2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky porazily Chotěboř a přiblížily se třetí příčce


Branky


21. M. Zeman , 43. V. Bastl - 33. L. Dvořák
0

25. kolo nabídlo mimo jiné i souboj dvou na jaře dobře hrajících týmů, které se díky tomu pohybují v klidných vodách středu tabulky. SK Huhtamaki Okříšky přivítaly Chotěboř, která minule nevyužila šanci zdramatizovat boj o první pozici a Velké Bíteši doma podlehla 0:2. Okříšky v posledních dvou kolech trochu ubraly plyn a uhrály s týmy ze spodku tabulky pouze bod. Dnes se však se svými příznivci hodlaly rozloučit vítězně..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavý poločas rozhodl pro domácí Bastl

Utkání dvou sousedů v tabulce začali lépe hosté a již ve 4. minutě střílel z 16 metrů J. Hlaváček, ale L. Fiala si s jeho střelou poradil. Hosté hrozili z rychlých brejků, ale v 6. minutě ani pak v 9. minutě si na domácího brankáře nepřišli. Domácí ohrozili hostujícího brankáře T. Dobrovolného až po samostatném úniku V. Bastla. Další možnost měli domácí po rohovém kopu, když opět Bastl trefil tyč hostující branky. Domácí to nemuselo mrzet dlouho. Ve 21. minutě rozehrávali rohový kop, míč se dostal k Michalu Zemanovi a ten ač byl zády k brance, vystřelil a míč zapadl za tyč hostujícího brankáře- 1:0. Hosté se snažili o vyrovnání a to se jim podařilo ve 33. minutě, když domácí obrana chybovala, k míči se dostal hostující P. Hanousek, zatáhl míč do pokutového území a centrem předložil míč Luboši Dvořákovi a ten do prázdné branky srovnal na 1:1. Poté se hra odehrávala mezi pokutovými územími. Obě mužstva se již viděla o poločase v kabinách, když udeřili domácí hráči. Po autovém vhazování se do pokutového území prokličkoval domácí P. Molák, míč se přes Zemana dostal k Vítu Bastlovi a ten střelou k tyči vrátil domácím vedení 2:1.

Okříšky nepřidaly pojistku ani z penalty

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. Ve 48. minutě po faulu hostujícího brankáře na domácího Dočkala kopaly Okříšky penaltu. Z té ovšem hráč minulého kola J. Brabenec trefil pouze tyč hostující branky! Hosté se snažili o vyrovnání, v 64. minutě střelu agilního Hanouska domácí Fiala vyrazil. Nejblíže k vyrovnání měli hosté v 83.minutě, když po rohu domácí hráči hlavou prověřili pozornost Fialy a po následné dorážce Dvořáka se opět vyznamenal vynikající Fiala. S přibývajícím časem docházelo k častějším soubojům a domácí hráči uhájili vítězství 2:1



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky
Gustav Cabúk, trenér Okříšek: Sehráli jsme vyrovnané utkání s velmi dobře hrajícím soupeřem. Opravdu musím ocenit kvality soupeře. V první fázi nás Chotěboř přehrávala a podržel nás Fiala. Pak se hra vyrovnala a my se mohli opřít o kvalitní standardky. Za vedení 2:1 jsme si situaci zkomplikovali neproměněnou penaltou a soupeř zlobil až do konce. Museli jsme vzadu napnout všechny síly, abychom vítězství uhájili, velkou měrou k tomu opět přispěl brankář Fiala.

FC Chotěboř
Josef Soural, trenér Chotěboře: První poločas si myslím, že jsme měli více ze hry a byli o něco nebezpečnějším týmem. Bohužel nám opět chybělo více klidu a kvality v zakončení a ten první gól opět nedali. Tím, že soupeř nedal za stavu 2:1 penaltu, tak jsme byli stále ve hře alespoň o bod, který bychom si za předvedenou hru zasloužili.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - P. Molák [-] (73. L. Rampír [-] ) , T. Binka [-] (58. Z. Ryšavý [-] ) , M. Zeman [-] , V. Bastl [-] , J. Jůza [-] , T. Dočkal [-] , P. Dubský [-] (16. R. Ryšavý [-] ) , O. Široký [-] , J. Brabenec [-] , J. Tekal [-]

FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - M. Moravec [-] (70. M. Somerauer [-] ) , O. Bělovský [-] , L. Filipský [-] (68. J. Hlaváček [-] ) , P. Ďoubal [-] , P. Hanousek [-] , P. Chlad [-] (73. J. Šimoňák [-] ) , L. Dvořák [-] , J. Hlaváček [-] , O. Šimon [-] , M. Čáp [-]

Místo: Okříšky. Počet diváků: 175. Rozhodčí: STANĚK Josef - POJEZNÝ Karel, FABEŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.