L. Liška 58. (p.)
3:0
(0:0) kont.
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízový zápas v Meziříčí bude mít patrně dohru


Branky


58. L. Liška (p.) - 54. F. Svoboda
0

Juniorka Velkého Meziříčí hraje svoji první sezónu v KP, ale postupem času se rozkoukala a jako nováček si vůbec nepočíná. Kvalitní a propracovanou defenzívou se dopracovala k dobrým výsledkům a ke konci sezóny dokonce atakuje první pětku. V posledním domácím zápase přivítal dnes Velmez desáté Jaroměřice, které po výhrách Žirovnice a překvapivě i Světlé potřebují k definitivnímu klidu bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půlka branku nenabídla

Za pěkného počasí a poměrně slušné návštěvy začali lépe domácí mladíci. Po úvodní pětiminutovce hodil dlouhý aut T. Bublán, L. Liška míč prodloužil na malé vápno, kde V. Beran spálil velkou tutovku! Krátce na to, v 8. minutě, zatáhl balón po lajně J. Kafka, jeho centr našel hlavu Lišky, ale mával se ofsajd. Následovala hra mezi vápny, kde si pozorní hosté hru hlídali a čekali na šanci. Ta přišla ve 34. minutě. Po zaváhání domácí obrany přišel přímý kop, jehož provedení se ujal D. Hověz a pořádně protáhl R. Krubu v brance domácích. Za domácí mohl vzápětí odpovědět T. Staněk, ale ani jeho pěkný průnik přes dva hráče bezbrankovým stavem nepohnul. 

Jaroměřice kýžený bod na place uhrály, ale dost možná o něj přijdou dodatečně

Zajímavý fotbal pokračoval i po změně stran. První změnu brankového stavu přinesla 54. minuta. Dlouhý nákop hostí vypadl chybujícímu brankáři Krubovi z rukou a Filip Svoboda měl snadnou práci – 0:1. Domácí však bleskově odpověděli. Za dvě minuty uvolnil D. Krčál Lišku, ten byl ve vápně faulován vyběhnuvším K. Klubalem, který uviděl červenou kartu, a navíc se kopala penalta. Nerozhýbaného F. Piska překonal sám faulovaný Lukáš Liška a bylo to 1:1. Meziříčí soupeře v závěru zmáčklo a chtělo využít přesilovky, ale pozorně bránící hosté si to až do závěru pohlídali. Když už skoro slavili definitivní záchranu, přišel okamžik, který bude mít patrně pro Jaroměřice neblahé následky. V 90. minutě počtvrté v zápase střídali, sudí to přehlédli a pustili, a tak vše bude mít disciplinární dohru, která může Jaroměřice o důležitý bod připravit..



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
Petr Munduch, trenér Meziříčí B: Chtěli jsme povedenou sezónu doma zakončit výhrou ,ale hosté se na zápas dobře připravili a bylo vidět, že si přijeli pro bod záchrany. Do ničeho nás nepouštěli a sami naopak hrozili. Jaroměřice si bod vydřely a vcelku vzato si ho zasloužily..

FK Jaroměřice nad Rokytnou
Antonín Salák, trenér Jaroměřic: Zápas asi nemá cenu hodnotit, s vybojovanou remízou nepočítáme. Bylo to utkání chyb- oba góly byly po chybách, sudí chybovali při penaltě, neboť zákrok byl mimo vápno a korunu všemu jsme nasadili my, když jsme počtvté střídali! Vypadá to, že jsem největší kretén pod sluncem, který neumí počítat do tří, ale v tom zápasovém zaujetí si toho vůbec nikdo nevšiml, včetně mě. Teď jen můžu doufat, že to Jaroměřice nepošle do A. třídy..



Sestavy


FC Velké Meziříčí B
R. Kruba [-] - D. Polák [-] , M. Maloušek [-] , L. Liška [-] , V. Beran [-] (64. A. Vlk [-] ) , T. Malec [-] , T. Staněk [-] (60. F. Mužátko [-] ) , D. Krčál [-] (85. L. Prchal [-] ) , T. Bublán [-] , J. Kafka [-] , L. Halámek [-]

FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - J. Urbánek [-] , M. Svoboda [-] , D. Karásek [-] , Z. Karásek [-] - M. Hutař [-] , A. Palát [-] , F. Svoboda [-] (87. V. Konya [-] ) , D. Hověz [-] - M. Prokeš [-] (79. J. Stejskal [-] ) , M. Trnka [-] (58. F. Pisk [-] ) -

ŽK: 37. D. Polák , 64. F. Mužátko - 50. D. Karásek , 57. Z. Karásek , 63. A. Palát . ČK: 56. K. Klubal .
Místo: V. Meziříčí - hlavní. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.