0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš zvládla těžký duel v Chotěboři a přiblížila se celkovému vítězství


Branky


0

Pokud by se měl nezaujatý divák rozhodnout, který zápas 24. kola navštívit a zároveň vidět jedno z klíčových utkání celé závěrečné zápletky, pak by se patrně dnes vydal do Humpolce a nebo do Chotěboře, která vyzvala první Velkou Bíteš. Na jaře dobře hrající tým Josefa Sourala přivítal v prestižním duelu trochu klopýtajícího lídra tabulky - o náboj tak bylo postaráno..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná úvodní část mnoho vzruchu nenabídla

Domácím se nabídla jedinečná příležitost trochu zamíchat postupovými kartami. Této role si byli pod Železnými horami  dobře vědomi a v prvním poločase ji Chotěboř zvládla podle svých představ. Na hostech z Bíteše bylo vidět, že cítí určitou nervozitu a v prvním dějství spíše vyčkávali. Více nebezpečných okamžiků si tak vypracovala Chotěboř, ale povětšinou se držela dále od šestnáctky. Diváci se tak vyložené šance v úvodní pětačtyřicetiminutovce nedočkali a do kabin e šlo bez branek.

Hosté potrestali domácí chyby a přiblížili se celkovému prvenství

Po přestávce určila ráz zápasu 50. minuta. V té ve středu hřiště Chotěboř chybovala a z nákopu vytěžil úvodní branku zápasu hostující Tomáš Dvořák – 0:1. Rychlá branka a následné vedení začaly hostům vyhovovat, zatáhli se do propracované defenzívy, se kterou měli domácí značné problémy.  Chotěboř se tlačila do plných a sama to vzadu začala otvírat. Toho využil v 81. minutě Radek Valsa, který po pěkné individuální akci pečetil vítězství Velké Bíteše – 0:2. Vedoucí tým tabulky tak důležitý zápas zvládl a je blízko celkovému triumfu!



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Josef Soural, trenér Chotěboře: V prvním poločase jsme byli aktivnější, ale nedokázali jsme to gólově vyjádřit a to se ukázalo být rozhodujícím. Opět se nám nepodařilo doma vstřelit první branku a tým jako je Bíteš, umí za stavu 1:0 hrát. Celou sezónu dokazovala, že umí vyhrát na jednu, dvě branky a potvrdila to i u nás. Prohra nás mrzí i z toho důvodu, že jsme chtěli soutěž co nejvíc zdramatizovat až do konce!

FC PBS Velká Bíteš
Jaroslav Kubec, trenér Velké Bíteše: Vrátili jsme se k tomu, co nám na podzim přinášelo úspěch. Maximálně zodpovědná defenzíva, po tom výpadku s Herálcem jsme to prostě zavřeli a nepustili soupeře k brance. Chotěboř se ukázala jako nejkvalitnější jarní soupeř, o to víc jsem rád, že to kluci zvládli a teď to máme doma se Světlou ve svých rukou!



Sestavy


FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - J. Hlaváček [-] , M. Čáp [-] , P. Ďoubal [-] , L. Filipský [-] - M. Moravec [-] (27. O. Šimon [-] ) , M. Somerauer [-] , L. Dvořák [-] , J. Hlaváček [-] - M. Odvářka [-] , P. Hanousek [-]

FC PBS Velká Bíteš
K. Janoušek [-] - L. Kopáček [-] , L. Střecha [-] , J. Horký [-] , J. Pohl [-] - J. Pokorný [-] (76. M. Hřebíček [-] ) , R. Valsa [-] , T. Nekuda [-] , M. Ivančík [-] - T. Dvořák [-] (61. D. Rozum [-] ) , O. Mucha [-] (86. J. Jelínek [-] )

ŽK: 79. M. Odvářka , 82. M. Čáp - 38. O. Mucha , 42. M. Ivančík , 63. L. Střecha , 65. J. Horký .
Hráči zápasu: M. Somerauer - R. Valsa , L. Střecha .
Místo: Chotěboř. Počet diváků: 140.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 SK Huhtamaki Okříšky 14 31:18 28
2 SK Fotbalová škola Třebíč 14 58:18 27
3 FC Chotěboř 14 29:15 27
4 TJ Slovan Kamenice nad Lipou 14 29:22 24
5 TJ Sapeli Polná 14 20:15 23
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Hobza 17
2 Vojtěch Bence 14
3 Michal Šmarda 11
4 Martin Dvořák 9
5 Martin Kostroun 7
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Libor Bačkovský 47 50,0% 0
2 Petr Kříž 46 50,5% 1
3 Radek Přivratský 45 45,9% 0
4 Ondřej Přibyl 44 44,9% 0
5 Michal Zikmund 44 45,4% 1
Zobrazit celou tabulku