J. Vodáček 73. (p.)
1:1
(0:0)
74. D. Fikar
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza s Brodem může být pro Žirovnici málo


Branky


73. J. Vodáček (p.) - 74. D. Fikar
0

Plán na záchranu Žirovnice nabyl v posledních kolech opět na obrysech. Slavoj dokázal urvat cenné body a bodově se dotáhl na světelské skláře. To však samo o sobě nestačí,  je třeba body sbírat dál a to měli žirovničtí v plánu v sobotním domácím zápase s předposlední brodskou juniorkou, která hraje de facto o čest a minule se dočkala i první a hned překvapivé výhry, když doma přestřílela Jemnicko 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začali lépe hráči Brodu

Začátek utkání dvou celků ze spodku tabulky vyšel lépe hostům. Ti byli minimálně 20 minut jasně na koni, ale nedokázali to vyjádřit gólově. Hned v 1. minutě mířil těsně mimo z dobré pozice brodský J. Fišer. A za dalších pět minut zahrozil jeho spoluhráč D. Hejkal, jeho pokus se mezi tři tyče rovněž nevešel. Domácí se k první střele dostali až v 17. minutě, leč pokus F. Vilímka neměl gólové parametry. Žirovnice se začala více tlačit dopředu a přišly další šance. Ve 32. minutě se do zakončení dral V. Hadrava, vše však zmařil pohotovým vyběhnutím brankář hostí J. Kubát. Ten se zaskvěl i za dvě minuty, když lapil hlavičku Vilímka, který dostal dobrý pas od V. Staňka. První část tak branku nepřinesla.

Druhá část přinesla dvě branky v rozmezí necelých dvou minut

Po změně stran začali lépe žirovničtí, kteří potřebovali v tomto duelu uspět. V 52. minutě zakončoval nepřesně J. Vodáček po centru Vilímka. Otevřít skóre se pokoušel nadvakrát i V. Staněk, jenž pálil hodně nebezpečně v 62. a 67. minutě. Až poté přišla první střela Brodu ve druhé části, zasloužil se o ni D. Fikar. Gólovou dvouminutovku načal faul ve vápně hostí a následný pokutový kop, ze kterého otevřel účet utkání v 73. minutě Jakub Vodáček – 1:0. Jenže domácí fanoušci se ještě nestihli doradovat a bylo srovnáno! Mezi beky dostal míč Daniel Fikar a překonal M. Dvořáka v domácí brance – 1:1. Optická převaha domácích přinesla v závěru šanci T. Houšky. Ale rozhodnout mohl i hostující Slovan. V 87. minutě se v nadějné pozici ocitl Fišer, jenže ten ani svoji druhou šanci v zápase neproměnil. Žirovnice se tak rozešla s brodským Slovanem B smírně 1:1.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas: Doma jsme chtěli vyhrát a z pohledu matematiky je to ztráta. Ale soupeř podal dobrý výkon, oba celky mohly zápas zlomit na svojí stranu, ale remíza je celkově zasloužená. Ve finále může být ten bod dostatečný, Světlá prohrála a teď jsme v mírné výhodě my.




Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
M. Dvořák [-] - T. Knotek [-] (17. M. Secký [-] ) , F. Vilímek [-] , J. Svoboda [-] , P. Houška [-] , J. Houška [-] (84. V. Cajz [-] ) , T. Houška [-] , T. Hřebecký [-] , J. Vodáček [-] , V. Staněk [-] , V. Hadrava [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod B
J. Kubát [-] - K. Svoboda [-] , J. Molák [-] , P. Novotný [-] , L. Burjetka [-] , V. Halák [-] - L. Bača [-] (62. P. Karlík [-] ) , D. Fikar [-] , D. Hejkal [-] - J. Fišer [-] , T. Nedvěd [-] (20. D. Henek [-] )

Hráči zápasu: J. Vodáček , F. Vilímek - J. Kubát .
Místo: Žirovnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: FABEŠ Roman - JÍLEK Lukáš, MÜLLER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.