1:2
(0:0)
50. D. Krčál (p.)
72. A. Vlk
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:30

22.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlá další potřebné body nezískala


Branky


60. J. Petřík - 50. D. Krčál (p.) , 72. A. Vlk
0

Světelská Bohemka toužila minule v Jaroměřicích vyhrát, ale získala pouze bod a svému soupeři se tak nedokázala bodově přiblížit. Dnes proto potřebovala nutně porazit meziříčskou juniorku, která je s bodovým ziskem již spokojena a zkouší další mladé hráče. Z tohoto pohledu byli domácí favority, ale podobně jako na hokejovém MS se papírové předpoklady ne vždy naplní..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí potřebovali body, ale hráli spíše hosté

Body z dnešního utkání u Sázavky potřebovali hlavně domácí. Ale nebylo to na nich od úvodních moc znát. Po úvodním oťukávání se jako první dostali do šance agilnější hosté. Ve 13. minutě zakončoval ostrou ranou zpoza vápna J. Kafka, branku však netrefil. Krátce nato se sám před domácím brankářem J. Adamcem objevil L. Liška. Hosté měli nadále hodně prostoru a rádi to využívali. Ve 20. minutě dostal do náběhu výbornou nahrávku T. Bublán, postupoval sám, ale Adamec ho dokázal vychytat. Druhá část poločasu se hrála spíše mezi vápny a větší příležitost již nepřišla.

Hosté si vystřelili výhru ze standardních situací

Světlá o přestávce zmobilizovala síly a druhou část začala lépe než tu první. Hned ve 47. minutě rozehrál M. Karel přímák z půlky, míč domácí prodloužili a m. Křikava pohotově pálil. R. Kruba velkou šanci domácích reflexivně vykopl. Domácí nedali a přišel trest. V 50. minutě vyrazil Adamec proti útočníkovi hostů, a že jde do souboje nebezpečně, si patrně uvědomil pozdě. Přibrzdil, ale střetu nezabránil. Pískala se penalta, kterou Daniel Krčál bezpečně proměnil – 0:1. Za deset minut však bylo srovnáno. T. Malec sehrál špatně malou domů, míč ukořistil Jiří Petřík a srovnal na 1:1. Domácí to dočasně posadilo na koně a na chvíli převzali iniciativu, jejich hru oživil i příchod Pospíchala. V 68. minutě je mohl poslat do vedení Křikava a po něm Petřík, ale domácí nebyli dostatečně důrazní a míč do sítě nedotlačili. Velmez nato našel rychlou odpověď. Nejprve přišlo „poslední zvonění“, to když Liška rozezvučel břevno, a pak v 72. minutě složili hosté maturitu z předmětu  - Standardní situace. Dva hráči míč přeskočili, třetí naznačil střelu a ten čtvrtý jej poslal za oklamaného Adamce – 1:2. Ve zbytku utkání se skláři do očekávaného tlaku téměř nedostali, naopak hosté hrozili z rychlých brejků. Vzadu si Meziříčí vše pohlídalo a vcelku zaslouženě zvítězilo. 



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
Hanka Štrosová, vedoucí Světlé: Přestože jsme potřebovali body daleko víc než soupeř, tak na nás nebyla vidět chuť vyhrát. Soupeř měl daleko větší nasazení, zápal do hry a zaslouženě si odvezl všechny body!

FC Velké Meziříčí B
Petr Munduch, trenér Meziříčí B: Dnes jsme poslali totální týmový výkon. Kluci makali jako jeden muž pod taktovkou mladého Krčála. Po minulém nevydařeném utkání jsme si to v kabině vyříkali a tým se semkl. Jediné co mě trochu mrzí, je lacině inkasovaná branka..



Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - M. Karel [-] , L. Sobek [-] , J. Valenta [-] , M. Muzikář [-] - L. Dibelka [-] (55. P. Pospíchal [-] ) , J. Pohnětal [-] , M. Křikava [-] , L. Vodička [-] , L. Rezek [-] - J. Petřík [-] -

FC Velké Meziříčí B
R. Kruba [-] - D. Polák [-] (69. A. Vlk [-] ) , M. Maloušek [-] (77. L. Chalupa [-] ) , L. Liška [-] , V. Beran [-] , T. Malec [-] , T. Staněk [-] (65. F. Mužátko [-] ) , D. Krčál [-] , T. Bublán [-] , J. Kafka [-] , L. Halámek [-]

ŽK: 51. J. Valenta , 76. M. Muzikář - 56. J. Kafka , 90. L. Liška , 90. D. Krčál .
Hráči zápasu: M. Křikava - L. Liška , D. Krčál .
Místo: Světlá nad Sázavou. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kůrka Petr - FRIDRICHOVSKÝ Miroslav, ŠŤASTNÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.