1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 16:30

22.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirovnice překvapit nedokázala a na Bíteš nestačila


Branky


89. M. Pokorný - 11. J. Pohl , 65. J. Pohl , 79. D. Rozum
0

Dvanáctá Žirovnice minule vykřesala po výhře v Přibyslavi naději na záchranu. Jenže těžký los jí určil, že má tyto body potvrdit doma s vedoucí Bíteší. Ta má sice v čele slušný náskok, ale dalo se předpokládat, že bude chtít v Žirovnici uspět a ještě více se přiblížit celkovému triumfu. Navíc když jí hrálo do karet, že její pronásledovatelé z Jemnicka a Humpolce si to rozdali spolu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavoj sice chtěl, ale kvalita byla na straně hostí

Domácí minule rozdmýchali plamínek naděje, když nečekaně zvítězili v Přibyslavi. Bylo tedy na nich od začátku vidět, že jsou odhodláni se popasovat i se suverénním lídrem tabulky. Jenže brzy se ukázalo, že ani velmi bojovný výkon Žirovnice nebude na kvalitu v týmu soupeře stačit. Velká Bíteš brzy ovládla hru v poli a domácí do ničeho nepustila. Za domácí se v náznaku šance ocitl dvakrát jen agilní V. Staněk, což však na překonání K. Janouška to nestačilo. Hosté naproti tomu dobře kombinovali a svoji převahu vyjádřili již v 11. minutě. Po pěkné akci přišel centr z pravé strany a osamocení Jan Pohl si věděl rady – 0:1. Bíteš si tak odnesla do kabin zasloužené vedení.

Rozdíl v tabulce byl i nadále na hřišti znát

Obraz hry se v druhé části příliš nezměnil. Žirovnice vcelku chtěla, ale soupeř byl příliš velkým soustem. K jedinému ohrožení hostující branky se na dlouhou dobu dostal jen střídající M. Pokorný. Bíteš ovládala hru a po hodině hry přidala pojistku. V 65. minutě dostal míč mezi obránce opět Jan Pohl, který v souboji uplatnil svoje fyzické předpoklady a podruhé v zápase překonal M. Dvořáka – 0:2. Na pohodlný rozdíl tří branek pak zvýšil v 79. minutě hlavou David Rozum. Žirovnice se v samém závěru dočkala alespoň čestného úspěchu. Střelou k tyči se po 89 minutách hry prezentoval Martin Pokorný, který tak upravil na konečných 1:3. Zápas mohl skončit i vyšším vítězstvím hostů, ale domácí zachránilo dvakrát břevno.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice
Ladislav Buňata, zapisovatel Žirovnice: Po cenné výhře v Přibyslavi nám svitla naděje a bylo vidět, že kluci chtějí získat další body. Sehráli jsme nejbojovnější a možná i celkově nejpovedenější domácí zápas jara, ale v průběhu utkání se ukázalo, že v pohodě hrající Bíteš bude pro nás tentokrát velké sousto.

FC PBS Velká Bíteš
Jaroslav Kubec, trenér Velké Bíteše: Tentokrát mi to nedá, abych si nepostěžoval na pány arbitry! Chápu, že se domácí chtějí zachránit, ale pomoc rozhodčích byla dost okatá. Je to škoda, protože jinak to bylo pěkné utkání. .



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
M. Dvořák [-] - T. Houška [-] (52. V. Cajz [-] ) , F. Vilímek [-] , V. Staněk [-] (67. M. Pokorný [-] ) , T. Knotek [-] , J. Vodáček [-] , J. Svoboda [-] (74. T. Hřebecký [-] ) , P. Houška [-] , V. Hadrava [-] , M. Kubík [-] , M. Secký [-]

FC PBS Velká Bíteš
K. Janoušek [-] - L. Kopáček [-] , L. Kerber [-] , J. Pokorný [-] - D. Rozum [-] , M. Ivančík [-] (64. P. Antoš [-] ) , T. Nekuda [-] , R. Valsa [-] (84. J. Jelínek [-] ) , O. Mucha [-] - T. Dvořák [-] - J. Pohl [-] (77. T. Mrňa [-] )

ŽK: 20. P. Houška , 76. F. Vilímek , 84. M. Pokorný - 20. T. Dvořák .
Hráči zápasu: M. Dvořák - J. Pohl , K. Janoušek .
Místo: Žirovnice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: STANĚK Josef - POJEZNÝ Karel, TOMAN Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.