Důležitý duel Jaroměřice neprohrály


Branky


0

Možná nejdůležitější zápas kola se hrál v Jaroměřicích. Každopádně v případě, pokud bude padat z KP kvarteto týmů. Přesně na této hraně se totiž pohybují týmy Jaroměřic a Světlé nad Sázavou. Jedenáctí hosté ztráceli před tímto duelem pět bodů na domácí Jaroměřice a tento rozdíl chtěli o tři body snížit..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Světlá otočila skóre v poslední sedmiminutovce

V Jaroměřicích se dnes hrála důležitá záchranářská partie. Domácí byli od začátku o něco aktivnějším týmem. Hned ve 3. minutě se k přímému kopu postavil domácí A. Palát a jeho dobře mířená střela skončila na spoluhráči ve zdi. Lepší nástup zužitkovali jaroměřičtí v 7. minutě. Po akci M. Hutaře se míč dostal k Filipu Svobodovi, jenž udělal kličku Adamcovi v bráně Světlé a poslal Jaroměřice do vedení – 1:0. Korunovat výbornou desetiminutovku pak mohli domácí z penalty, která se kopala po ruce ve vápně. Jenže Palát si vylámal zuby na J. Adamcovi, který mu pokus lapil. Druhou příležitost k navýšení náskoku dostali domácí ve 34. minutě, kdy nebezpečně hlavičkoval F. Svoboda. Těsně však minul. To skláře nakoplo a začali pomalu přebírat otěže hry. Ve 38. minutě zahrávali hosté přímák. Ten i následnou dorážku nejprve brankář K. Klubal vyřešil, ale po následném zmatku již kapituloval po střele Jiřího Petříka – 1:1. Světlá byla rázem u vesel a udávala tempo hry. Navíc do konce poločasu ještě otočili skóre. Ve 45. minutě zakroutil Jiří Valenta přímý kop přesně za Klubalova záda – gól do šatny na 1:2.

Jaroměřice vydřely kýžené vyrovnání

Po změně stran se domácí snažili o potřebné vyrovnání. Byli agilnější než soupeř ze Světlé, který se spoléhal na dobrou defenzívu a brankáře Adamce. Po několika menších závarech přišlo pro domácí vysvobození v 78. minutě. Po průniku D. Hověze se míč dostal ke střídajícímu Zdeňku Melánovi, jenž z prostoru malého vápna dokázal překonat Adamce – 2:2. Domácí se po kýžené brance trochu zatáhli a v závěru toho mohli litovat. V 90. minutě je zachránil pohotovým zákrokem Klubal, který byl včas u své levé tyče a míč vyrazil na roh. Zápas tak skončil 2:2, což více uvítaly domácí Jaroměřice.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Michal Částek, vedoucí Jaroměřic: Před zápasem jsme si mysleli na víc, než jen na remízu. Pokud bychom dali z penalty na 2:0, tak bychom za nimi asi i šli, ale pak jsme pustili hosty do hry a nakonec jsme byli rádi, že jsme urvali alespoň bod za konečnou remízu..




Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - J. Urbánek [-] , Z. Karásek [-] (73. T. Hambálek [-] ) , F. Svoboda [-] , D. Karásek [-] - F. Svoboda [-] , D. Hověz [-] , A. Palát [-] , M. Hutař [-] (81. J. Stejskal [-] ) , M. Svoboda [-] - M. Prokeš [-] , M. Trnka [-] (68. Z. Melán [-] )

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - J. Valenta [-] , J. Pohnětal [-] , M. Muzikář [-] , M. Karel [-] - J. Miřátský [-] , J. Petřík [-] , L. Rezek [-] , L. Vodička [-] - L. Sobek [-] , M. Křikava [-]

ŽK: 2. M. Karel , 76. J. Pohnětal .
Hráči zápasu: K. Klubal - J. Valenta .
Místo: Jaroměřice n. R.. Počet diváků: 120. Rozhodčí: JÍLEK Lukáš - NÁPRAVNÍK Jan, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.