2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 10:15

21.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš překvapení nepřipustila, Brod opět neskóroval


Branky


2

Po remíze v Okříškách doma vyhrát, potvrdit si první příčku a po zaváhání Jemnicka se tak přiblížit celkovému vítězství v tabulce. Takový byl přibližný plán vedoucího Spartaku Velká Bíteš. Přivítal předposlední Havlíčkův Brod. Slovan ještě na jaře neskóroval, uhrál pouze bezbrankovou remízu v Jaroměřicích a jeho osud se zdá být zpečetěn. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozháraný fotbal oživoval jen Valsa

Pouze hodně průměrný fotbal byl dnes k vidění na hřišti ve Velké Bíteši. Domácí vstoupili do utkání dle předpokladu aktivněji. V 6. minutě oslovil M. Ivančík centrem T. Dvořáka, ale ten pálil těsně vedle. To bylo po hříchu na dlouhou dobu jediné vzrušení. Domácí praktikovali nakopávané míče, s čímž si důrazná obrana Slovanu dokázala poradit. Z letargie Bíteš vysvobodil až Radek Valsa. Ten se v 25. minutě postavil k přímému kopu a udělal inventuru pavučin v levé šibenici hostující branky – 1:0. Pak však pokračovala hra mezi vápny. Domácí se snažili přizpůsobit atletickému pojetí mladíků z Brodu, ale dokazovali, že to není jejich hře vlastní. Další šance přišla až po další standardce R. Valsy. Chvíli před koncem poločasu se tento šikula chystal přepočítat pavouky i v druhé šibenici, ale ti se jen taktak ve svých pozicích udrželi –míč branku těsně minul.

Ofenzivu Brodu nespasil ani trenér Pabousek

Druhý poločas už domácí hráli více kombinačně a nepřizpůsobovali se tolik hře hostů. Klid v řadách Bíteše ukončilo až zranění kapitána L. Střechy, který se v 55. minutě srazil ve vápně hostů s jedním z brodských hráčů a musel střídat. Pojišťovací branky se diváci dočkali v 63. minutě. Po standardce a několika odrazech uklidil míč do branky Jiří Jelínek - 2:0, který přišel za zraněného Střechu. Od této chvíle se hrálo zcela podle domácích not. Zvýšit mohl T. Dvořák, jehož střelu však mladý brankář J. Vaněček lapil. A když v závěru netrefil odkrytou branku ani M. Ivančík, skončil tento duel poměrem 2:0. Se střeleckou sterilitou Brodu, který na jaře ještě neskóroval, nepohnul ani trenér J. Pabousek, který přišel na posledních pár minut na hřiště..



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Josef Jelínek, vedoucí Velké Bíteše: Dnes jsme sehráli průměrnou partii. Brodští mladíci hráli mezi vápny velice aktivně a fotbalovostí bych je zařadil někam do středu tabulky, ale jejich akce končili na hranici šestnáctky a my jsme si to dokázali pohlídat. Dostali jsme se do vedení a zápas dovedli do vítězného konce. Jedinou kaňkou je zranění našeho kapitána..




Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
K. Janoušek [-] - L. Kopáček [-] , L. Střecha [-] (55. J. Jelínek [-] ) , J. Horký [-] , J. Pokorný [-] , L. Kerber [-] - T. Nekuda [-] , R. Valsa [-] (80. P. Antoš [-] ) , O. Mucha [-] , M. Ivančík [-] (70. D. Rozum [-] ) - T. Dvořák [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod B
J. Vaněček [-] - K. Svoboda [-] , J. Molák [-] , L. Burjetka [-] (60. L. Bača [-] ) , V. Halák [-] , M. Báča [-] - D. Fikar [-] , J. Tuhý [-] , D. Hejkal [-] - T. Nedvěd [-] , J. Horn [-] (88. J. Pabousek [-] )

ŽK: 90. O. Mucha - 19. T. Nedvěd , 60. V. Halák .
Hráči zápasu: M. Ivančík , R. Valsa - D. Hejkal .
Místo: Velká Bíteš. Počet diváků: 150. Rozhodčí: MÜLLER Jiří - VONEŠ Jakub, RYGL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 5. 2016 15:32
Hezký den,
pokud jste byli na utkání, nezapomeňte ho ohodnotit...
8. 5. 2016 13:36
Dnes jsme utrpěli vítězství. Hosté hráli fotbal a my proměnili dvě standartky. Brodu chybí zkušení hráči. Už nám asi taky dochází, že to můžem vyhrát a udělat těch pár kroků nebude takovej medík.