Humpolec na jaře poprvé ztratil, remizoval s Chotěboří


Branky


0

Na jaře suverénní Humpolec dnes přivítal Chotěboř. O jarní fazóně domácích jsme toho již napsali dost, tak jen pro připomenutí - 4 zápasy, 12 bodů a skóre 15:1. Trenér Kubík a jeho hráči o tom moc nemluví ,ale formu má Humpolec jako hrom! Dnes jí ale čekala možná zatím nejtěžší jarní zkouška. Přijel zkušený tým Chotěboře, která dává vcelku zapomenout na nevydařený podzim. Dokázala například zvítězit na hřišti Jemnicka a na jaře nebodovala pouze ve Světlé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do zápasu vyšel Humpolci, otěže hry pak přebrali hosté

Ze začátku zápasu byla k vidění opatrná hra z obou stran. Po úvodním oťukávání se jako první výrazně předvedl domácí Jiří Pikl a hned z toho bylo gól. Ten ve 13. minutě nádherně prošel chotěbořskou obranou, míč si narazil s F. Kubíčkem, pak obelstil hned tři obránce a propálil brankáře P. Vykoukala – 1:0. Hosté se však nezalekli a hned kontrovali výbornou kombinací, kterou musel hasit až brankář T. Kříž. A byli to nadále právě hosté, kteří více zlobili. Po další jejich akci musel z nebezpečného prostoru před brankou odkopávat po půlhodině hry D. Alt. Domácím se nedařila kombinační hra, kterou houževnatý soupeř rozbíjel.  Ke konci poločasu viselo vyrovnání ve vzduchu. Nejprve ještě M. Somerauer pálil ve 38. minutě z přímého kopu do zdi. Po závaru ve 41. minutě a následném tlaku Chotěboře již uhodilo. Hosté rozehráli roh, nejvýše vyskočil kapitán Martin Somerauer a šlo se do kabin za stavu 1:1.

Čekání na chybu další branku nepřineslo

Druhou část, stejně jako tu první, začali lépe domácí. J. Pikl kopal ve 49. minutě roh a F. Kubíček jen těsně minul branku. Hosté začátek poločasu nezachytili a mohlo je to mrzet. V 53. minutě mohli domácí zápas v největší příležitosti druhé půle rozhodnout. R. Dalík postupoval s F. Kubíčkem na jediného obránce Chotěboře, první nabil druhému, ale ten trestuhodně přestřelil! Hosté mohli udeřit za dvě minuty, ale hrubku domácího beka včas zachránil T. Pícha. Obě strany pak začaly hrát více obezřetně a čekalo se na chybu soupeře. V 73. minutě utekl Dalík, byl faulován a kopal se přímý kop. K jeho exekuci se postavil špílmachr Pikl, dobře jej zatočil na zadní tyč, ale T. Pícha těsně minul. V závěru si ještě hosté málem dali vlastňák po dalším přímáku Pikla, ale skóre se již nezměnilo a oba rivalové se rozešli smírně 1:1. Využijte naší novinky a oznámkujte, jak se vám fotbal v Humpolci líbil..



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec
Jitka Beránková, vedoucí Humpolce: Dneska první větší prověrka na jaře, přijel soupeř, který se na nás dobře připravil, byl to hodně těžký zápas, nepodařilo se nám vždy dostat k naší kombinační hře, hodně jsme míče nakopávali a to není to co je nám vlastní. Do zápasu jsme přitom vstoupili velmi dobře po nádherné akci Pikla, ale bohužel jsme polevili, přestali jsme hrát a soupeř hlavně ze standardních situaci začal zlobit. Ve druhém poločase dvacet minut byl soupeř lepší, potom jsme se zlepšili, obzvlášť v závěru jsme soupeře tlačili, ale branku už jsme nevstřelili. Byl to remízový zápas, bylo to o tom, kdo udělá v druhém poločase chybu, ten prohraje, nikdo ji nakonec neudělal, a proto to skončilo remízou.

FC Chotěboř
Josef Soural, trenér Chotěboře: Uhráli jsme zasloužený bod, ta remíza byla spravedlivá. Na zápas jsme se připravovali a dokázali to zužitkovat, za což jsem rád.



Místo: Humpolec. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Dvořák Jan - FRIDRICHOVSKÝ Miroslav, ŠŤASTNÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.