3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

19.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sapeláci z Polná poprvé bodovali, Slovan ještě na jaře neskóroval


Branky


0

Souboj týmů, kterým se moc nedaří a na jaře téměř nebodují. Tak by se dal charakterizovat zápas ve Stáji mezi domácími Sapeli Polná, kteří ještě na jaře nebodovali a pomalu se propadají z výsluní do stínu, a hostujícím Slovanem Havlíčkův Brod B. Ten získal zatím bod jediný, ale na jaře ještě neskóroval a mohl by si podat inzerát: hledá se střelec! Kdy jindy by se tak tápající domácí měli chytit, když ne dnes... 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Odhodlaní domácí rychle dvakrát udeřili

Úvod utkání vyšel, po úspěchu hladovým, Sapelákům na jedničku. Ve třetí minutě zahrávali domácí roh, míč doputoval až k A. Kovářovi, ten předložil gólovou přihrávku Tomáši Reitermanovi, který nezaváhal – 1:0. V šesté minutě zakombinovala dvojice Kovář - Szabó a vyslala do úniku Mariána Antoše, ten však ztroskotal na gólmanovi hostí J. Zelenkovi. O minutu později udeřilo podruhé. M. Zamazal zahrával rohový kop, Marián Antoš ho hlavou prodloužil na Jakuba Szabó a ten bombou z voleje z hranice penalty zvýšil na 2:0 pro domácí. Po brzkém vstřelení dvou gólů domácí polevili, hra spadla do průměru a v první půli stojí ještě za zmínku střela J. Vacka v 27. minutě, která skončila těsně nad brankou Brodu a potom 37. minuta, kdy gólman Slovanu zachránil před M. Antošem, kterého vyslal do úniku M. Zamazal.

 

Zápas v režii domácích

V 63. minutě vhodil F. Dvořáček rychlý aut za stopery hostí na Jakuba Szabó a pro toho už bylo velmi jednoduché přelobovat soupeřova brankáře a zvýšit na 3:0. Byla to jeho dvacátá branka v této sezóně a rázně tak odpověděl na výzvu od bítešského T. Dvořáka. V 67. minutě po centru Zamazala hlavičkoval těsně nad branku F. Dvořáček. V 71. minutě hasil Petr Koubek včasným vyběhnutím ojedinělou šanci hostí. V 78. minutě sehráli domácí pěknou kombinaci, na jejímž konci byl v tutovce opět Szabó, tentokrát mu to však nevyšlo. O minutu později napálil M. Špendlíček míč do levé tyče brodské svatyně. Ve 40. minutě byla domácí branka v největším ohrožení - postaral se o to svým odkopem těsně vedle šibenice domácí Zamazal. Domácí tak v klidu dokráčeli za prvními jarními body, když porazili rezervu brodského Slovanu 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, manažer Sapeli Polná: V dnešním utkání nám vyšel úvod, ale po vstřelení dvou branek upadla naše hra do průměru, možná i podprůměru, svůj díl na tom měla i hra soupeře. Nebyl to pěkný fotbal, možná jeden z nejhorších, co se za poslední léta ve Stáji hrál..

FC Slovan Havlíčkův Brod B
Pavel Mazánek, pro klubový web: Bohužel ani na popáté se našemu mladému týmu nepodařilo v jarní části sezóny vstřelit branku. A zejména kvůli tomu jsme si z Polné odvezli další jarní prohru...



Sestavy


TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - J. Szabó [-] , F. Dvořáček [-] , A. Kovář [-] , M. Antoš [-] (75. J. Lokvenc [-] ) , J. Vacek [-] , M. Brnický [-] , M. Zamazal [-] , T. Reiterman [-] , P. Tržil [-] , M. Špendlíček [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod B
J. Zelenka [-] - V. Halák [-] (58. J. Molák [-] ) , M. Báča [-] , K. Svoboda [-] , P. Novotný [-] - T. Nedvěd [-] , M. Švec [-] , L. Bača [-] (63. L. Burjetka [-] ) , L. Peřina [-] , D. Fikar [-] - J. Horn [-] (46. T. Teplan [-] )

ŽK: 74. M. Antoš - 45. V. Halák , 57. J. Zelenka , 66. K. Svoboda , 75. M. Báča , 84. L. Burjetka .
Hráči zápasu: M. Brnický , P. Tržil , M. Špendlíček .
Místo: Stáj. Počet diváků: 40. Rozhodčí: NÁPRAVNÍK Jan - PFEIFER Michal, ČEPL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.