1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř se s Moravskými Budějovicemi rozešla nerozhodně


Branky


0

Josef Soural proti Petru Kylíškovi aneb Chotěboř versus Moravské Budějovice. To byl další zápas sobotního programu. Domácí v jarním rozletu přibrzdilo v minulém kole prohrané derby ve Světlé. Budějovice se oproti tomu rozjížděly pomaleji, ale poslední výhra 4:0 s Herálcem již snesla přísnější měřítko. Chotěboř si chtěla před dnešním zápasem dát pozor, na podzim totiž právě v Budějovicích začalo jejich dlouhé trápení sedmi zápasů bez výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chotěboř se branky dočkala jako první

Zápas proti soupeři, který chotěbořským výsledkově nesedí, začal velkou šancí L. Dvořák, ale hostujícího gólmana Jelínka v samostatném úniku nepřeloboval. První polovinu poločasu byli aktivnější domácí. Ve finální fázi jim však chyběla přesnost. Hosté se pomalu osmělovali. Šanci si vytvořili po zaváhaní P. Ďoubala, ale neproměnili ji. Tentýž hráč nešikovně fauloval protihráče kousek za hranicí šestnáctky, ale luxusní pozici na přímý volný kop hosté opět nezužitkovali. Tak uhodilo na druhé straně. M. Somerauer vysunul v 37. minutě kolmicí Jiřího Hlaváčka a ten po úniku zleva naservíroval míč před poloprázdnou branku Petru Hanouskovi - 1:0. Takový stav vydržel až do poločasového hvizdu hlavního arbitra.

Za mírné převahy domácích udeřilo na druhé straně

Druhá půle byla podobná té první. Bojovalo se hlavně o střed hřiště. Opticky měli více situací na útočné polovině domácí borci od Železných hor. Ale přišla 55. minuta a ta přinesla z ničeho nic vyrovnání. Po rohu hostí srovnal zcela nekrytý Matěj Šplíchal na 1:1. Snaha domácí o vítězství byla marná. Za zmínku stojí dobře mířená střela J. Hlaváčka, se kterou si Jelínek poradil. Zápas tak nakonec skončil dělbou bodů po remíze 1:1.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Josef Soural. trenér Chotěboře: Troufnu si říct i přes respekt k soupeři a jeho výkonu, že jsme ztratili. Nedařilo se tolik herně, ale měli jsme zápas dobře rozjetý, vedli jsme a vyrovnání jsme soupeři nabídli vlastní nedůsledností a ještě při standardní situaci, kterou bráníme v devíti. A to jsme se samozřejmě před zápasem na hostující standardky upozorňovali. Potom už jsme kvalitu a klid na zvrat nenašli. Myslím, že dnes jsme i tak měli velkou šanci prolomit nepříznivou bilanci s týmem Budějovic

SK Moravské Budějovice
Petr Kylíšek, trenér Moravských Budějovic: Chtěli jsme vyrážet z obrany do rychlých brejků a vcelku se nám to proti, ne vždy jisté, defenzivě domácích dařilo. S přihlédnutím ke všem aspektům byla ta remíza asi spravedlivá. Při troše štěstí jsme mohli získat tři, ale také žádný bod. Bod z Chotěboře se počítá..



Sestavy


FC Chotěboř
P. Vykoukal [-] - O. Bělovský [-] , L. Filipský [-] , P. Ďoubal [-] , M. Moravec [-] (69. M. Odvářka [-] ) , P. Hanousek [-] (86. J. Šimoňák [-] ) , M. Somerauer [-] , L. Dvořák [-] , J. Hlaváček [-] , J. Hlaváček [-] , M. Čáp [-] (37. O. Šimon [-] )

SK Moravské Budějovice
J. Jelínek [-] - L. Stehlík [-] , T. Kyzlink [-] , A. Svoboda [-] , V. Dušek [-] , K. Busta [-] , T. Kopeček [-] , R. Švanda [-] , O. Busta [-] (25. P. Benda [-] ) , M. Šplíchal [-] , V. Novotný [-]

ŽK: 33. P. Ďoubal , 84. M. Somerauer - 16. V. Novotný , 30. T. Kyzlink , 39. K. Busta , 59. V. Dušek .
Hráči zápasu: L. Dvořák - T. Kopeček .
Místo: Chotěboř. Počet diváků: 80. Rozhodčí: PORUPKA František - ROSICKÝ Pavel, POLÁK Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.