V. Bastl 25.
M. Zeman 31.
M. Zamazal 36. (vl.)
V. Bastl 58.
V. Bastl 70.
5:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasná výhra Okříšek nad Sapeli Polná


Branky


25. V. Bastl , 31. M. Zeman , 36. M. Zamazal (vl.) , 58. V. Bastl , 70. V. Bastl - 52. J. Szabó
0

Dalším střetnutím dvou nejbližších sousedů v tabulce byl duel šestých Okříšek se sedmým týmem Sapeli Polná. Domácí se zatím na jaře musejí spolehnout na domácí hříště, z venku totiž nepřivezli ani bod. To Sapeláci mají problém především se sestavou, kterou ničí nedisciplinovanost vlastních hráčů. Na podzim tyto celky sehrály atraktivní duel, ve kterém Polná otočila skóre a vyhrála 3:2. I dnes bylo k vidění dost branek, rovnou šest..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí herně i brankově dominovali

Domácí Okříšky byly první poločas výrazně lepším mužstvem a svoji převahu vyjádřili i gólově. Nejprve M. Zeman poslal ve 25. minutě ideální přihrávku Vítu Bastlovi a ten prostřelil vyběhnutého P. Koubka poprvé – 1:0. Za dalších šest minut Michal Zeman vypíchl balón chybujícímu obránci Sapeláků a sám střelecky zajistil domácím dvoubrankové vedení – 2:0. Poločas hrůzy pro hostující mužstvo pečetil vlastním gólem Marek Zamazal v minutě třicáté šesté. Je nutno říct, že hosté působili bezkrevným dojmem a domácím to svými chybami v defenzivě usnadnili.

Sapeli snížily, ale pak zaúřadoval Bastl

Po změně stran vykřesal pro hosty jiskřičku naděje nejlepší střelec soutěže Jakub Szabó, který v 52. minutě utekl domácí obraně a snížil na 3:1. Naděje Polné však žila jenom pět minut, pak domácí zvýšili obrátky a navíc začal úřadovat střelecky disponovaný Vít Bastl. Nejprve ho v 58. minutě nádhernou dlouhou přihrávkou poslal do brejku V. Voda a bylo to 4:1. Poté Bastl svůj hattrick v utkání dokonal z přímého kopu v 70. minutě. Od té chvíle se utkání jenom dohrávalo a skončilo výhrou Okříšek v poměru 5:1.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky
Gustav Cabúk, trenér Okříšek: Jsem rád, že jsme i s pozměněnou sestavou hráli to, co jsme chtěli hrát. Vysoko jsme napadali, byli aktivní a z toho plynuly naše příležitosti. Statistika první půle hovoří za vše: 11 střel a 3 góly. Kromě krátkého uspokojení v začátku druhé půle to kluci odmakali na 100% a já jim za to musím poděkovat.

TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, manažer Polné: Utkání prostě naši borci hrubě nezvládli (slušně řečeno) a dá se říci, že hodně hazardovali s dobrým jménem našeho klubu. Neustále "sklízíme" trest za několikanásobné zbytečné vyloučení našich klíčových hráčů, kteří zbylému týmu hodně znepříjemnili jarní část soutěže. Snad se naši borci dají do příštího utkání do kupy a v dalším domácím utkání se nám již podaří vyhrát. V opačném případě se budeme i nadále propadat vyrovnanou tabulkou a mohli bychom skončit velmi špatně.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - Z. Ryšavý [-] , J. Brabenec [-] , V. Voda [-] - R. Ryšavý [-] (81. L. Mašek [-] ) , P. Dubský [-] , O. Široký [-] - M. Zeman [-] , P. Molák [-] (88. T. Dočkal [-] ) - V. Bastl [-] (77. M. Večeřa [-] ) , J. Tekal [-]

TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - J. Szabó [-] , F. Dvořáček [-] , P. Matějíček [-] (46. A. Kovář [-] ) , J. Lokvenc [-] (46. M. Antoš [-] ) , J. Vacek [-] , M. Brnický [-] , M. Zamazal [-] , L. Rychtecký [-] , P. Tržil [-] , M. Špendlíček [-]

ŽK: 37. V. Voda , 66. O. Široký - 33. M. Špendlíček .
Hráči zápasu: M. Zeman , V. Bastl .
Místo: Okříšky. Počet diváků: 180. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - STEHLÍK Michal, STRATENÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.