0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou ohrožených ovládly Jaroměřice


Branky


0

Zápasem o šest bodů se rozumí souboj dvou bodově vyrovnaných týmů, pro které je výhra tříbodovým ziskem a zároveň je výsledek tříbodovou ztrátou pro soupeře. Tolik citace ze slovníku. A právě takový se dost možná odehrál v sobotu v Žirovnici, kam dorazila Destrukce z Jaroměřic nad Rokytnou. Sousedy v tabulce dělily před dnešním mačem čtyři body a bylo ted o co hrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jaroměřické KO během čtyř minut

ůležitý souboj začal opatrností na všech frontách. První náznak šance si v 5. minutě připravoval domácí V. Staněk. Na opravdové vzrušení před jednou z branek si necelá stovka diváků musela počkat až do 22. minuty, ale valná většina z nich z toho radost neměla. Domácí obrana si nepohlídala Martina Hutaře, a ten nikým nehlídán uklidil míč z 12 metrů k tyči – 0:1. A za čtyři minuty bylo žirovnickým ještě méně do skoku. Po rohu Jaroměřic se k hlavičce dostal Michal Prokeš a nad Žirovnicí se stáhla mračna – 0:2. Po zbytek poločasu se již nic zajímavého neudálo.

Pro domácí platilo - není ranky, není branky

Domácí do druhé části nastoupili celkem odhodlaně, ale to jim vydrželo jen do 59. minuty. V té totiž hosté zahrávali další rohový kop, které se domácím dnes nedařilo eliminovat, a volný Daniel Hověz zasadil do prázdné branky domácím definitivní mat – 0:3. Žirovnici se navíc při této situaci zranil gólman M. Dvořák, který musel následně střídat. Mizérie domácích je jasně patrná z toho, že až v 85. minutě si domácí připsali první střelu na branku! S pokusem M. Seckého však K. Klubal neměl příliš mnoho práce a míč schoval v klidu do náruče. Hosté si tak zaslouženě odvezli všechny body po výhře 3:0.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér Žirovnice: Od posledního zápasu se změnilo jen to, že jsme nastoupili v jiných dresech. Jinak jsme podali stejně špatný a bezkrevný výkon, který nebude v této soutěži stačit na nikoho! Bez nasazení a bojovnosti prostě bodovat nebudeme...

FK Jaroměřice nad Rokytnou
Antonín Salák, trenér Jaroměřic: Nevím, zda jsme se o tolik od minula zlepšili, nebo nám to soupeř tak usnadnil. Pravda je, že bojuje se sestavou - podobně jako my a svým výkonem nám to usnadnil. My jsme se dokázali vepředu prosadit a to rozhodlo. Trochu jsem měl obavy z hřiště v Žirovnici, ale kluci se s tím popasovali na jedničku. Uvidíme v dalších kolech, kam nás fotbalově tato výhra posune..



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
M. Dvořák [-] (65. D. Švec [-] ) - V. Staněk [-] , P. Houška [-] , V. Hadrava [-] , T. Knotek [-] , F. Vilímek [-] , D. Rozporka [-] , T. Houška [-] (47. T. Hřebecký [-] ) , M. Secký [-] , V. Cajz [-] (81. M. Kořínek [-] ) , M. Kubík [-]

FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - J. Urbánek [-] , M. Svoboda [-] , D. Karásek [-] , Z. Karásek [-] - M. Hutař [-] (83. Z. Nykrmajer [-] ) , A. Palát [-] , F. Svoboda [-] (88. M. Svoboda [-] ) , D. Hověz [-] - M. Prokeš [-] , M. Trnka [-] (70. J. Fruhauf [-] ) -

ŽK: 56. D. Rozporka , 83. V. Staněk - 50. M. Prokeš .
Hráči zápasu: M. Secký - A. Palát , Z. Karásek .
Místo: Žirovnice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - FRIDRICHOVSKÝ Miroslav, DVOŘÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.