5:1
(3:0)
72. V. Cajz
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec pokračuje v jarní jízdě, Žirovnice to odnesla pětkou


Branky


10. D. Šerý , 22. R. Dalík , 43. T. Knotek (vl.) , 70. D. Maršík , 74. R. Nermut - 72. V. Cajz
0

Pokud by se dalo na KP Vysočiny sázet, pak by asi většina tipérů měla dneska na tiketu Humpolec. Předsezónní favorit se rozjel k velké stíhací jízdě a jeho dobrou formu měla pocítit Žirovice. A jelikož ta zatím nepředvádí nijak oslnivé výkony, tak nebylo překvapením, že ji dnes Humpolec roznesl na kopytech. Domácí mají ze třech utkání 9 bodů a skóre 12:1! Mohou asi jen litovat, že klíčový duel odvetné části s Bíteší se předehrával na podzim..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žirovnice vzdorovala jen deset minut

V úvodu utkání byli překvapivě aktivnější a trochu lepší hosté. Domácí se zahřívali postupně, první vážnější akce přišla v 10. minutě, kdy domácí J. Pikl prodloužil hlavou na J. Skryju, jenž kolmou přihrávkou našel R. Dalíka. Ten od zadní čáry přihrál Danu Šerému před branku a ten propálil vše, co mu stálo v cestě  - 1:0. Další slibná šance se domácím naskytla v 16. minutě. Pikl vystihl přihrávku a získal  míč, vyslal Dalíka, který Piklovi přihrávku vrátil, ale jeho střelu brankář chytil. Domácí nadále topili pod kotlem: v 19. minutě další  dvě tutové šance hlavou nedali T. Pícha a F. Kubíček. Pícha pouze rozezvučel břevno. Ve 22. minutě se již skóre měnilo. D. Maršík poslal dlouhý míč na Radima Dalíka, ten si narazil s Šerým a zvýšil na 2:0. Šance si i nadále připravovali jen humpolečtí. Po půlhodině hry se ocitl sám před brankářem Kubíček, ale branku vysoko překopl. Další úder přišel před odchodem do kabin. Ve 43. minutě D Maršík přihrál míč za obranu, kde se z levé strany přiřítil Dalík, jehož  prudký centr před branku si srazil do vlastní sítě žirovnický Tomáš Knotek – 3:0. Pak měl ještě tutovku, kterou špatně vyřešil, Kubíček.

 

Hosté se dočkali alespoň čestného úspěchu

V 53. minutě šel nový hráč na hřišti D. Alt po pravé straně sám na brankáře, ale jeho střela mířila vedle tyče. Hned nato, se poprvé ozvali hosté. Po chybě stopera Humpolce žirovničtí lobovali vyběhnutého Kříže, jenže střela šla těsně nad břevno. Další závar před brankou hostů přinesla 67. minuta: Kubíček, Alt ani Pikl však nedokázali šanci proměnit. V 70. minutě kopal J. Pikl roh a David Maršík hlavou zvýšil na 4:0. Hosté se dočkali čestného úspěchu  v 72. minutě, kdy po chybě obrany korigoval  Vojtěch Cajz - 4:1. Střelecký účet byl uzavřen v 74. minutě. Z půlky hřiště se R. Dalík dostal k rohovému praporku, odcentroval na zadní tyč, kde čekal Rudolf Nermut, jenž propálil brankáře -5:1. Humpolec tak potvrdil roli favorita.

 



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec
Jitka Beránková, vedoucí Humpolce: Začali jsme trochu vlažně a Žirovnice prvních deset minut byla lepší, my se rozkoukávali, ale ta první branka nás uklidnila a začali jsme soupeře postupně přehrávat. Dařila se kombinace, škoda jen, že jsme neproměňovali šance ,kterých jsme si dnes vytvořili opravdu hodně , bylo jich i na několik zápasů! Bohužel se zranil Dana Šerý, což nám celkem zkazilo radost..

FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér Žirovnice: Až do úvodní branky jsme byli důstojným soupeřem. Pak jsme inkasovali a kluci to nepochopitelně zabalili! Chyběla nám bojovnost a nasazení a jen díky brankáři jsme odjeli jen s pěti brankami. Takhle se o body potřebné k záchraně hrát nedá!



Sestavy


AFC Humpolec
T. Kříž [-] - D. Maršík [-] , T. Pícha [-] , D. Procházka [-] , J. Málek [-] - D. Šerý [-] (52. D. Alt [-] ) , R. Nermut [-] (83. J. Žatečka [-] ) , J. Pikl [-] , J. Skryja [-] (74. D. Maršík [-] ) - F. Kubíček [-] , R. Dalík [-] -

FC Slavoj Žirovnice
M. Dvořák [-] - V. Staněk [-] , J. Houška [-] , P. Doležal [-] , T. Knotek [-] , F. Vilímek [-] , D. Rozporka [-] (73. M. Pokorný [-] ) , T. Houška [-] (30. M. Kořínek [-] ) , M. Secký [-] , V. Cajz [-] , M. Kubík [-]

ŽK: 85. M. Pokorný . ČK: 90. M. Pokorný .
Hráči zápasu: R. Dalík , D. Procházka - M. Kubík .
Místo: Humpolec. Počet diváků: 150. Rozhodčí: NÁPRAVNÍK Jan - BENEŠ Jiří, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.