0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rivalů z okresních měst opanoval Humpolec


Branky


0

Brodská rezerva sahala v minulém kole po nějakém tom bodě v Moravských Budějovicích. Určitě by se jí nějaký hodil, už jen proto, že dnes jí čekal v domácím prostředí velice těžký soupeř. Humpolec vstoupil do jara ráznou výhrou nad Okříškami a dal jasně najevo, že ještě nevzdal boj o první příčku. V zápase samém to také potvrdil, vždy zkraje poločasu uděřil, k tomu přidal ještě další dvě branky a zvítězil v Brodě jasně 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup hostů

Prestižní souboj začal pro domácí Slovan nejhůře, jak mohl. Ve 2. minutě odcentroval D. Šerý, před branku si naběhl jarní střelec Humpolce Filip Kubíček a rychle otevřel u Sázavy střelecký účet – 0:1. A když zhruba za čtvrt hodiny ten samý hráč upravil na 0:2, bylo s domácími zle. Začalo se dařit ofenzívě hostů, která do poločasu mohla skóre ještě navýšit. Ale J. Pikl sám před Soukalem neuspěl a F. Kubíček následně čistý hattrick také odmítl.

Humpolec si vedení pohlídal a potvrdil skvělou jarní formu

Humpolec dobře začal i druhý poločas. Běžela teprve 47. minuta, když sraženou střelu poslal domácí Josef Molák nešťastně do protipohybu brankáře Soukala – 0:3. Za dalších deset minut bylo pak vymalováno – Dominik Procházka se nejlépe zorientoval a hlavou přeloboval vyběhnuvšího gólmana – 0:4 v 57. minutě! Humpolec se v závěru trochu zatáhl, s jasným úmyslem neinkasovat a pozorně bránil. Slovan tak podruhé na jaře prohrál, Humpolec je naopak s plným počtem bodů a skóre 7:0 nejlepší.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod B
Jiří Pabousek, trenér Havlíčkova Brodu B: Musíme uznat, že výsledek odpovídá průběhu hry, Humpolec byl ve všech atributech lepší a potvrdil kvalitu, kterou předváděl v přátelských utkáních s divizními týmy. Určitě se pokusí ještě zaútočit na čelo tabulky.Naše mužstvo musí na tento zápas rychle zapomenout a soustředit se na další důležitá utkání.

AFC Humpolec
Jitka Beránková, vedoucí Humpolce: Soupeři jsme dali stejný počet branek jako na podzim, ale žádnou jsme nedostali a za to jsme velice rádi! Hlavně v závěru jsme se zaměřili na to, abychom neinkasovali a záměr se vydařil..



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod B
P. Soukal [-] - J. Molák [-] , V. Halák [-] , K. Svoboda [-] , M. Báča [-] - P. Novotný [-] , L. Burjetka [-] (46. L. Bača [-] ) , D. Hejkal [-] (63. L. Peřina [-] ) , D. Fikar [-] - J. Tuhý [-] , T. Nedvěd [-] (63. J. Horn [-] )

AFC Humpolec
T. Kříž [-] - D. Procházka [-] , T. Pícha [-] , D. Maršík [-] - J. Málek [-] , D. Šerý [-] , J. Pikl [-] , J. Skryja [-] - F. Kubíček [-] (63. J. Žatečka [-] ) , R. Dalík [-] (80. D. Maršík [-] ) - R. Nermut [-] (70. J. Benáček [-] )

ŽK: 60. P. Novotný .
Hráči zápasu: F. Kubíček , T. Pícha .
Místo: H. Brod. Počet diváků: 100. Rozhodčí: VONEŠ Jakub - TOMÁŠEK Oldřich, STEHLÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.