2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirovnice vydolovala první jarní výhru


Branky


0

Žirovnice předvedla v jarní premiéře bezkrevný výkon a po zásluze odjela ze Světlé s prázdnou. Její postavení v tabulce jí však velí sbírat body. Tak jako například v úvodu soutěže, kdy v Moravských Budějovicích zvítězila 2:1. A právě Moravské Budějovice přijely v 16. kole do Žirovnice. Ty na úvod jara porazily brodskou rezervu 1:0. I druhé vzájemné utkání vyšlo lépe Žirovnici, která zvítězila 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žirovnice udeřila dvakrát rychle po sobě

Tvrdé a rozhárané utkání dlouho nic fotbalového nenabídlo. Pro hosty navíc začalo nešťastně – hned v 6. minutě se zranil Aleš Svoboda a Budějovice musely brzy střídat. Na klíčové chvíle si tak muselo pár desítek diváků počkat téměř půl hodiny. Pak ovšem dostaly hned dvojitou dávku! Ve 28. minutě napřáhl z hranice velkého čtverce domácí David Rozporka a z první větší šance otevřel skóre- 1:0. A když hned nato uspěl v podobné pozici i Filip Vilímek, vedla Žirovnice rázem 2:0! Hosté se snažili rychle odpovědět. Ve 35. minutě pálil pohotově V. Dušek a brankář Dvořák musel vynaložit maximální úsilí, aby míč vytěsnil na roh. Následně vyskočil nejvýše O. Busta, avšak mířil hlavou nad. Vyrovnaný poločas tak přinesl nevyrovnané skóre- 2:0 pro domácí.

Převaha hostů změnu skóre nepřinesla

Druhá půle patřila spíše hostům, kteří se snažili s výsledkem něco udělat. Hned z toho rezultoval závar před domácí brankou, jenž však snížení ve 49. minutě nepřinesl. V 55. minutě tvrdě pálil Šplíchal. Ale ani z toho, a ani ze skrumáže po následném rohu se hosté kýženého gólu nedočkali. Domácí kontrovali v 61. minutě, když z úhlu pálil Cajz. To však byla ojedinělá šance domácích. Tlak Budějovic vygradoval v 76. minutě, kdy se hostující útočníci hned dvakrát užuž radovali z branky, ta ale pro ně zůstala zakletá. Velký počet faulů a následných přerušení pak v 90. minutě korunoval domácí Petr Houška, který jako poslední fauloval před vápnem a uviděl červenou kartu. To však na výsledku 2:0 již nic nezměnilo a Žirovnice slaví první jarní výhru.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér Žirovnice: Fotbal moc krásy nepobral a parametry Krajského přeboru naplňoval pouze sporadicky. Bylo to bojovné a vyrovnané utkání, ve kterém jsme byli efektivnějším týmem.

SK Moravské Budějovice
Petr Kylíšek, trenér Budějovic: Utkání bylo vcelku vyrovnané. My jsme si nepohlídali dvě situace po necelé půlhodině hry a rychle dvakrát inkasovali. A jelikož jsme se gólově neprosadili, odjeli jsme s prázdnou. Je to pro nás poučení do příštích zápasů.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
M. Dvořák [-] - D. Kuš [-] (53. J. Svoboda [-] ) , F. Vilímek [-] , D. Rozporka [-] , V. Hadrava [-] , T. Houška [-] , M. Secký [-] (71. T. Hřebecký [-] ) , V. Cajz [-] (79. M. Kořínek [-] ) , V. Staněk [-] , T. Knotek [-] , P. Houška [-]

SK Moravské Budějovice
J. Klouda [-] - O. Busta [-] , J. Šplíchal [-] , L. Stehlík [-] , T. Kyzlink [-] , M. Šplíchal [-] , V. Dušek [-] , K. Busta [-] , T. Kopeček [-] , M. Pařízek [-] (75. R. Švanda [-] ) , A. Svoboda [-] (6. V. Novotný [-] )

ŽK: 33. M. Secký , 40. T. Houška - 29. J. Šplíchal , 40. T. Kyzlink , 76. O. Busta , 78. V. Dušek , 86. V. Novotný . ČK: 90. P. Houška .
Hráči zápasu: M. Dvořák , M. Secký - V. Novotný .
Místo: Žirovnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - KŮRKA Petr, DOSKOČIL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.