0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko doma přepustilo všechny body Chotěboři


Branky


0

Největší fotbalová bitva 16. kola se čekala v sobotním duelu Jemnicka s Chotěboří. Domácí 1. FC Jemnicko se po minulé výhře ve Stáji dotáhlo na vedoucí Bíteš na rozdíl jediného bodu a jelikož Velká Bíteš hraje o den později, mohlo se Jemnicko dočasně vyšvihnout na první příčku a třeba tam i zůstat. Ale čekalo je velké sousto. Chotěboř chce ukázat, že jaro bude v jejím provedení zcela jiné než podzim a na úvod porazilo Herálec 4:0. Na podzim byl v Chotěboři k vidění atrkativní ofenzivní fotbal, jenž skončil remízou 1:1. Tentokrát s tak otevřeně nehrálo a góly padaly pouze do sítě Jemnicka - to pro mnohé nečekaně prohrálo 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Somerauer proměnil brzy penaltu a to na domácí stačilo

Očekávalo se útočné představení ofenzivních mužstev, ale to se nenaplnilo a velkých příležitostí bylo jako šafránu.

 

První se osmělili hosté a hned z toho byla změna skóre. V 9. minutě netrefil domácí T. Bastl ideálně míč, toho se zmocnil P. Hanousek a pronikl s ním do velkého vápna, kde byl následně faulován. Kopala se penalta a na ty se v Chotěboři specializuje Martin Somerauer. Již v podzimním duelu Kopečka v bráně Jemnicka překonal z této pozice a ne jinak tomu bylo i tentokrát – 0:1. Dobrý úvod vnesl vítr do plachet Chotěboře, domácí naopak tápali. Jemnicku vázla kombinace a pozorně bránící hosté v klidu kontrolovali vedení. A byli to oni, kdo se staral o vzruch na hřišti. Tak jako agilní Hanousek, který se ve 27. minutě po akci po levém křídle dostal až před Kopečka a zhruba z 10 metrů mu pořádně provětral rukavice. Domácí poprvé zahrozili až ve 33. minutě, ale Netrdův centr a následnou hlavičku Morkuse v pohodě vyřešil hostující brankář Tomáš Dobrovolný. Poločas tak skončil 0:1. 

Jemnicko toho moc nevymyslelo a hosté výhru zpečetili

Kdo z domácích fanoušků čekal po změně stran drtivý tlak Jemnicka, tak ten byl zklamán. Převaha domácích byla spíše optická a tlak symbolický. Chotěboř hrála dobře odzadu a svým včasným přistupováním toho soupeři moc nedovolovala. Sama se dopředu dlouho nehnala. Největší příležitost domácích přišla po hodině hry. Chotěbořský Ďoubal minul balón, který ukořistil F. Kříž a postupoval sám na brankáře. Mířil do něj, míč se k němu šťastně vrátil, ale z následné dorážky orazítkoval vyhlášený kanonýr pouze břevno chotěbořské svatyně. Vyrovnání viselo ve vzduchu ještě v 73. minutě. M. Netrda dobře zakroutil trestňák, ale obrana Chotěboře míč se štěstím odvrátila. Rozhodnutí tak přišlo až sedm minut před koncem. Po chybném odkopu brankáře Kopečka se pískalo proti domácí brance. Míč tvrdě napálil P. Hanousek a z dorážky se podruhé v zápase prosadil Martin Somerauer, který tak v 83. minutě definitivně rozhodl o osudu utkání – 0:2. 



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, asistent trenéra Jemnicka: Chtěli jsme doma na úvod vyhrát ,ale rychlá branka posadila hosty do sedla a my se pak trochu hledali. Byli jsme nedůrazní, méně pohyblivý než soupeř, který pak dokráčel k asi zasloužené výhře. Zimní příprava nebyla v našem podání ideální a v dnešním zápase s to projevilo .Neděláme však z toho tragédii, chceme nadále bojovat o špici!

FC Chotěboř
Josef Soural, trenér Chotěboře: "Samozřejmě si tří bodů a hlavně nuly z Jemnice velice cením. I přes několik drobností jsme dobře zvládli první dějství, které nás, ale stálo dost sil. O to víc smekám před hráči za druhou půli. Muselo se jít na doraz a většina šla. Asi nejvíc byl svými zákroky vidět Tomáš Dobrovolný v brance. Sekundovali mu všichni v čele s Hanouskem, Dvořákem a Somerauerem."



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Z. Koutný [-] , L. Chalupa [-] , T. Bastl [-] , M. Máca [-] - M. Netrda [-] , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] , Š. Tobolka [-] (24. L. Morkus [-] ) - O. Frečka [-] , F. Kříž [-] -

FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - M. Moravec [-] (48. M. Odvářka [-] ) , O. Bělovský [-] (88. J. Šimoňák [-] ) , L. Filipský [-] , P. Ďoubal [-] , P. Hanousek [-] , M. Somerauer [-] , L. Dvořák [-] , J. Hlaváček [-] (86. O. Šimon [-] ) , J. Hlaváček [-] , M. Čáp [-]

Hráči zápasu: Z. Koutný - M. Somerauer , P. Hanousek .
Místo: Jemnice. Počet diváků: 200. Rozhodčí: TOMAN Radek - NÁPRAVNÍK Jan, FABEŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.