1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 10:30

15.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola zvítězilo Jemnicko na půdě Sapeli Polná


Branky


0

Magnetem 15. kola, prvním na jaře hraným, byl beze sporu souboj třetího s druhým. Tým Sapeli Polná přivítal kandidáta na postup Jemnicko. Byl to zároveň duel nejlepšího střelce soutěže, s nejlépe střílejícím celkem přeboru. Domácí Szabó roli kanonýra potvrdil, ale zrovna tak Jemnicko, které se nakonec v dramatickém utkání radovalo z výhry 2:1 a navázalo tak na podzimní domácí výhru 1:0. Za zmínku jistě stojí, že domácí dohrávali zápas v devíti a jejich soupiska se začíná povážlivě červenat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K vedení Jemnicka pomohly chyby domácí obrany

Sapeláci se na první jarní utkání očividně těšili, ale hned úvod se jim hrubě nepovedl. Již ve 2. minutě udělal minelu kapitán domácích Tomáš Reiterman a hostující Oleksander Frečka získal lacino vedení pro Jemnicko - 0:1. Domácí se nenechali rozhodit, přidali a výsledkem bylo vyrovnání. Nejprve ještě v 8. minutě P. Barák neuspěl, když jeho ránu trochu diskutabilně zblokoval hostující bek a v 15. minutě byl po tvrdé Dvořáčkově ráně pro změnu brankář Kopeček na místě. V 16. minutě se však již domácí fanoušci dočkali, když Jakub Szabó přehodil padajícího gólmana Kopečka a připsal si 17 branku v ročníku – 1:1. Ve 22. minutě připravili pěknou akci Szabó a J. Vacek pro Petra Baráka, gólman hostí se opět vyznamenal. Ve 24. minutě byl k vidění obrovský závar před brankou Jemnicka: postupně pálil Barák, F. Dvořáček, P. Matějíček J. Lokvenc, ale bylz toho pouze rohový kop. Pak však zafungovalo otřepané nedáš - dostaneš! Hosté se otřepali a udeřili. Ve 27. minutě ztratil před šestnáctkou zbytečně Vacek, míč doputoval k dalšímu kanonýrovi Františku Křížovi, který mířil přesně - 1:2. Do poločasu ještě hosté jednou pálili mimo.

Szabó zahodil penaltu a hosté výhru v dramatickém závěru udrželi

Druhou půli načali šancí hosté - v 57. minutě domácí gólman Koubek musel krýt střelu hostí zpoza šestnáctky. Polná odpověděla v 62. minutě tvrdou ranou Filipa Dvořáčka, Kopeček likviduje. Klíčový moment přišel v 66. minutě. Po faulu na Fišera se k penaltě postavil Szabó, kterou mu však Kopeček bravurně vyrazil! Domácí se až do konce utkání snažili o vyrovnání: v 78. minutě střílel pohotově Matějíček pouze do boční sítě, v 83. minutě Reiterman pro změnu těsně vedle. Domácí se však o závěrečný nápor připravili sami poté, co v 89. minutě byl za oplácení vyloučen Petr Barák a o minutu později potkalo to samé  Tomáše Reitermana! Hosté si tak po vyhroceném závěru odvezli tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, manažer Sapeli Polná: Přesně takhle to na úvod jara nemělo vypadat!! Soupeři k vítězství pomohly hrubé chyby našich hráčů při obou inkasovaných brankách. Takže jsme nejen prohráli doma po dvou fatálních hrubkách, neproměnění řady šancí včetně pokutového kopu, navíc máme další dva vyloučené. Takže nyní budeme mít v trestu 4 hráče…

1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, asistent trenéra Jemnicka: V takové klasickém prvním utkání, ve kterém je více bojovnosti, než vyložených šancí, jsme byli tím šťastnějším týmem. Dvakrát jsme v utkání vedli a pokud by Szabó proměnil penaltu, pak by hosté dvakrát vyrovnali a zápas by patrně přinesl remízu. Kopeček nás podržel a my si díky tomu odvezli body tři..



Sestavy


TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - M. Špendlíček [-] (46. P. Fišer [-] ) , J. Szabó [-] , F. Dvořáček [-] , P. Takács [-] , J. Lokvenc [-] , P. Barák [-] , J. Vacek [-] (80. L. Rychtecký [-] ) , T. Reiterman [-] , P. Tržil [-] , P. Matějíček [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Z. Koutný [-] , T. Bastl [-] , M. Máca [-] , L. Chalupa [-] - P. Tesař [-] , Š. Tobolka [-] , M. Netrda [-] , S. Křivánek [-] - F. Kříž [-] , O. Frečka [-] -

ŽK: 55. P. Fišer , 64. P. Tržil - 80. Š. Tobolka . ČK: 89. P. Barák , 90. J. Vacek , 90. T. Reiterman .
Hráči zápasu: P. Matějíček - F. Kříž , V. Kopeček .
Místo: Stáj. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Fridrichovský Miroslav - DVOŘÁK Jan, ŠŤASTNÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.