1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí zdolalo na úvod Přibyslav


Branky


0

Jedním ze dvou stadiónů, kam se šlo na Vysočině v sobotu na KP byl ten ve Velkém Meziříčí. Domácí Benfika přivítala po podzimu vysoce postavenou Přibyslav. Ta přes zimu vyměnila trenéra a hlavně pak oslabila v útočné fázi (chybět bude především kanonýr M. Vopršal). Meziříčí chtělo všechny aspekty využít a oplatit soupeři divokou podzimní porážku 5:4. Žádná taková přestřelka se dnes nekonala, ale to nemuselo domácí tolik mrzet, neboť tři důležité body zůstaly po výsledku 1:0 v Meziříčí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní půle gól nepřinesla

Za pěkného počasí se hrál od začátku fotbal s maximálním nasazením. Hráči obou týmů od 1. minuty dokazovali, že se po dlouhé zimní přestávce na boje o body těší. Počáteční aktivita domácího celku trvala dvacet minut, pak se hosté rozkoukali a byli to právě oni, kdo poprvé vážně zahrozil. J. Vopršal dostal míč ideálně za beky a řítl se do gólové šance. Vynikající Kruba domácí podržel. Přibyslav po této akci ožila a vystrčila růžky. Do vyložené šance se však nedostala a domácí si po pár minutách vzali taktovku zápasu zpět do svých rukou. Aktivní hrou na míči si Meziříčí počkalo na svoji šanci a  ta přišla v 38. minutě. Po průniku D. Krčála se kopal přímý kop z hranice velkého vápna a Hynek Ráček ukázkově orazítkoval břevno hostující svatyně. V závěru poločasu mohl otevřít skóre domácí T. Bublán. Ten dostal ve 43. minutě milimetrový pas od Krčála, ale L. Pazderka v brance Přibyslavi jej vychytal.

Optickou převahu domácí přetavili v rozhodující branku

Domácí Benfika nastoupila do druhého dějství odhodlaně a svým aktivním přístupem si vynutila optickou převahu. Po několika náznacích brankových příležitostí se hrstka domácích příznivců dočkala v 71 minutě. Dobře hrající Krčál se zbavil dvou protihráčů a uvolnil střídajícího Staňka, který míč ještě zkušeně podržel a přihrávkou vyzval ke skórování volného Michala Boučka - 1:0. Meziříčí vstřelená branka nakopla a připravila si další šance. Hosté totiž bojovali, začali hrát vepředu na 3 hráče a tím logicky pootevřeli zadní vrátka. Těmi postupně proběhli 2x Staněk a jednou Liška ale ani jeden z nich nedokázal z vyložených šancí přidat pojistku. Závěr si domácí obrana dirigovaná zkušeným Součkem pohlídala a Meziříčí tak vstoupilo do jarní části nejtěsnější možnou výhrou - 1:0.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
Petr Munduch, trenér Meziříčí: Jsem rád, že jsme důležité první utkání zvládli a myslím že zaslouženě vyhráli. Soupeř byl kvalitní a podal bojovný výkon. My jsme ho však skoro do ničeho nepustili a na umělé trávě, která je nám přece jen bližší dominovali. Chválím celý tým a především oba střední záložníky - na to, že jim je 17 a 18 let to sehráli zkušeně!

SK Přibyslav
František Prchal , trenér Přibyslavi: Utkání hodně ovlivnilo hřiště. Na umělé trávě a za větru se v Meziříčí špatně hraje. Domácí jsou na to více zvyklí a využili toho. Zápas to byl podle mě remízový, domácím stačily dvě střely na to, aby zápas dokázali vyhrát.



Sestavy


FC Velké Meziříčí B
R. Kruba [-] - D. Polák [-] , L. Liška [-] (90. M. Maloušek [-] ) , H. Ráček [-] , V. Beran [-] (46. J. Kafka [-] ) , M. Bouček [-] , T. Malec [-] , D. Krčál [-] , T. Bublán [-] (68. T. Staněk [-] ) , M. Souček [-] , L. Halámek [-]

SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - P. Škacha [-] , J. Flekal [-] , L. Vykoukal [-] , L. Adamec [-] , J. Žalud [-] (80. J. Sibera [-] ) , S. Pochop [-] , M. Strašil [-] , J. Vopršal [-] , P. Kunc [-] (75. M. Ondra [-] ) , M. Rosický [-]

ŽK: 32. D. Polák , 38. M. Souček , 56. L. Liška , 80. H. Ráček - 40. J. Vopršal , 65. L. Adamec .
Hráči zápasu: L. Liška , D. Krčál - P. Kunc , L. Pazderka .
Místo: V. Meziříčí - hlavní. Počet diváků: 10. Rozhodčí: MÜLLER Jiří - FABEŠ Roman, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.