D. Hejkal 45. (p.)
J. Tuhý 77.
2:1
(1:0)
55. V. Halák (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 15:30

14.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlíčkův Brod uspěl v derby se Světlou


Branky


45. D. Hejkal (p.) , 77. J. Tuhý - 55. V. Halák (vl.)
0

Důležitý záchranářský souboj se dnes odehrál v Havlíčkově Brodě. Domácí rezerva přivítala v derby světelskou Bohemku a šlo o mnoho. Oba týmy se pohybují ve spodních patrech tabulky a vítězství ve vzájemném zápase by mělo cenu šesti bodů. V létě se ve Světlé rozešly celky smírně 1:1, odvetu na umělé trávě zvládli lépe domácí Broďáci, kteří urvali vítězství 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírně lepší domácí se prosadili těsně před pauzou

V prvním poločase lépe kombinovali domácí, ale prakticky všechny jejich akce směřovali do středu hřiště, který byl plný a tak kombinace vedly jen ke ztrátám míče. Hosté většinu míčů hráli rychle nahoru a snažili se sbírat odražené balony. První poločas šance prakticky nepřinesl, na každé straně jen náznaky šancí po standartních situacích. Ve 44. minutě nahrával na pravé straně kolmý míč M. Hübner, hráč Světlé ho srazil vzduchem až na levou stranu vápna, kde před dotírajícím D. Hejkalem zahrál nekoordinovaně rukou P. Čuřík. Penaltu Daniel Hejkal bezpečně proměnil a Brod šel těsně před přestávkou do vedení – 1:0. Patrně zaslouženě, protože domácí byli v prvním poločase o něco lepší.

Zápas rozhodl povedenou individuální akcí Tuhý

Ve druhém poločase se hra vyrovnala, oba týmy chtěli hrát vzadu na jistotu a dávaly dlouhé balony, přičemž se snažily získat odražené míče. Světlé se také začali hlavou prosazovat útočníci Křikava s D. Valentou, kteří dokázali míče prodlužovat a nabíhat za sebe. V 55. minutě takto prodloužil D. Valenta, stoper K. Svoboda odvrátil míč na aut, který vyřešil společně s Valentou střídající Klaus dobrým stříleným centrem do vápna. Tam se sice žádný ze světelských hráčů neprosadil, ale dobíhající V. Halák si srazil míč do vlastní sítě – 1:1. V 68. minutě na půlce promáchl dlouhý odkop Báča, Rezek míč sebral a nahrál do brejku D. Valentovi. Ten se však mírně nechal vytlačit Kubátem a odvahu na zakončení nenašel. Možná zlomový moment utkání. O deset minut později nahrál M. Báča kolmo M. Hübnerovi, ten nezpracoval, míč však doputoval k D. Hejkalovi, který ho navedl do středu a nahrál kolmici na Jana Tuhého. Ten dvojím zaseknutím obalamutil jak obránce, tak Jindru Adamce a dal v 77. minutě vítězný gól do prázdné branky – 2:1. Světlá pak zatlačila, dostala se k několika nebezpečným náznakům, ale brankovou příležitost si vytvořila jen jednu, když hlavou na zadní tyči netrefil branku opět David Valenta. V utkání, které moc gólových šancí nenabídlo tak uspěl Brod.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod B
Ondřej Pavlas, trenér Brodu: Jsem rád, že jsme utkání zvládli. Zaprvé jsme se odlepili ode dna a zadruhé ztrácíme na jistou záchranu jen 3 body. V prvním poločase jsme byli lepším týmem, ve druhém už ne a měli jsme i štěstí. Ale to k fotbalu patří. Cením si toho, že hráči šli po vyrovnání za vítězstvím, které nakonec urvali

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
František Polák, trenér Světlé: Naše ofenzíva je tristní. Abychom dali góla, tak si ho museli dát domácí sami. A když už se dostaneme do 100% šance zápas zlomit na naši stranu, tak to zadrbeme a nic z toho není. Domácí hráli dobře organizovaně, ochotni pracovat pro manšaft. Naše organizace končí v záloze, naše ofenzíva není ochotna se podřídit týmu a neudělá krok navíc..Přes zimu nás čeká hodně práce!



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod B
J. Kubát [-] - J. Molák [-] , K. Svoboda [-] , D. Fikar [-] (73. L. Burjetka [-] ) , M. Báča [-] - V. Halák [-] , J. Tuhý [-] (83. J. Horn [-] ) , D. Hejkal [-] , M. Hübner [-] - T. Teplan [-] (60. T. Nedvěd [-] ) , A. Rokos [-]

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - J. Pohnětal [-] , M. Karel [-] , J. Valenta [-] , J. Vaňásek [-] - P. Čuřík [-] (46. J. Klaus [-] ) , J. Petřík [-] , L. Vodička [-] , L. Rezek [-] - D. Valenta [-] , M. Křikava [-]

ŽK: 86. J. Kubát - 64. L. Rezek , 81. D. Valenta .
Hráči zápasu: D. Hejkal , J. Tuhý - J. Vaňásek .
Místo: H. Brod. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.