0:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř potvrdila zlepšení a v Žirovnici vyhrála


Branky


23. P. Hanousek (p.) , 25. L. Dvořák , 35. P. Hanousek
0

Ve 14. kole, které již patří do jarní porce zápasů, přivítala Žirovnice Chotěboř. Domácí Slavoj nezachytil v prvním kole v Chotěboři úvod, již ve 3. minutě inkasoval a nakonec si odvezl prohru 0:3. Po několika horších výsledcích tak chtěl dnes podzim zakončit odvetnou výhrou. Jenže Chotěboř, která si prošla velkou podzimní krizí, se v závěru hracího kalendáře zvedla a dohání bodové manko, co se dá - dvakrát vyhrála a zakončit podzim chtěla také vítězně. To se jí také i povedlo, zopakovala výhru 3:0 a odvezla si ze Žirovnice všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta pro Vilímka a následný gól Chotěboře určily ráz zápasu

Podzimní rozlučka s domácím prostředí nezačala pro Žirovnici nejlépe. Chotěboř byla aktivnější a od začátku nebezpečnější. Prvně se výrazněji osmělilo hostující duo P. Hanousek - J. Hlaváček, ale jejich akce v 11. minutě, stejně jako střela L. Dvořáka o dvě minuty později, gólovou akci Chotěboři ještě nepřinesla. Domácí se do zakončení dostali v podstatě až v 18. minutě, L. Dýnek však pálil mimo. Klíčový moment asi celého zápasu přišel ve 22.minutě. Domácí obránce Filip Vilímek zahrál na brankové čáře rukou, uviděl automaticky červenou kartu a z nařízené penalty poslal hosty do vedení Petr Hanousek - 0:1. Hostům nabídnutá dvojitá výhoda(červená karta+proměněná penalta) nasadila křídla a domácí zmáčkli. Hned za dvě minuty se po rohu a následném podběhnutí brankáře V. Koláře prosadil ve své oblíbené disciplíně Luboš Dvořák, který hlavou poslal hosty do brankového trháku - 0:2. Střelec druhé chotěbořské branky byl při chuti a po dalším rohu se opět dral do hlavičkového zakončení, leč bez úspěchu. Domácí se marně snažili kontrovat ve 28. minutě, kdy se v nadějné pozici ocitl Jiří Houška. Ale byli to opět hosté, kteří se zapsali do střelecké listny. Nejprve Petr Hanousek ještě ve 31. minutě nedal, ale v 35. minutě se dostal do rychlého brejku a stanovil poločasový výsledek, se kterým mohl být jeho tým spokojen - 0:3.

Chotěboř si zápas hlídala, druhý poločas moc krásy nenabídl

Druhá půlka se nesla ve znamení chotěbořského hlídání výsledku. Domácí, hrající v oslabení, neměli sílu s vysokým mankem něco udělat. Hosté se snažili hrát na míči a nepouštět Žirovnici ke svojí brance. Hra však celkově vázla a diváci to nazvali příznačně - holomajzna. O větší vzruch se ve 48. minutě postaral hostující útočník M. Odvářka, jehož pokus však brankově parametry něměl. To samé se dá říct o pokusu jeho spoluhráče J. Hlaváčka v minutě padesáté páté. Domácí se do zakončení příliš nedostávali. Až v 76. minutě se po kombinaci s V. Hadravou odhodlal ke střele T. Hřebecký. Ale ani on, a ani o dvě minuty později hlavičkující Lukáš Dýnek branku nezaznamenali. Poslední větší vruch přinesla 80. minuta, kdy se proti hlavičce T. Hromádky vytáhl skvělým zákrokem domácí brankář V. Kolář. Chotěboř tak stejně jako v zahajujícím kole zvítězila 3:0.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér Žirovnice: Šli jsme do zápasu s určitou taktikou a vše se nám zbortilo jak domeček karet po pár minutách. Chyba v bránění a následná ruka dezorientovaného beka byla zlomová - červená a ještě proměněná penalta na 0:1 nasměrovala zápas jiným směrem. Zkušené mužstvo Chotěboře si potom již vývoj utkání pohlídalo.

FC Chotěboř
Josef Soural, trenér Chotěboře: Podle mě jsme zaslouženě vyhráli.Domácí jsme zastihli bez formy a svými individuálními chybami nám to ulehčili. Chtěli jsme nelehký podzim zakončit vítězně, což se nám povedlo - výsledek odpovídá průběhu hry. Podali jsme celkově zodpovědný výkon.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
V. Kolář [-] - V. Kněžínek [-] (46. V. Staněk [-] ) , D. Kuš [-] , F. Vilímek [-] , P. Kořínek [-] - T. Knotek [-] , L. Dýnek [-] , V. Hadrava [-] , J. Svoboda [-] (54. P. Houška [-] ) - T. Hřebecký [-] (82. M. Kořínek [-] ) , J. Houška [-]

FC Chotěboř
P. Vykoukal [-] - M. Čáp [-] , T. Hromádka [-] , L. Filipský [-] , R. Odvářka [-] - P. Ďoubal [-] , M. Koutný [-] (71. O. Šimon [-] ) , L. Dvořák [-] , J. Hlaváček [-] (82. O. Bělovský [-] ) - M. Odvářka [-] (69. F. Janda [-] ) , P. Hanousek [-]

ŽK: 6. P. Kořínek , 81. L. Dýnek . ČK: 22. F. Vilímek .
Hráči zápasu: J. Houška - P. Hanousek , M. Koutný .
Místo: Žirovnice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.