1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:30

26.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulínská Admira jedinou brankou udolala sestupující Roštění


Branky


2

Utkání na hřišti v Hulíně se hrálo dle nařízení STK ve stejný čas, jako další duely celků, hrajících o záchranu v soutěžích. Hostující Roštění především zajímal duel ve Slavičíně, kde hrál sestupem ohrožený Lukov,  který měl navíc lepší vzájemná utkání než Hanáci. Po první půli diváci v Hulíně branku neviděli, i když hostující celek si vypracoval nějaké příležitosti. O výsledku tohoto zápasu se tak rozhodovalo až v posledních minutách, když v 89. minutě propasíroval míč do branky Roštění domácí Kostov. Hosté tak po výsledku a nečekané výhře Lukova ve Slavičíně sestupují do Okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se diváci branky nedočkali

V posledním zápase sezóny domáci hráči nezopakovali výkon ze Sehradic, hra se jim od začátku nedařila, přihrávky byly nepřesné a tak zákonitě ani moc šancí k vidění nebylo. Navíc se ve 23. minutě po akci ve vápně hostí zranili Svrček a Dutkevič, a oba museli střídat. Ani hosté, bojující o záchranu moc nepředvedli, takže první půle byla pro diváky spíše nuda. Ve velkém parnu se totiž oba týmy příliš do útočení nehrnuly a čekalo se, kdo udělá první chybu. Přeci jen více nebezpečnější byli hostující hráči, kterým nalil novou krev do žil poločasový výsledek ze Slavičína, kde domácí rezerva vedla nad Lukovem již 2:0. Hráči Admiry byli těžkopádní v kombinaci a příliš se na dostřel Nevřalovi svatyně nedostávali. Hosté číhali na brejkové příležitosti, ale ty kolikrát překombinovali či jim chybělo přesnější zakončení. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu a utkání spíše připomínalo více šachy než fotbal.

O výhře Hulína rozhodl v závěru Kostov

Druhou půli začali šancí hosté, do vápna se dostal zkušený Laďa Zakopal, obešel dva obránce, ale střelu do brány stačil zblokovat hulínský Zavadil. Hráči Admiry pokračovali i nadále v nevýrazném výkonu plném nepřesností, takže další velkou šanci měli znovu hosté opět Zakopalem, ale jeho střela prošla podél brány do autu. Hosté měli nejspíše zvěda ve Slavičíně, neboť jim výsledek zápasu Lukova příliš nevyhovoval, lukovští vyrovnali a v závěru dokonci otočili zápas ve svůj prospěch. Když se zdálo, že utkání skončí remízou, tak v 89. minutě po nevinné akci ve vápně hostí se dostal k míči domácí Kostov a nepříliš prudkou střelou překonal branaře hostí. Hosté už na obrat neměli čas a tak v tomto nepříliš pohledném utkání brali fotbalisté Admiry tři body. Roštění nezvládlo závěr sezóny, ale za sestup do nižší soutěže si mohou především sami. V Hulíně panuje nakonec se závěrem sezóny spokojenost, mužstvo nasbíralo 42 bodů a vyhrálo i se štěstím poslední zápas.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry: Sezónu jsme tak zakončíli s pěkným počtem 42 bodů, což je slušný výsledek...

TJ Roštění
Michal Nevřala, brankář: Jsem neskutečně rád, že je celé to jarní trápení za námi. Zápas s Admirou dal celé naší sezóně korunu, když jsme po našich neproměněných šancích dostali gól v poslední minutě zápasu a přišli lacině o všechny body. Nerad to přiznávám, ale loučíme se soutěží zaslouženě, protože jsme měli během sezóny více problémů sami se sebou, než se soupeři na hřišti a to se promítlo do konečného zúčtování. Přeji všem týmů hodně štěstí do další sezóny.



Sestavy


FK Admira Hulín
M. Hložek [-] - A. Tabara [-] , P. Janda [-] , M. Jurášek [-] , M. Zavadil [-] - Z. Prokop [-] , A. Dutkevič [-] (24. J. Šenkyřík [-] ) , J. Kubo [-] (75. E. Němec [-] ) - M. Podmol [-] (61. F. Kostov [-] ) , I. Csomor [-] , D. Svrček [-] (34. M. Vaculík [-] )

TJ Roštění
M. Nevřala [-] - F. Vybíral [-] (46. P. Topič [-] ) , L. Zakopal [-] , J. Balner [-] , R. Zapletal [-] , J. Vlkolenszki [-] , S. Škrabana [-] , O. Jirsa [-] , R. Šilhár [-] , J. Číhal [-] , P. Szeliga [-]

ŽK: 55. I. Csomor , 66. Z. Prokop , 84. P. Janda - 83. P. Topič .
Hráči zápasu: M. Hložek , M. Zavadil - L. Zakopal .
Místo: Hulín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: SKALICKÝ Libor - CALETKA Bedřich, NAVRÁTIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 6. 2016 20:56
Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín
ojoj, pardón

Klobouk dolů za slova Michala NEVŘALY. Je pěkné, žes to vzal sportovně. Věřím že v OP KM nebudete mít soupeře a za rok jste zpátky.
20. 6. 2016 18:32
Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín
Klobouk dolů za slova Michala NEVŘALY. Je pěkné, žes to vzal sportovně. Věřím že v OP KM nebudete mít soupeře a za rok jste spátky.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku