3:4p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:30

25.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Nevšové viděli diváci šest branek a prohru domácích na penalty


Branky


60. P. Stratený (p.) , 67. P. Stratený , 85. V. Tomšů - 20. B. Psota , 56. M. Houser , 87. J. Mouka
0

Nováček z Nevšové v posledních zápasech poněkud ztratil svoji tvář a vše si chtěl vynahradit v domácím duelu s Tlumačovem. V utkání už o nic nešlo, oba celky byly již zachráněny a tak se diváci dočkali divoké přestřelky a také navíc penaltového rozstřelu. Hosté z Tlumačova vedli po půli o jedinou branku, ve druhém dějství šli dokonce do dvoubrankového vedení. Domácí dokázali otočit zápas na 3:2, ale hosté ještě dokázali v závěru vyrovnat. V penaltách se štěstí usmálo na hostující tým, který tak veze do Tlumačova bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli šel Tlumačov do vedení Psotou

Domácí nováček z Nevšová má za sebou sérii výsledkových nezdarů, které chtěli svěřenci trenéra Vladislava Durdi napravit v utkání s Tlumačovem. Hosté z Tlumačova jsou ale vždy nepříjemným protivníkem a první poločas tohoto zápasu jim vyšel v Nevšové nad očekávání. Do utkání domácí Nevšovjané postavili 16-ti letého gólmana - odchovance Jana Hyžíka, který tak zažil svůj premiérový zápas. Domácí měli v úvodu tohoto utkání více ze hry, vytvořili si tlak na bránu, ale gólový efekt to nepřineslo. Tlumačovské fotbalisty držel nad vodou výborný  brankář Škrabal, který zneškodnil všechny příležitosti Nevšové. Naopak hosté ze svého prvního rohového kopu se ujali Psotou vedení a následně hra upadla do průměru. Obě strany hrály nepřesně a hosté spíše bránili hubený náskok. Do kabin se tak odcházelo za jednobrankového vedení Tlumačova, který z minima vytěžil maximum, za to domácí útočníci si vylámaly zuby na hostujícím brankáři. Pro domácí tým byl výsledek první půle krutý, ale v koncovce Nevšovjané zcela vyhořeli.

Domácí tým dokázal otočit zápas, hosté ale v závěru vyrovnali

Po poločase hráči Nevšové zabrali, vytvořili si opět tlak na bránu, ale situace z první půle se opakovala a soupeři se podařilo vstřelit druhý gól. Hráči Nevšové se probudili, začali více napadat a stále častěji atakovali pokutové území hostů. Po jednom z průniku byl faulován ve vápně Tomšů a pokutový kop Stratený od tyčky do brány proměnil. Nevšová chytla druhý dech a hrála jako o život. Druhou branku přidal Stratený za chvíli, technickou střelou překvapil gólmana hostů a zápas vyrovnal. Nevšová si od té doby vytvořila trvalou převahu, hosté se jen bránili a výborně hrající Dubec dělal hostům při svých výpadech problémy. Dvacet minut před koncem zasáhl do hry jako hráč i střídající Zámorský a zejména svými souboji hlavou se stal platným hráčem. Pět minut před koncem dokázal Tomšů hlavou zápas otočit a zvýšil na 3-2. Hosté se však dokazáli zmobilizovat a dvě minuty před koncem opět prudkou střelou zápas vyrovnali. V pokutových kopech se do brány vrátil Zámorský, ale i tak byli hosté úspěšnější a připsali si další bodík do tabulky

Na penalty vyhráli hosté

V penaltách se štěstí usmálo na hostující tým, který je vyhrál 6:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: V utkání jsme byli lepším týmem, snažili jsme se tvořit hru, ale chybělo nám i štěstí. Hosté ho v utkání měli více. Zápas jsme dokázali svojí bojovností otočit, ale bohužel se nám nepodařilo vedední udržet. I tak diváci viděli zajímavý duel a zejména debut Honzy Hyžíka v bráně, který se ve svých 16-ti letech poprvé představil v mistrovském utkání mužů.

SK Tlumačov
Miroslav Škrabal, brankář: Zápas se musel divákům líbit. Po našem vedení 2:0 domácí Nevšová výsledek otočila na 3:2. Jenže na konci utkání po nákopu na naše útočníky jsme vyrovnali a utkání poslali na penaltový rozstřel. Nakonec jsme byli úspěšnější. Zápas jsme odmakali a myslím si, že remíza tomuto utkání sluší.



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
J. Hyžík [-] - R. Vacula [-] , P. Šoman [-] , V. Tomšů [-] , A. Haviar [-] (74. O. Zámorský [-] ) , P. Stratený [-] , T. Munster [-] , V. Zimolka [-] (60. T. Mikš [-] ) , J. Dubec [-] , M. Martinus [-] , M. Foltýn [-] (46. D. Poláček [-] )

SK Tlumačov
M. Škrabal [-] - P. Barwig [-] (46. R. Šimoník [-] ) , P. Mouka [-] , M. Juhaňák [-] (88. Z. Jonášek [-] ) , S. Malý [-] - B. Psota [-] , R. Zálešák [-] , T. Duroň [-] , J. Jonášek [-] - M. Houser [-] (72. M. Otevřel [-] ) , P. Daněk [-] (56. J. Mouka [-] )

Hráči zápasu: P. Stratený - T. Duroň , B. Psota .
Místo: Nevšová. Počet diváků: 77. Rozhodčí: TOMAN Stanislav - HRBÁČEK Pavel (N), PAVELKA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku