Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:30

25.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira Hulín vstřelila domácím Sehradicím pět branek


Branky


0

Do Sehradic přijeli v sobotním odpoledni fotbalisté hulínské Admiry. Domácí tým trápí marodka a v brance zkušeného Minaříka nahradil Maňas. Hosté toho dokázali náležitě využít a v prvním dějství nastříleli Hanáci hned tři branky. Především start do utkání měli hosté raketový, když se trefili ve 2. a také v 5. minutě a domácí začátek zápasu vyloženě prospali. Ve druhé půli přidali hosté i čtvrtou branku, domácí tým zkorigoval na 1:4, ale konečnou podobu výsledku dali hosté deset minut před závěrečným hvizdem a uštědřili domácím Sehradicím v jejich posledním domácím utkání pěkný debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Admira Hulín vedla v 5. minutě už o dvě branky

Sehradice se chtěly se svými fanoušky v posledním domácím utkání rozloučit výhrou, ale úplně nezvládly úvod utkání. Hulín v posledních zápasech prokázal zlepšující formu a bodovat chtěl i na Valašsku. Pro hosty z Hané začal zápas jako z nějakého pěkného snu, totiž hned v 1. minutě po rohu vrátil hlavou míč před bránu Šenkyřík a Zavadil hlavou zavěsil pod břevno a Admiry vedla velmi brzy 0:1. V 5. minutě prošel zleva do vápna Svrček a jeho zpětnou přihrávku posílá Podmol podruhé do sítě domácích a rázem to bylo již 0:2. Domácí byli totálně rozhozeni, hulínští hráči měli hru pevně v moci. Hulínští fotbalisté výborně kombinovali a dostávali domácí obranu často do úzkých. Sehradice se nezmohly na nějakou kloudnou akci a tvrdý úder z úvodních minut je hodně zaskočil. Přesně v probíhající 25. minutě poslal Prokop uličkou do vápna Dutkeviče, který tvrdou střelou na zadní tyč zvyšuje na 0:3. Do konce poločasu hulínští hráči jasně přehrávali domácí borce , ale branka již nepadla. Do kabin se tak odcházelo za tříbrankového vedení hulínské Admiry.
 

Hosté ve druhém poločasu kontrolovali dění na hřišti a přidali další góly

Druhá půle měla podobný charakter, tón hry udávali fotbalisté z Hulína, kteří velmi dobře kombinovali a domácí tým před Vajdu vůbec nepouštěli. V 60. minutě zahrávali hostující hráči roh, míč se dostal na vápno k Prokopovi, který střelou k levé tyči zvyšuje již na hrozivých 0:4 z pohledu sehradického týmu. Domácí ještě zkusili s výsledkem něco udělat a v 68. minutě tečoval střelu domácího Horáčka hostující Šenkyřík a ta s pomocí tyče skončila v bráně a stav na ukazateli skóre byl v tuto chvíli - 1:4. Ale i po této brance hulínští hráči stále kontrolovali zápas a v 80. minutě po minutě pobytu na hřišti střílí Štoll střelou pod břevno pátou branku Admiry a navyšuje stav duelu na 1:5. Do konce zápasu ještě měli hosté pár šancí na zvýšení skóre, ale ty zůstaly nevyužity. Domácí tým tak odcházel do kabin s krutým debaklem, který může být varováním do nadcházející sezony a Sehradicích odvetná část nevyšla zcela jistě podle jejich představ. Hosté vezou na Hanou zaslouženě tři body a závěr jarní části je tak zastihl v dobré formě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, sekretář: Sehradice se i v tomto utkání protrápily. Celé utkání ovlivnila velká absence hned několika hráčů a tak museli domácí improvizovat. Do branky z důvodu neúčasti obou brankářů musel hráč z pole Jakub Maňas a zhostil se své role více než se ctí, i když tomu výsledek utkání nenasvědčuje. V 10. minutě již musel ze hřiště kvůli zranění kolene Maršálek a domácí tak již zůstali bez hráče na střídačce. Navíc hosté po dvou hrubicích vedli již v 5 .minutě 2:0 a když zanedlouho dali ještě třetí branku, vypadali domácí na ručník. Ve druhé půli se domácí trochu vzchopili, ale hosté i přesto přidali ještě dvě branky a domácí jen krásným „angličanem“ Martina Horáčka korigovali skóre utkání.

FK Admira Hulín
web Admiry: Po nejvyšším vítězství venku a kvalitním výkonu všech hráčů odvezli domů tři body. Poslední zápas sezony sehrajeme doma v derby s Roštěním.



Sestavy


TJ Sokol Sehradice
J. Maňas [-] - M. Blažek [-] - K. Zavadil [-] - D. Maršálek [-] (11. M. Horáček [-] ) , M. Kraváček [-] , D. Mikel [-] , R. Sochora [-] , P. Polášek [-] , V. Žáček [-] , L. Krejčiřík [-] , J. Žebráček [-]

FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - M. Jurášek [-] , P. Nedbal [-] , M. Zavadil [-] , J. Šenkyřík [-] - M. Vaculík [-] , A. Dutkevič [-] , Z. Prokop [-] - I. Csomor [-] (81. J. Kubo [-] ) , M. Podmol [-] (79. S. Štoll [-] ) , D. Svrček [-] (84. F. Kostov [-] )

ŽK: 47. M. Podmol , 49. A. Dutkevič , 83. M. Jurášek .
Místo: Sehradice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kubíček Michal - ZPĚVÁK Petr, SMIRNOV Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku