3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužkovice dokázaly po prohrané první půli otočit zápas s Nevšovou


Branky


0

V Lužkovicích se představilo mužstvo jara - nováček z Nevšové a první půle také patřila hostujícímu týmu. Ten poslal do vedení již ve 2. minutě svojí třicátou trefou kanonýr Vašek Tomšů a Nevšová šla do kabin za jednobrankového vedení. Domácí celek už poněkolikáté v této sezoně ukázal ve druhém dějství velkou bojovnost a duel s Nevšovou dokázal náležitě otočit. Domácí nastříleli Valachům tři branky a připravili jim druhou letošní prohru v základní hrací době. Nevšová odjíždí na Slavičínsko nakonec s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevšovou poslal do vedení už v 1. minutě Václav Tomšů

Domácí začali utkání s nováčkem soutěže velmi laxně! Již ve 30. sekundě pronikli  hosté po útoku z levého křídla do vápna domácích, prudkou střelu Vala stačil vyrazit, ale dobíhající kanonýr Václav Tomšů pohodlně skóroval – 0:1 a byla to jeho třicátá - jubilejní trefa v tomto ročníku.  Domácí se chvíli nemohli ze šoku probudit a hosté měli v těchto fázích utkání navrch.  Poté se rozehrál nejlepší hráč domácích - bývalý druholigový hrýč Kroměříže a futsalový reprezentant Ivo Světlík, svým sólem zamotal hlavu obraně hostů, ale byl faulován. Nařízený pokutový kop Polepil trestuhodně zahodil, když ani netrefil nevšovskou bránu a veterán v brance Nevšové Laďa Podušel ani zasahovat nemusel! Dál se hrálo nahoru, dolů a utkání mělo díky oběma soupeřům dobrou kvalitu. Nevšová si také vytvořila několik dobrých příležitostí, ale ty domácí obrana v čele s brankářem Valou dokázala již zneškodnit. Do kabin se tak odcházelo za jednobrankového vedení Nevšovjanů.

 

Domácí Lužkovice ve druhém poločasu otočili zápas

Ve druhém poločase pokračoval boj o každý metr a začalo se přitvrzovat. Pro zranění museli odejít Polepil  a Jakub Ronza. Jenže domácí měli štěstí, že mají takového rozehrávače jako je Ivo Světlík. Po jeho přihrávkách nejdříve vyrovnal v 52. minutě Kučera na – 1:1. A minutu na to střídající Janík, který pronikl středem obrany  zvýšil na - 2:1.  Hosté zatlačili a dostali se do obrovských šancí, ale tutovky opěvovaného střelce Václava Tomšů v 60.  a v 67. minutě bravurně zlikvidoval brankář Vala. V 72. minutě udeřili domácí, když se Janík probil obranou hostů, nastřelil břevno a  dobíhající Škrabal hlavou zvýšil na – 3:1.  Hosté ještě několikrát zahrozili v samém závěru, ale šance Tomšů se díky Valovi minuly účinkem. Domácí berou tři body i díky výkonu Ivoše Světlíka, který si z futsalové Ligy mistrů ve Španělsku přivezl skvělou formu. Nevšová prohrála podruhé za sebou a trenér Durďa bude muset něco vymyslet do dalšího zápasu, aby se Valaši vrátili na vítěznou vlnu.

 



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, fanoušek: Nejlepšími hráči domácích byli jednoznačně brankář Martin Vala a v poli Ivo Světlík. U hostů asi smolař Tomšů, který své šance tentokrát neproměňoval.

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Zápas dvou rozdílných poločasů. V první půli jsme vstřelili rychle branku a hráli velice zodpovědně a nic soupeři nedovolili, kromě pokutového kopu, který lužkovičtí hráči neproměnili. V druhé půli jsme se přestali koncentrovat, dostali dvě rychlé a laciné branky, což nás srazilo. I přesto jsme si do konce zápasu vytvořili asi 4 šance a utkání jsme mohli zdramatizovat. Bohužel ani v koncovce se nám nedařilo a tak soupeř, i když určitě lepším týmem na hřišti nebyl, nakonec zvítězil.



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
M. Vala [-] - A. Procházka [-] , M. Čala [-] , T. Mičola [-] - J. Škrabal [-] , J. Kučera [-] , Z. Polepil [-] (46. M. Šuba [-] ) , T. Ronza [-] - J. Ronza [-] (46. L. Janík [-] ) - J. Gruber [-] , I. Světlík [-] (88. P. Novák [-] )

TJ Sokol Nevšová
L. Podušel [-] - T. Mikš [-] (69. D. Poláček [-] ) , P. Šoman [-] , V. Tomšů [-] , A. Haviar [-] , P. Stratený [-] , T. Munster [-] , R. Machač [-] (80. V. Zimolka [-] ) , J. Dubec [-] , M. Martinus [-] , M. Foltýn [-]

ŽK: 17. T. Mičola , 36. J. Ronza , 83. T. Ronza , 88. J. Kučera - 22. J. Dubec , 54. M. Foltýn , 88. D. Poláček .
Místo: Lužkovice. Počet diváků: 102. Rozhodčí: DOKOUPIL Tomáš - RUMAN Josef, FRAJT Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku