0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

23.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky z Malenovic vydřel výhru v Hulíně


Branky


0

Vedoucí tým tabulky z Malenovic zavítal v neděli do Hulína, kde se představil na místním skvěle připraveném pažitu. Domácí Admira zatím v jarních odvetách podává nevyrovnané výkony a tak se čekalo, zda potrápí na domácí půdě lídra tabulky. Malenovice nakonec vezou z Hané tři body, které jim zajistil svojí brankou v 54. minutě Libor Brázda. Admiře se v závěrečném náporu vyrovnání nezdařilo a tak hosté při zaváhání Sehradic i Příluk nasadili v tabulce k trháku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se v první půli v Hulíně branky nedočkali

Na pefektně připravený pažit do hulína přicestovaly vedoucí Malenovice. Ty se v poslední době potýkají s hráčckou marodkou, ale mladíci v sestavě chytli příležitost jak se říká za pačesy a svými výkony dělají trenéru Juráňovi radost. Tomu samozřejmě dělá radost i syn Adan v brance Malenovic, který chytá po celou sezonu ve velké formě a několikrát svůj tým již podržel. Stejně tomu tak bylo i úvodu zápasu v Hulíně, domácí Admira se dvakrát dostala za obranu hostí, ale ochránce jejich svatyně je podržel Malenovice se nemohly dostat do patřičného tempa a hráči kazili spoustu lehkých přihrávek a příliš se na dostřel brankáře Hložka nedostávali. Také domácí tým nepředvedl nic oslnivého, v poslední době třikrát prohrál a na psychice hráčů to je znát.Za zmínku stojí jen nastřelená tyč domácím Šenkyříkem, jinak domácí hráči toho v první půli více nevymasleli a tak diváci v Hulíně v první půli branku neviděli.

O výhře Malenovic rozhodl na začátku druhého poločasu Brázda

V malenovické kabině bylo o půli trochu dusno a trenér dal hráčům najevo, jak je dnešní utkání důležité, neboť do konce soutěže už zbývají jen tři kola a každé zaváhání už může být nedostižné. Hráči Malenovic si jeho slova vzali k srdci a ve druhém poločasu zvýšili svoji aktivitu. Za tu byli odměněni již v 54. minutě, kdy se trefil jejich kapitán Brázda. Domácí byli z vývoje utkání zaskočeni, přeci jen hosté nebyli v prvním poločasu nebezpeční a tohle byla jedna z mála šancí, která skončila brankou. Malenovice se po vstřelení gólu uzavřeli do obranné ulity a čekali, co vymyslí domácí tým. Navíc malenovičtí chtěli spoléhat na rychlé kontry, které jim ale v neděli příliš nevycházely. Hulínu nelze upřít snaha o vyrovnání, několik střel obrana hostí zablokovala řadu jich byla také nepřesných. Těch nepřesností na obou stranách ale bylo hodně a tak tento zápas byl spíše o bojovnosti. V závěru už hráli domácí vabank, ale vyrovnat se jim nepodařilo a důležité tři body putují do Malenovic. Hulínská Admira je zachráněna, ale poslední výsledky týmu stojí na pováženou...



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Ani s lídrem tabulky jsme nezastavili výsledkovou mizerii a počtvrté v řadě prohráli. Hostům ve druhém poločasu stačila jedna střela k zisku tří bodů. My jsme kromě tyčky Šenkyříka v první půli bránu hostí neohrozili.

FC Malenovice
Josef Juráň, trenér: Už od začátku jsem na našich hráčích vypozoroval spoustu nervozity. Snad to bylo pod tíhou důležitosti tohoto zápasu nebo z toho, že příliš na hřišti chtěli ....Během dvanácti minut se domácí jednoduše dvakrát dostali před Adama Juráně a jen díky jemu a štěstí neskórovali. My jsme se snažili o kombinaci, ale tolik nepřesností a individálních chyb při zpracování míče a zakončení jsem neviděl snad za celé jaro. Vrcholem našeho zmaru bylo neproměnění tutovky z deseti metrů.O poločasové pauze jsme si řekli, že remíza = prohra a jdeme za vítězstvím. Skórovat se podařilo už 54. minutě a zbytek zápasu jsme podřídili udržení výsledku. Stálo nás to spoustu sil, protože domácí nic nevzdali. Všem mým hráčům patří dík, že utkání prostě odmakali....



Sestavy


FK Admira Hulín
M. Hložek [-] - M. Jurášek [-] , P. Nedbal [-] , Z. Prokop [-] , F. Kostov [-] - A. Tabara [-] , A. Dutkevič [-] , I. Csomor [-] (60. S. Štoll [-] ) - M. Zavadil [-] , J. Šenkyřík [-] (74. M. Podmol [-] ) , D. Svrček [-] (81. E. Němec [-] )

FC Malenovice
A. Juráň [-] - V. Gazda [-] , J. Bartoň [-] , R. Střelec [-] , M. Bartek [-] - L. Brázda [-] (81. D. Rosinec [-] ) , J. Dorotík [-] , P. Menša [-] , D. Torma [-] (90. D. Rosinec [-] ) - T. Lhotský [-] , M. Struška [-]

ŽK: 25. F. Kostov , 51. P. Nedbal - 28. L. Brázda , 88. M. Struška , 89. P. Menša .
Hráči zápasu: A. Tabara - A. Juráň .
Místo: Hulín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku