Malenovice dokázaly vyhrát v Kostelci u Holešova a připisují si další tři body


Branky


0

Na velmi pěkně připravený pažit v Kostelci u Holešova zavítaly v sobotním odpoledni favorizované Malenovice. V posledním měření obou soupeřů obdržel v Malenovicích Moravan debakl 8:1 a totu potupnou prohru chtěli domácí odčinit. Nakonec se jim to nepovedlo a všechny tři body putují na Zlínsko. Hosté o své výhře rozhodli již v prvním dějství, domácí tým dokázal ve druhém poločasu utkání zdramatizovat. Hubenou výhru si už Malenovice vzít nenechaly a na jeden den se tak dostaly do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vsítili do poločasu dvě branky

Malenovice stále uvažují o postupu do 1. A třídy a tak povinnost jim velelakl v Kostelci u Holešova bodovat. K vidění byl zajímavý střet dvou rozdílných herních systémů. Domácí hledali dlouhými přihrávkami své vysoké hráče a hosté se snažili trpělivou kombinací rozebrat kompaktní domácí obranný blok. To se jim podařilo ve 20. minutě ovšem míč směřující do prázdné branky zastavila ruka domácího obránce. K údivu všech se pokračovalo ve hře. A diváci se skvěle bavili. Skóre se nakonec měnilo až ve 29. minutě. Jakub Bartoň z 20-ti metrů napřáhl a míč vymetl pravou šibenici domácího gólmana. Za zmínku stojí ještě neuznaný domácí gól, údajně pro útočný faul. Do poločasu se skóre měnilo ještě jednou. Po nadherné kombinaci Jakuba Bartoně a Tomáše Lhotského - posledně jmenovaný svoji šanci ve 45.minutě zkušeně proměnil. Malenovice tak odcházely do kabin s nedějným dvoubrankovým náskokem.

Domácí Gerát 20 minut před koncem utkání zdramatizoval

Druhý poločas byl přesnou kopií prvního. Hosté pozorně bránili, dobře kombinovali a vyráželi do nebezpečných kontrů. Domácí celek spoléhal na standartní situace a na nakopávané míče na vysunuté hroty. Obrana Malenovic v čele s brankářem Juráněm ale stále odolávala. Po jedné z mála individuálních chyb hostující obrany se podařilo domácím Gerátem snížit, ale víc jim hosté nedovolili, i když domácí tlak byl mnohdy až drtivý. Domácí v závěru hráli vabank a obrana Malenovic byla přetížená, ale nakonec to mladý hostující celek zvládl a připsal si z Kostelce u Holešova cennou výhru. Moravan tak na body nedosáhl a vedení klubu nebylo příliš spokojeno s výkony některých hráčů. Výsledky Moravanu jsou jako na houpačce a dobré výkony střídají ty průměrné až podprůměrné. Malenovice po nedělní překvapivé porážce Příluk dosáhly na čelo tabulky a před svými pronásledovateli mají slibný dvoubodový náskok.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Naše prohra byla naprosto zasloužená, nevytvořili jsme si prakticky žádnou příležitost. Hosté byli rychlejší, důraznější a z toho pramenili naše chyby. Druhý poločas byl již o něco lepší, podařilo se nám už jen snížit. Každý z hráčů by si měl sáhnout do svého svědomí a říct si, jestli pro tým odvádí maximum. Pokud budeme hrát nadále s takovým to přístupem, může se nám to hodě rychle vymstít.

FC Malenovice
Josef Juráň, trenér: My v poslední době počítáme jen hráčské ztráty. Ke dvěma dlouhodobě zraněným přibyl další, kterého nepustily do zápasu rodinné důvody. Byl to zápas, kdy se střetly zkušenost a výšková převaha domácích s odhodláním a dravostí mladých hráčů Malenovic. Po jedné z mála individuálních chyb hostující obrany se podařilo domácím snížit, ale víc jim hosté nedovolili, i když domácí tlak byl mnohdy až drtivý. Samozřejmě mám radost a vítězství z Kostelce si nesmírně cením. K vysoké úrovni utkání přispěli i domáci, kteří se rvali do poslední minuty. Škoda jen, že na hřišti se o kvalitní utkání postarali jen hráči...



Místo: Kostelec u Hol.. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kubíček Michal - ŽIGMUND Petr, MATUŠKA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku