Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:30

21.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov potvrdil zlepšenou formu výhrou v Hulíně


Branky


0

Před dvěmi stovkami fanoušků se hrál v Hulíně duel mezi místní Admirou a hosty z nedalekého Tlumačova. Domácí tým byl v duelu mírným favoritem, ale hosté si v minulém kole doma vyšlápli na Malenovice a po dlouhé době se radovali z výhry. První poločas vyhrál domácí celek po brance Dutkeviče, hostům se podařilo po hodině hry Jonáškem vyrovnat. Tvrdý direkt pro domácí přišel dvě minuty před koncem, kdy o tříbodovém zisku pro tlumačovské rozhodl Zálešák. Domácí ztratili dobře rozehraný zápas a nakonec nemají ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Admiru Hulín poslal do vedení Dutkevič

Domácí tým se zatím na jaře prezentuje nevyrovnanými výkony, ale v posledním domácím duelu smetl rezervu Slavičína. Utkání začali fotbalisté Admiry hrubkou ve středu hřiště a hosté z Tlumačova měli po pár vteřinách šanci, která skončila těsně vedle tyče. Poté se hrál zápas spíše jen mezi vápny, bez šancí na obou stranách. Nikdo nechtěl udělat chybu a tak obrany vítězily nad útočnky. Až ve 26. minutě vyrazil hostující brankář Škrabal centr ze strany jen k nohám Dutkeviče, který ho po přiklepnutí Šenkyříka vrátil do sítě a hulínští rázem vedli 1:0. Zápas až do poločasu žádné šance nepřinesl a do kabin šli domácí s těsným vedením 1:0. Hrál se ale opatrný fotbal, hostující obranu s přehledem řídil zkušený Dvořák a tlumačovští trpělivě čekali na svoje šance, které ale nějak nepřicházely. Hulín dal úvodní branku a před druhým dějstvím měl zaděláno na dobrý výsledek.
 
 

Hosté srovnali Jonáškem a direkt domácím zasadil Zálešák

Druhá půle začala větší snahou hostů o vyrovnání a to se jim podařilo už v 56. minutě, kdy zůstal volný hráč za hulínskou obranou a střelou podél Hložka s chutí hrající Jonášek vyrovnal na 1:1. Domácí fotbalisté po inkasované brance zvýšili aktivitu a vytvořili si dvě velké šance, ale Štoll zblízka v pádu jen přestřelil Škrabalovu svatyni.  Navíc v 79. minutě šel agilní Dutkevič sám na brankáře hostí, přehodil ho, ale obránce Patrik Mouka stihl míč z prázdné brány vykopnout, což byl asi klíčový okamžik celého utkání. To se domácím vymstilo v 88. minutě, hosté podnikli rychlý útok po pravé straně a pěkný centr proměnil nejlepší hráč na hřišti Radek Zálešák ve vítězný gól hostí a stanovil konečné skóre na 1:2. Pro domácí to byl krutý okamžik, ze kterého se už nevzpamatovali a v závěrečné křeči si už brankovou příležitost nevypracovali. Hosté z Tlumačova vyhráli podruhé za sebou a body z Hulína potřebovaly jako sůl, hned se jim bude v dalších zápasech dýchat lépe. A mohou to předvést již v dalším utkání, kdy hostí druhý tým tabulky ze Sehradic.

 

Video sestřih z utkání najdete zde - http://avcvek.rajce.idnes.cz/FK_Admira_Hulin_-_FK_Tlumacov_1-2/#Admira_-_Tlumacov_1-2_2016_sestrih_goly.jpg



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry: Znovu se ukázalo, že na mužstvo Tlumačova neumíme zahrát a již podruhé jsme jim odevzdali doma body.

SK Tlumačov
Miroslav Škrabal: Zápas jsme odmakali na 100% . U prvního gólu jsem vyrážel balón, ale přímo na kopačky Dutkeviče. Ale nakonec jsme utkání otočili. Ve druhém poločase vyrovnal Jonášek a potom ke konci zápasu jsme urvali výhru, když gól dal po krásném centru Radek Zálešák. Před našim vedoucím gólem ale vykopával míč z brankové čáry Mouka Patrik, kdy se do šance dostal opět Dutkevič. Konečně jsme se chytli a snad budeme stoupat tabulkou výše.



Sestavy


FK Admira Hulín
M. Hložek [-] - F. Kostov [-] (79. D. Svrček [-] ) , J. Šenkyřík [-] , M. Zavadil [-] , P. Nedbal [-] , A. Tabara [-] , M. Jurášek [-] - A. Dutkevič [-] , E. Němec [-] (46. S. Štoll [-] ) , Z. Prokop [-] - I. Csomor [-] (84. M. Vaculík [-] )

SK Tlumačov
M. Škrabal [-] - O. Sedlář [-] , M. Juhaňák [-] , P. Mouka [-] , R. Dvořák [-] - T. Duroň [-] , R. Zálešák [-] , B. Psota [-] (81. S. Malý [-] ) , J. Jonášek [-] - M. Otevřel [-] (85. M. Houser [-] ) , P. Daněk [-] (81. P. Barwig [-] )

ŽK: 10. J. Šenkyřík , 42. E. Němec , 58. M. Zavadil - 45. P. Daněk , 60. T. Duroň .
Hráči zápasu: A. Dutkevič - P. Mouka , M. Juhaňák , R. Dvořák .
Místo: Hulín. Počet diváků: 200. Rozhodčí: BLAŽEK Vladimír - MATUŠKA Radim, KLUĎÁK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku