Kostelecký Moravan v sobotu loupil v Tečovicích


Branky


0

Za ideálního fotbalového počasí se hrálo v Tečovicích utkání mezi domácím Bivojem a hostujícím Moravanem Kostelec u Holešova. Utkání nemělo favorita, neboť hosté venku předvádějí solidní výkony a dokázali vyhrát i v Nevšové, i když až v penaltovém rozstřelu. V prvním dějství diváci branku neviděli, o exportu tří bodů na Hanou rozhodl čtyři minuty po přestávce Odložilík. Tečovice tak zůstávají bez bodu, hosté si připisují výhru z horké půdy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství diváci v Tečovicích branku neviděli

 Hned zpočátku měli hosté jasnou příležitost, když jejich útočníka v samostatném nájezdu vychytal Křížek a na druhé straně netrefil Frkal z pěti metrů odkrytou bránu hostí a Bořuta v dobré pozici trefil pouze gólmana.  Když Darebník po samostatné akci střílel slabě z úhlu tak, že domácí brankář nemohl mít problém a na druhé straně ani Škarek, ani Bořuta po akci Plachého s Frkalem nedokázali dopravit míč do branky, upadla hra do průměru.  Ve 26. minutě uvolnil Chudárek Bořutu, ale jeho ránu srazil M.Hradil na roh. Z něho hlavičkoval Závoda nad břevno. Po půlhodině hry po zmatcích v domácí obraně pálil z voleje nad Křížkovu klec Tomáš Marek a po Frkalově chybě na vlastní půlce se míče chopil Gerát, ale po samostatném nájezdu trefil pouze do tyče domácí branky. Odražený míč v nouzi odkopl Balcárek do rohu. Domácí před odchodem do kabin měli příležitost, když Frkal dal pod sebe na Závodu, jeho umístěnou střelu k tyči však Dušan Marek vyrazil na roh.

O výhře Moravanu rozhodl ve 49. minutě Odložilík

Druhou půlku zahájil Vopatřil po kolmé ulici od Škarka střelou do boční sítě a z další šance střílel Frkal pouze do gólmana. Skóre se měnilo, když z protiútoku obešel Ballner Sedláčka a kolem vyběhnuvšího Křížka přihrál Odložilíkovi. Ten „zavěsil“ pod břevno domácí branky a hosté vedli - 0:1.  Domácí odpověděli po trestném kopu z pravé strany, když Závoda poslal hlavou prodloužený míč do sítě hostí, podle mínění rozhodčích však byl v ofsajdu a skóre se neměnilo.  Domácí tlačili ve snaze alespoň vyrovnat, Plachého centrovaný míč však poslal Frkal stojící 2m od tyče hlavou do mimo,  pak střílel Plachý z 20ti m nad a po Závodově nahrávce střílel Bořuta už uvnitř pokutového území mimo branku hostí. Na druhé straně zachránil po Gerátově nahrávce odkopem těsně před Darebníkem.  Jasnou příležitost k vyrovnání měli domácí po odpískaném pokutovém kopu za faul na Vopatřila. Penaltu ale poslal Bořuta nad břevno.  Hosté po Darebníkově rohu měli šanci, Přikrylova střela ale skončila nad, Ballnerova střela po dlouhém nákopu z obrany skončila také mimo a neuspěl ani  R.Přikryl. Když po trestném kopu Chudárka a následující sérii centrovaných míčů v šestnáctce hostů nedokázali domácí skórovat odváží si hosté na Hanou vítězství a plný počet bodů.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: "Deprese z mizérie při neproměňování brankových příležitostí, která sedla na náš tým, se nás drží už třetí zápas a ne a ne se jí zbavit. A tak trenér Příluku Lošťák starší, který přijel podívat se na svého příštího soupeře, odjížděl asi v nerozrušeném stavu. "

SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Zápas sice skončil naším těsným vítězstvím 1:0, ovšem zápas klidně mohl skončit 4:4 nebo i větším počtem golů. Už po pěti minutách jsme mohli prohrávat klidně 2:0, naštěstí se domácím vyložené příležitosti proměnit nepodařilo. My jsme měli také minimálně tři vyložené golové příležitosti, ovšem také nám nebylo přáno. Nakonec o našem vítězství rozhodla výborně vyřešená brejková situace dvojice Ballnér - Odložilík těsně po začátku druhého poločasu. Domácí ještě dvacet minut před koncem neproměnili penaltu a tak si vezeme z venkovního prostředí 3 body.



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
M. Křížek [-] - R. Závoda [-] , J. Vopatřil [-] , L. Balcárek [-] , M. Frkal [-] , Z. Šnajdr [-] (73. E. Piňos [-] ) , P. Sedláček [-] , I. Bořuta [-] , J. Plachý [-] , R. Chudárek [-] , D. Škarek [-]

SK Moravan Kostelec u Holešova
D. Marek [-] - M. Hradil [-] , J. Hradil [-] , R. Zmeškal [-] , L. Kovalda [10.0] - T. Marek [-] , M. Darebník [-] , M. Ballnér [-] , R. Přikryl [-] - L. Odložilík [-] (85. O. Lahola [-] ) , M. Gerát [-] -

ŽK: 41. D. Škarek , 58. Z. Šnajdr - 61. T. Marek .
Hráči zápasu: R. Závoda - L. Odložilík .
Místo: Tečovice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: BRŠLICA Pavel - SMÝKAL Miroslav, NOHAVICA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku