Posílená rezerva FC TVD Slavičín skolila lídra tabulky z Malenovic


Branky


34. V. Gazda (vl.) , 59. T. Švach - 47. D. Bartoň
0

Do Slavičína v sobotním odpoledni zavítal lídr tabulky z Malenovic. Domácí rezerva divizního týmu stále figuruje na posledním místě a tak se dalo očekávat posílení záložního týmu, neboť A tým hraje své divizní utkání až v neděli dopoledne. Do boje tak zasáhlo několik hráčů z divizního kádru, kteří také byli klíčovými muži na hřišti. Především bývalé vlachovické duo Plšek - Horáček se staralo o vše podstatné při dění na hřišti. Malenovicím se podařilo sice po fatální chybě brankáře Jelínka vyrovnat, ale o osudu utkání rozhodl Tomáš Švach. Výhra domácích byla nakonec zasloužená, i když hosté byli v průběhu utkání nespokojeni s několika výroky všech tří sudích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezerva Slavičína šla po zásluze do vedení po vlastní brance Gazdy

Utkání se hrálo na slavičínském hlavním hřišti a domácím chvilku trvalo, než si na jeho povrch zvykli, přeci jen převážnou část zimní přípravy absolvovali na umělce v Hrádku. Dalo se očekávat, že FC TVD postaví několik divizních hráčů a tak se na hřišti objevili brankář Jelínek, Tomáš Švach, Plšek, Šindler, Bartoš a Horáček a to ještě byl na lavičce připravený Goňa. Domácímu týmu patřil začátek zápasu, ale brankář Juráň vychytal trestný kop Horáčka a poradil si i s několika závary před svojí brankou. Hosté se do útočení příliš nepouštěli a slavičínská defenzíva v čele s Tomášem Švachem fungovala bezchybně. Udeřilo však po půlhodině hry, domácí hráč pronikl do vápna a přihrávkou po sebe hledal spoluhráče, dobíhající Gazda si však míč srazil do vlastní branky. Do půle už branka nepadla, domácí si za svoji aktivitu jednobrankovou výhru naprosto zasloužili, když další hlavičky Plška a Švacha zůstaly nevyužity.

Hosté srovnali po chybě brankáře Jelínka, utkání rozhodl nakonec Tomáš Švach

Druhý popločas začal menším šokem pro domácí tým, kdy brankáři Jelínkovi vypadl lehký míč z rukou a překvapený kanonýr David Bartoň jej dopravil do sítě. Hosté ožili a najednou jich bylo plné hřiště. Utkání se přiostřilo, sudí však nejspíše karty zapomněl doma. Klíčový moment zápasu přišel v 55. minutě, kdy hostující hráč pelášil sám na brankáře Jelínka, ten ale tentokrát svůj tým podržel a skóre zůstalo nezměněno. Domácí trenér reagoval na dění na hřišti zařazením Martina Goni, který měl hru oživit. To se také podařilo, kdy nepodařenou Fojtíku střelu dopravil do sítě nejlepší hráč na hřišti Tomáš Švach. Hosté však reklamovali ofsajd, ale jejich přání nebylo vyslyšeno. Za pár minut mohl definitivně rozhodnout domácí Bartoš, ale z malého vápna trefil jen břevno Juráňovi svatyně. Hosté se už na závěrečný tlak nezmohli a tak důležité tři body zůstávají ve Slavičíně. Domácí rezerva tak poskočila o něco blíže k záchraně, v příštím kole ji však čeká těžký duel v Hulíně. Malenovice tak přijdou o vedoucí příčku, ale to je zase až tak bolet nemusí a prohru mohou odčinit v dalším utkání s Lužkovicemi.

 

 

Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný Úroveň zápasu, Rozhodčího (!!!), Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín B
Lubomír Hnilo, trenér: Do utkání jsme šli s cílem, aby všechny body zůstaly doma a hráči tak i k tomu přistoupili. V prvním poločase jsme mohli vést i o dvě branky, ale chyběl nám klid v zakončení. Utkání jsme si sami zbytečně zdramatizovali, inkasovanou brankou, ale pak jsme dokázali zužitkovat gólovou situaci v druhém poločase. Malenovice byl těžký soupeř a 3 bodů si nesmírně vážíme.

FC Malenovice
Josef Juráň, trenér: Zatím nemám příliš slov na hodnocení utkání, samozřejmě domácí tým šel do utkání posílen, ale určitě jsme mohli v tomto zápase bodovat. Lámalo se to za stavu 1:1, kdy našeho střelce v samostatném nájezdu vychytal brankář domácích. Ke druhé brance se nebudu vyjadřovat, ani k výkonu sudích, kdo tam byl, tak si svůj obrázek udělá sám....



Místo: UT Slavičín. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Katrňák Milan - MITÁČEK Václav, NĚMEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku