B. Psota 52.
1:2p.
(0:0)
53. J. Ronza
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

17.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov ani napotřetí nevyhrál a Lužkovice berou bod navíc


Branky


52. B. Psota - 53. J. Ronza
0

Na velké hřiště do Tlumačova přijely Lužkovice, které v minulém kole svůj duel s Kostelcem nakonec kvůli nepřízni počasí neodehráli. Navíc se čekalo, jak se domácí tým oklepe po kruté porážce ve Slavičíně, kde za poločas inkasoval osm branek. V první půli se diváci v Tlumačově branek nedočkali, vše podstatné se odehrálo během jediné minuty, kdy se nejdříve trefil domácí Psota. Za hosty o minutu později srovnal na konečných 1:1 Jakub Ronza. V penaltové loterii vyhráli hosté v poměru 6:5 a vezou do Lužkovic bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin se odcházelo za bezbrankového stavu

Domácí byli před pěknou diváckou kulisou odhodláni odčinit nepovedený vstup do jarních odvet. Do sestavy se vrátili matadoři Dvořák a Máčala. Od úvodního hvizdu se hrálo ve vysokém tempu, důrazně, se spoustou osobních soubojů, nikoli však záludně. Domácí měli častěji míč na kopačkách, hosté však pozorně bránili a ač se hrálo převážně na polovině Lužkovic, vyložené šance nepřicházely. Až ve 27. minutě se na pravé straně uvolnil Zálešák, jehož centr Máčala hlavou pozvedl k Houserovi, který však už z úhlu branku Lužkovic minul. To bylo také od domácích na dlouhou dobu vše, neboť v koncovce byli doslova bezzubí. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu a spokojenější mohli přeci jen být hostující hráči.  

 

Branky ve druhé půli padly v rozmezí jediné minuty

Také ve druhém poločase měli hráči Tlumačova více ze hry. Zaslouženého vedení se ujali v 52. minutě, kdy si dlouhý pas Patrika Mouky krásně zpracoval Psota a přízemní střelou nedal Jenčkovi šanci. Lužkovice vyrovnaly hned v následující minutě. Po rychlé akci se dostal k zakončení na velkém vápně Jakub Ronza a neomylně zavěsil. Domácí do konce zápasu zahrávali mnoho standardních situací, ale Lužkovice je s výborným Jenčkem v bráně do vyložené šance nepustily. V závěru nakonec mohli rozhodnout hosté, kdy po závaru před bránou Škrabala míč již směřující do domácí brány vyhlavičkoval Patrik Mouka. V Tlumačově tak znovu došlo na penalty, v nichž si druhý bod zajistili v sedmé sérií hráči Lužkovic.   

Bod navíc berou hostující Lužkovice

V penaltové loterii vyhráli hosté v poměru 6:5 a vezou do Lužkovic bod navíc.



Ohlasy k zápasu


SK Tlumačov
Miroslav Škrabal, brankář: Proti minulému zápasu jsme hráli o 100% lépe. Hodně nám pomohl návrat ,,nováčka'' kanonýra Dana Máčaly. Dost šancí jsme neproměnili a to byla škoda. Ve druhém poločase jsme dali gól, ale za chvíli bylo vyrovnáno po chybe jednoho z obránců. Celé utkání ale bylo vyhecované a pro diváky určitě atraktivní. Na penalty jsme opět tahali za kratší konec, což je na škodu a bod navíc má soupeř..

FK Lužkovice-Želechovice
Václav Křepelka, hráč: Celkově se zápas musel divákům líbit, fotbal to byl nahoru - dolů. Dost bylo šancí na obou stranách. Domácí hráli jednoduchý fotbal a to tím, že nakopávali jen na hrotové útočníky v čele s Danem Máčalou, ale naše pozorná obrana je do vyložených šancí nepustila! Po obdržené brance jsme hned v další minutě vyrovnali, což bylo pro další vývoj utkání zásadní. Osobně si myslím, že jsme měli nakonec více šancí a taky jsme lépe kombinovali. Zápas se dostal do penaltového rozstřelu, kde se štěstí přiklonilo na naši stranu a za bod navíc jsme rádi.



Sestavy


SK Tlumačov
M. Škrabal [-] - R. Dvořák [-] , P. Mouka [-] , A. Dovrtěl [-] (78. M. Juhaňák [-] ) , O. Sedlář [-] - P. Daněk [-] (88. S. Malý [-] ) , B. Psota [-] , R. Zálešák [-] , T. Duroň [-] (83. P. Barwig [-] ) - M. Houser [-] (72. J. Mouka [-] ) , D. Máčala [-]

FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - J. Gruber [-] , A. Langer [-] , M. Čala [-] , T. Mičola [-] - J. Škrabal [-] , V. Křepelka [-] , Z. Polepil [-] , T. Ronza [-] (78. J. Kučera [-] ) - L. Janík [-] (55. T. Holý [-] ) , J. Ronza [-] -

ŽK: 48. T. Duroň , 83. P. Daněk , 89. P. Mouka - 38. T. Ronza , 66. J. Škrabal , 70. T. Holý , 80. J. Ronza .
Hráči zápasu: P. Mouka , B. Psota - A. Jenček , J. Ronza .
Místo: Tlumačov. Počet diváků: 150. Rozhodčí: BRŠLICA Pavel - DUNDA Roman, STŘELEC Radoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku