Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

17.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšová potvrdila jarní formu a hattrickem Tomšů zdolala Roštění


Branky


0

Do Roštění zavítala v nedělním odpoledni posílená Nevšová, která se před utkáním netajila bodovými ambicemi. Domácí tým v minulém kole dostal na hřišti rezervy otrokovické Viktorie půltucet branek a chtěl Valachy v tomto duelu potrápit. Jeho snažení vzalo za své již v prvním poločasu, kterou vyhrála Nevšová o dvě branky. Ve druhém dějství zkompletoval nejlepší střelec soutěže Václav Tomšů svůj hattrick a Nevšová si tak odváží z Roštění tři body a je zatím největším překvapením jarní části.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První se trefil Slovák Stratený, Tomšů přidal po půlhodině druhou branku

Zápas začal svižně, kdy herní převahu měli spíše hosté. Dostávali se lehce do šancí a svůj tlak korunovali první brankou, kdy ve 20. minutě zápasu gólmana obstřelil Peter Stratený a poslal hosty do vedení. Nevšová i nadále měla trvalý tlak, kdy ve 30. minutě zvýšil její vedení na 2-0 Tomšů. Poté přišlo nezaviněné zranění Tomáše Jurigy, ke kterému byla přivolána i rychlá záchranná služba. Ve hře ho nahradil Dubec. Hosté polevili a domácí se stále častěji dostávali k pokutovému území. Zahrávali řadu rohových kopů, kdy po jednom z nich upravili na 2-1. Zanedlouho na to, se jim podařilo i vyrovnat, ale gól nebyl uznán pro ofsajd. Nevšová do poločasu ještě zabrala a v jeho závěru upravil Tomšů na 3-1. Do kabin tak odcházeli spokojenější svěřenci trenéra Durdi.

Kanonýr Václav Tomšů ve druhé půli zkompletoval hattrick

Druhá půle byla až do 60. minuty vyrovnaná, domácí se snažili zápas zdramatizovat, ale nedařilo se jim vsítit banku i když k ní měli často blízko. V 70. minutě opět udeřili hosté, kdy po dobře zahraném rohovém kopu Haviarem propálil gólmana Tomšů a pečetil tak svůj hattrick v zápase. Ve zbývajících dvaceti minutách hry měli domácí dost šancí vstřelit branku, ale i vyložené šance nedokázali využít a zápas tak skončil jejich porážkou 4-1. Nevšovou několikrát podržel veterán v brance Laďa Podušel, který musel narychlo zaskočit bez nemocného Zámorského. Nevšová bere cenné tři body a v příštím kole přivítá rezervu otrokovické Viktorie. Roštění podalo snaživý výkon, ale Nevšová byle v koncovce velmi efektivní a navíc měla na hřišti ostrostřelce Václava Tomšů, kterému velmi dobře sekundoval tvůrce hry Tomáš Munster..



Ohlasy k zápasu


TJ Roštění
Michal Nevřala, brankář: Jsem docela zklamaný z toho co předvádíme na jaře a tento zápas to jenom potvrdil. Necháme si dát velmi brzo laciné až téměř vlastní góly a my ze šancí, na které se nadřeme, nedokážeme vsítit branku a následně držet míč na kopačkách. Musím se klukům taky omluvit za mé chyby u gólů, které pomohli hostům k vítězství, ale myslím že těch chyb tam bylo z naší strany víc a je nejvyšší čas se z nich poučit a začít hrát s větším klidem, v opačném případě nás čekají ještě velké problémy v záchranářských bojích.

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Chtěli jsme navázat na poslední dobré výsledky a v zápase zvítězit. To se nám také podařilo díky dobrému kolektivnímu výkonu. Tyto body jsou pro nás díky vyrovnané tabulce velice důležité a cenné.



Sestavy


TJ Roštění
M. Nevřala [-] - R. Šilhár [-] (46. L. Zakopal [-] ) , J. Vlkolenszki [-] (62. M. Žigmund [-] ) , R. Zapletal [-] , V. Jurásek [-] - S. Škrabana [-] (79. T. Hejníček [-] ) , O. Jirsa [-] (75. J. Číhal [-] ) , T. Petrskovský [-] , P. Szeliga [-] - F. Vybíral [-] (46. M. Filandr [-] ) , P. Jenáček [-]

TJ Sokol Nevšová
L. Podušel [-] - R. Machač [-] , T. Juriga [-] (37. J. Dubec [-] ) , M. Martinus [-] , M. Foltýn [-] - T. Munster [-] , P. Stratený [-] , A. Haviar [-] , D. Poláček [-] (75. T. Mikš [-] ) - V. Tomšů [-] , P. Šoman [-]

Hráči zápasu: R. Zapletal - V. Tomšů , T. Munster .
Místo: Roštění. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku