2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

16.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšová si v derby vyšlápla na lídra tabulky ze Sehradic


Branky


0

Na útulný nevšovský stadionek zavítal v nedělním odpoledni lídr tabulky ze Sehradic. Obě obce od sebe leží jen přes kopec a tak se dalo očekávat pravé derby utkání. Domácí tým se před jarní sezonou posílil o tři slovenské legionáře a na jeho herním projevu je to znát. Domácí celek šel do vedení po dvaceti minutách kanonýrem Tomšů, druhý gól Nevšové přišel až v nastaveném čase z kopaček Haviara. Nevšovští mají důležité tři body a Sehradicím se na dohled přiblížily v tabulce Malenovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Václav Tomšů dal po dvaceti minutách úvodní branku

V domácí brance se znovu představil brankář Zámorský, který se již vrátil z dovolené. Hosté nastoupili v kombinované sestavě z důvodu zranění některých hráčů. Dlouho očekávané derby tak přineslo fotbal ostrý jako břitva se spoustou žlutých karet, především ale na straně hostí. Těm se nelíbily některá rozhodnutí hlavního arbitra, za což pykali a ten je také nekompromisně trestal. Zápas se hrál v rychlém tempu a domácí měli častěji míč ve své režii. Obrana Sehradic však byla pozorná. Ve 20. minutě tečoval střelu Tomáše Munstera kanonýr Tomšů a domácí se tak ujali vedení. I nadále měli více ze hry, hosté hrozili spíše z rohových kopů. Poločas tak skončil těsným výsledkem 1-0 a do kabin tak odcházeli spokojenější domácí hráči. 

Výhru domácích pečetil v nastaveném čase Haviar

Druhá půle začala velice nervózně z obou stran, hosté se snažili zápas vyrovnat, ale bez střely na bránu. Na čas dostali Nevšovou i pod tlak, ale hra se kouskovala a docházelo ke zbytečným vyhroceným situacím, kdy se hosté dožadovali pokutového kopu a také často komentovali každý kontakt domácích. Rozhodčí rozdal řadu karet na obou stranách. V 90.minutě zápasu brankář hostí špatně rozehrál a odkopl nečekaně míč do autu, čehož Nevšová rychle využila a po rychlé kombinaci zvýšila Haviarem vedení na 2-0. Pravé valašské derby tedy skončilo 2-0, kdy hosté v druhé půli prakticky neohrozili branku domácích, Nevšová měla ještě dvě vyložené šance skórovat kdy střelu Šomana i Strateného gólman vyrazil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Celý zápas včetně jeho závěru byl vyhecovaný a zbytečně vyhrocený. Hosté byli v pozici lídra, ale za celý zápas si nevytvořili vyloženou šanci a prakticky naši bránu neohrozili. My jsme si v zápase vytvořili více šancí skórovat a také měli herní převahu. Hosty držela v naději výborná obrana v čele s pozorným gólmanem. Hosté byli značně závěrem utkání rozladěni a domnívali se, že branka byla neregulérní z důvodu, že brankář záměrně hodil odkopl míč do autu, jelikož hráč domácích ležel u své brány. Gólman hostů však i po zápase přiznal, že se mu odkop nepovedl. I tak jsme těžký zápas zvládli a nyní se musíme soustředit na další utkání, které nás čeká v Roštění.

TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, sekretář: Domácí během zimní přestávky hodně posílili a tudíž jsme věděli, že nás nečeká vůbec jednoduché utkání. Ba naopak. Navíc jsme po minulém utkání byli nuceni vlivem zranění udělat hned 5 změn v základní sestavě. Kdo by čekal, že to bude opatrné utkání, tak byl jistě v první půli mile překvapen. Hrál se fotbal nahoru-dolů. I když větší brankové příležitosti nebyly tak časté, jistě šlo pro oko diváka o zajímavou podívanou. Utkání hodně oživila první branka utkání, která Sehradice ještě více vybičovala. Ale taky tahle branka Sehradice hodně rozlítila, jelikož dle hostů padla po hodně velkém ofsajdovém postavení domácího střelce Tomšů. Na začátku druhého poločasu Sehradice provedly první střídání. Na hřiště se dostal sehradský Krejčiřík. Po faulu na něj v šestnáctce domácích po jeho sólo úniku pak reklamovali hosté pokutový kop, který ovšem rozhodčí neodpískal. Zbytek druhé půle se nesl ve snaze Sehradic zvrátit výsledek, ale jejich snaha končila na hranici šestnáctky. Do otevřené obrany Sehradic pak podnikali domácí hráči nebezpečné útoky, které se mnohdy s vypětím všech sil dařilo hostům likvidovat. A možná až symbolicky uzavřela v 90. minutě utkání branka domácích, která padla nesportovně po zakopnutém míči brankáře Sehradic do autu, když na hrací ploše zůstal ležet domácí hráč. Domácí tohoto autu "náležitě využili" a rychlým zahráním autu si vytvořili brankovou příležitost, kterou zužitkovali.



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
O. Zámorský [-] - P. Šoman [-] , V. Tomšů [-] , A. Haviar [-] , D. Poláček [-] (62. J. Dubec [-] ) , P. Stratený [-] , T. Munster [-] , R. Machač [-] , T. Juriga [-] , M. Martinus [-] , M. Foltýn [-]

TJ Sokol Sehradice
V. Minařík [-] - M. Kraváček [-] , M. Blažek [-] - K. Zavadil [-] (87. P. Malíček [-] ) , D. Mikel [-] (82. J. Horáček [-] ) - V. Žáček [-] (75. M. Okénka [-] ) , J. Plášek [-] (53. L. Krejčiřík [-] ) , J. Žebráček [-] , T. Holoubek [-] , R. Sochora [-] (80. D. Maršálek [-] ) , M. Žáček [-]

ŽK: 58. V. Tomšů , 64. T. Munster - 24. M. Blažek , 47. D. Mikel , 49. V. Žáček , 78. T. Holoubek .
Hráči zápasu: P. Šoman , M. Martinus .
Místo: Nevšová. Počet diváků: 100. Rozhodčí: SUROVEC Tomáš - TUREČEK Tomáš, HRBÁČEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku