1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

16.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příluky v malém zlínském derby nestačily na Malenovice


Branky


0

Na útulný stadionek v Přílukách zavítaly v sobotním odpoledni Malenovice. Za nefotbalového počasí a na kluzkém terénu viděli přítomní diváci v první půli jedinou branku. Tu vsítili již ve 13. minutě hostující hráči. Malé zlínské derby tak v prvním dějství vyznělo lépe pro svěřence trenéra Josefa Juráně. Ve druhém poločasu se domácí tým marně snažil o vyrovnání, hosté přidali deset minut před koncem druhou branku, domácí snížili až v samotmém závěru. Tři body tak putují do Malenovic, které se v tabulce posunuly už na druhé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malenovice poslal do vedení ve 13. minutě Struška

Příluky začali souboj s Malenovicemi ve šlágru kola dobře a hned v druhé minutě měly gólovou šanci, ale nevyužily ji. Hosté však nebezpečí přestáli a vrhli se do útoku, zlepšili pohyb. Ve 13 minutě se po standardní akci k centrovanému míči dostal trestuhodně nehlídaný Struška a hlavou poslal míč ke vzdálenější tyči branky domácích – 0:1. Domácí se snažili odpovědět, ale obrana hostů si vždy poradila. Za zmínku stojí hlavička domácího Frolka ve 40. minutě, která šla jen těsně vedle branky hostí. Do poločasu se již nic závažného neudálo a hostující Malenovice šly do kabin s jednobrankovým náskokem. 

 

Malenovice přidaly deset minut před koncem druhou branku, domácí snížili až v závěru

Po změně stran Příluky zcela změnily hru a tlačily se za vyrovnáním. Ve 47. min. prudkou střelu Humpála gólman hostí Juráň stěží chytil. Hned za tři minuty zavezl domácí Votava po lajně míč a jeho prudkou příhru před bránu ale spoluhráč Lošťák nedohonil. Stejná akce proběhla i v 58. min. kdy se již Lošťák dostal ke střele, ale Juráň reflexivně vyrazil. Další příležitosti měli Votava a Machalíček, ale jejich střely byly málo razantní. Domácí se snažili vyrovnat a zatlačili hosty k jejich vlastní bráně. Hosté se naopak snažili podnikat rychlé protiútoky do domácí otevřené obrany a v 76. min. nastřelili tyč Kupkovi branky. Hra domácích již byla velmi otevřená a v 80. min. prostřelil malenovický Gazda vše, co mu stálo v cestě a bylo to 0:2. Domácí to ale nezabalili a stále se tlačili k hostující brance. V 89. se povedlo dát Machalíčkovi hlavou gól a snížit na 1:2. O minutu později šli hosté dva na jednoho, ale bránící Humpál s Kupkou v brance jim v dalším skórování zabránili. Více však již Příluky nestihly a hosté nakonec zaslouženě vyhráli. Byl to velmi pohledný souboj dvou technických mužstev a Malenovice po domácí podzimní porážce 1:2 vrátily soupeři zápas se stejným skóre.

 



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář: Utkání bylo pohledné, technické a muselo se líbit všem, co byli na hřišti. Škoda naší zbytečné chyby ve 13. minutě, kdy dali hosté první branku, která se nakonec ukázala jako ta stěžejní. Bohužel se nám úplně nezadařilo v ofenzívě, protože jeden gól je na výhru málo. Šancí jsme měli dostatek, ale tentokráte jsme je neproměnili. Napravit bychom to měli v dalším zápase s Hulínem.

FC Malenovice
Josef Juráň, trenér: Skvělé utkání dvou technicky vybavených týmu na těžkém terénu a za stálého deště se muselo líbit . Hostující hluboký blok proti rychlé domácí ofenzívě. Tři branky, obrovské nasazení,výborní golmani...co víc si přát. Snad jen větší diváckou kulisu. Ale počasí bylo proti. Proti skvělému soupeři si hráči uvědomili, že bez dodržování taktických pokynů jsou bez šance. Jsem spokojený s nasazením a plným bodovým ziskem, naším nejlepším hráčem byl gólman Adam Juráň..



Sestavy


FK Příluky
P. Kupka [-] - D. Frolek [-] , M. Šuta [-] (58. P. Pinkas [-] ) , M. Votava [-] , D. Zedníček [-] , P. Votava [-] (81. J. Dederle [-] ) , L. Lošťák [-] , Z. Vlček [-] , R. Machalíček [-] , T. Humpál [-] , P. Čelůstka [-]

FC Malenovice
A. Juráň [-] - J. Dorotík [-] , R. Střelec [-] , M. Bartoň [-] , V. Gazda [-] (88. P. Menša [-] ) - M. Struška [-] , T. Lhotský [-] , L. Brázda [-] , D. Torma [-] - J. Bartoň [-] , D. Bartoň [-]

ŽK: 33. P. Čelůstka , 36. M. Šuta - 61. M. Struška .
Hráči zápasu: L. Lošťák - A. Juráň , V. Gazda .
Místo: Příluky. Počet diváků: 60. Rozhodčí: TUREČEK Tomáš - SKALICKÝ Libor, SUROVEC Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku