Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

16.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílená rezerva Slavičína převálcovala na hrádecké umělce Tlumačov


Branky


7. M. Goňa , 8. M. Goňa , 12. B. Fojtík (p.) , 17. J. Velecký , 28. M. Goňa , 32. A. Bartoš , 41. J. Velecký , 43. A. Bartoš , 60. B. Fojtík - 63. M. Houser , 77. M. Houser
0

Perfektně připravená hrádecká umělka byla v sobotu svědkem souboje rezervy Slavičína s mužstvem z Tlumačova. Domácí tým má stále problémy se záchranou v soutěži a tak do boje poslal i divizní hráče Goňu s Veleckým. Právě druhý jmenovaný, vysoký forvard, který přišel do Slavičína z Újezdce u Luhačovic, měl být tím hlavním žolíkem trenéra Hnila. U hostí se představil kanonýr Dan Máčala pouze v roli vedoucího týmu. Úvod zápasu byl pro tlumačovské hráče jako z hororu, neboť po sedmnácti minutách již prohrávali 4:0. Do půle obdrželi ještě další čtyři branky a byl z toho velký debakl. Naštěstí ve druhé půli kanonáda Valachů ustala a také hosté si připsali dva střelecké zásahy. Rezerva Slavičína tak nakročila k záchraně, ale vyhráno ještě ani zdaleka nemá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezerva Slavičína nastřílela do půle Tlumačovu osm branek

Domácí do utkání vstoupili aktivně a odměna přišla v 7. minutě, kdy se dokázal prosadit Goňa. Na druhou branku se nečekalo příliš dlouho. Za dvě minuty se domácí prosadili po druhé, když z pravé strany odcentroval aktivní Goňa a hostující hráč si srazil míč do vlastní branky. Ve 14. minutě hosté zahráli rukou ve vlastním vápně a domácí Bronislav Fojtík dokázal s přehledem proměnit pokutový kop na 3:0. Pak se prosadil domácí útočník Velecký, který dokázal zužitkovat své šance a to v 17. a 27. minutě. Ve 30. minutě se po důrazu v malém vápně dostal do zakončení Bartoš a skóre se navýšilo již na 6:0. Do konce první půle dovršil hattrick Velecký a to běžela teprve 40. minuta. Na úplném závěru prvního poločasu přetavil svou šanci Bartoš, pro kterého to byla druhá branka v utkání. Poločasový výsledek 8:0 hovoří za vše a hosté byli zralí na ručník.

Domácí tým už ubral plynu a tak se zrodil hokejový výsledek

Do druhého poločasu domácí nastoupili bez Veleckého, kterého trenéři již šetřikli na nedělní divizní utkání s Velkými Karlovicemi a vystřídal ho mladíček Havlín. Běžela 60. minuta a z devatenácti metrů se dostal na dostřel Fojtík, kdy s pomocí teče skončil míč v síti hostů. Pak domácí při konci zápasu vystřídali a na hře se to projevilo. Hosté dokázali dát dvě branky. Béčko zvítězilo zcela zaslouženě, obzvlášť za první poločas a získali tak důležité 3 body, které je mohou nakopnout ke kýžené záchraně.  Doslova jako na kolotoči si museli připadat hráči Tlumačova, kteří v první půli schytali 8 branek, což se na této úrovni jen tak nevidí a velký podíl na tom měli především fluktuanti s A týmu Goňa s Veleckým. Tlumačov se musí z kruté porážky oklepat a připravit se důkladně na další utkání. Rezervu Slavičína čeká za týden duel na Veselé, kde to bude mít opravdu těžké.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín B
Lubomír Hnilo, trenér: Do utkání jsme chtěli vstoupit aktivně a dát rychlou branku,což se nám taky podařilo. Hráči k zápasu přistoupili zodpovědně a taky to tak vypadalo od první minuty. Nejvíce byla znát přítomnost Jirky Veleckého, který nám vypomohl společně s Martinem Goňou z áčka. Ten pracoval dobře pro celý tým. Celkově jsme v prvním poločase dokázali využít každé šance. Ve druhé půli už takové tempo nebylo, ale i tak jsme dokázali získat velmi 3 důležité body.

SK Tlumačov
Miroslav Škrabal, brankář: To, co jsme předvedli první poločas se snad nedá ani komentovat. Neběhali jsme, chyběl důraz v osobních soubojích, neobsazovali jsme hráče apod. V prvním poločase nastoupil útočník z A mužstva Slavičína a ten si s náma dělal co chtěl. O poločase mohl jít v pohodě střídat, protože jsme prohrávali 8:0. Ve druhém poločase jsme se snažili vše zlepšit a hra vypadal úplně jinak. Ale k ničemu to nebylo. Takový výsledek i hra co jsme předvedli je pro nás ostuda!



Sestavy


FC TVD Slavičín B
S. Vypušťák [-] - F. Ondruš [-] , M. Švach [-] , M. Goňa [-] (60. Š. Havlín [-] ) , J. Velecký [-] (46. T. Kalík [-] ) , D. Sochora [-] , A. Bartoš [-] (65. O. Kročil [-] ) , M. Švach [-] , T. Švach [-] , R. Bureš [-] , B. Fojtík [-]

SK Tlumačov
M. Škrabal [-] - O. Sedlář [-] (41. M. Juhaňák [-] ) , A. Dovrtěl [-] (68. R. Dvořák [-] ) , S. Malý [-] (46. P. Barwig [-] ) , P. Mouka [-] - B. Psota [-] , R. Zálešák [-] , R. Šimoník [-] (70. Z. Jonášek [-] ) , T. Duroň [-] - M. Houser [-] , J. Mouka [-] (65. M. Otevřel [-] )

ŽK: 11. B. Fojtík , 23. R. Bureš - 37. J. Mouka .
Hráči zápasu: M. Goňa , J. Velecký .
Místo: UT Slavičín. Počet diváků: 30. Rozhodčí: RUMAN Josef - TOMAN Stanislav, ŠIMONÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku