1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

16.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovice přehrály tým Admiry Hulín až v penaltovém rozstřelu


Branky


0

Do Tečovic zavítali v sobotu hráči Admiry Hulín, kteří v minulém kole překvapivě doma nestačili na nováčka z Nevšové. Domácí celek se naopak prezentoval výborným výkonem v derby v Malenovicích a podlehl zde až v penaltovém rozstřelu. V prvním poločasu se za stálého deště diváci branky nedočkali. Také druhá půle přinesla vyrovnanou bezbrankovou partii a v penaltové loterii se štěstí usmálo na domácí tým, Hulín už podruhé za sebou prohrál na penalty a určitě na nich bude muset zapracovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka v Tečovicích nepadla

Navzdory počasí a trvalému, i když drobnému dešti byl na výborně připraveném hřišti p. Miklasem k vidění rychlý fotbal, když se hra přelévala z jedné strany na druhou. Domácí si sice vytvořili největší šanci, ale po celý první poločas byli hosté aktivnější herně i střelecky. Většina střel končila ovšem mimo branku, ale ve 30. minutě se vyznamenal domácí brankář Křížek, když vyrazil tvrdou střelu mířící do šibenice. Hulínští měli největší šance ve 26. a 31. minutě, nejdříve Šenkyřík po zpětné nahrávce agilního Dutkeviče vysoko přestřelil, poté Janda po odraženém míči napálil střelu ze třiceti do šibenice, ale domácí brankář vyrazil don zámezí. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.
Zdroj: http://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-zachranujici-se-slavicin-b-zesmesnil-tlumacov-20160412.html

 

Diváci se koření fotbalu nedočkali ani ve druhém dějství.

Také druhý poločas se hrál za stálého děště a domácí Bivoj chtěl aktivní hrou získat výhru. A karta se opravdu obrátila a aktivitu převzali domácí. V 55. minutě pronikl do vápna domácí hráč, Tabara ho fauloval a domácí měli výhodu penalty. Možnost na zisk 3 bodů ale propásli, kdy Chudárek neproměnil pokutový kop. Poté se hra přelévala z jené strany na druhou, obě mužstva chtěla zápas rozhodnout ve svůj prospěch. Další šance zůstaly nevyužity a hosté taktickým výkonem dotáhli zápas k zasloužené remíze a penaltovému rozstřelu. Tím získali domácí bonusový bod za výhru na penalty. Hulín i podruhé na penalty vyhořel a má pouze jediný bod. Tečovicím se vstup do jarní sezony vydařil a překvapit by chtěly i v příštím duelu u lídra tabulky v Sehradicích.

Domácí tým vyhrál na penalty 5:4

Domácí Tečovice vyhrály na penalty 5:4 a Hulín už podruhé za sebou prohrál na penalty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Dva body bereme, škoda neproměněné penalty...

FK Admira Hulín
web Admiry: Za stálého deště, ale na solidním hřišti, se hrál od začátku vyrovnaný duel. První šanci měli domácí, v 8. minutě se uvolnil domácí hráč ve vápně, ale střela mířila do připraveného Hložka. My jsme měli největší šance ve 26. a 31. minutě, nejdříve Šenkyřík po zpětné nahrávce agilního Dutkeviče vysoko přestřelil, poté Janda po odraženém míči napálil střelu ze třiceti do šibenice, ale domácí branař vyrazil. První poločas se skončil za naší mírně převahy 0:0, protože ani jeden mančaft již golmany neohrozil. Druhou půli začali domácí aktivněji, začali hrát jednodušeji, naopak naše hra postrádala přesnost, ztráceli jsme hodně míčů ve středu hřiště, z čehož jsme nabízeli šance domácím. V 51. minutě střílel domácí hráč uvnitř vápna, naštěstí jen do Hložka. V 55. minutě pronikl do vápna domácí hráč, Tabara ho fauloval a domácí měli výhodu penalty. Tu však domácí kapitán Chudárek poslal daleko vedle. My jsme do konce zápasu moc domácí bránu neohrozili, ani domácí již tak nezlobili, proto zápas skončil zaslouženou remízou. Stejně jako minulý zápas, tak přišli na řadu penalty. V šesté sérii domácí hráč proměnil, naopak náš Prokop přestřelil a tak bod navíc si připsal opět náš soupeř.



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
M. Křížek [-] - R. Závoda [-] , I. Bořuta [-] , V. Šnajdr [-] , M. Frkal [-] , Z. Šnajdr [-] (90. P. Sedláček [-] ) , J. Vopatřil [-] , D. Škarek [-] , J. Plachý [-] , R. Chudárek [-] , L. Balcárek [-]

FK Admira Hulín
M. Hložek [-] - P. Janda [-] , M. Jurášek [-] , J. Šenkyřík [-] - A. Dutkevič [-] , A. Tabara [-] , J. Kubo [-] , Z. Prokop [-] - I. Csomor [-] , D. Svrček [-] (86. M. Vaculík [-] ) , S. Štoll [-] (76. M. Podmol [-] )

ŽK: 32. R. Závoda , 49. I. Bořuta , 60. L. Balcárek , 64. J. Vopatřil , 74. M. Křížek , 88. D. Škarek .
Hráči zápasu: M. Křížek - A. Dutkevič , M. Hložek .
Místo: Tečovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: POSPÍŠIL Štěpán - SMÝKAL Miroslav, ZAPLETAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku