Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 13:30

14.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roštění šokovalo výhrou nad lídrem tabulky ze Sehradic


Branky


0

Podle papírových předpokladů mělo jít o jasnou záležitost hostujícího vedoucího týmu tabulky 1.B. třídy ze Sehradic. Domácí celek se ale v posledním utkání této podzimní části vybičoval k výbornému výkonu a v divoké přestřelce ve druhém dějství, dokázal sehradické fotbalisty porazit.Vítěznou trefu si připsal Zapletal, za hosty se dvakrát trefil Polášek. Sehradicím tak v závěru podzimní sezony trochu došel dech a trápí je i rozsáhlá marodka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se diváci v Roštění branky nedočkali

Pro obě mužstva byla předehrávka jarní části již jakousi přítěží a jak domácí, tak hosté museli utkání odehrát přesně v jedenácti mužích. Utkání nemělo nijak vysoké tempo. Oba týmy se spíše oťukávaly. První vážnější šanci měl tak až hostující Kraváček, když po rohovém kopu zblízka hlavou minul odkrytou svatyni domácího brankáře Nevřaly. Hosté pak ještě měli několik střeleckých pokusů, ale všechny skončily buďto na rukavicích domácí brankáře nebo mimo tři tyče jeho branky. Domácí se taky snažili dostat do brankové příležitosti, ale v první půlce se jim to moc nedařilo. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou a čekalo se, co trenéři vymyslí do druhého dějství. Domácí byli zatím s průběhem utkání spokojeni a oslabeného lídra tabulky dokázali zaskočit.

 

Ve druhém dějství padlo hned pět branek

Druhá půle pak byla z obou stran diametrálně odlišná. Hosté přestali úplně hrát a domácí toho náležitě využili. Byli aktivnější a za to jim byla odměnou vedoucí branka hlavou od Juráska. V následujících minutách pak ještě následovala vlastní branka po průniku domácího útočníka z pravé strany. Ten poté poslal míč těsně před branku a hostující obránci jej bezpečně uklidili do vlastní sítě, branka ale byla připsána zkušenému Zakopalovi. A aby toho nebylo málo, tak po střele domácího hráče opět došlo k teči a míč zaplul do protipohybu a hlavně do sítě za záda bezmocného Kupky, tentokrát byl autorem branky označen Zapletal. Až tohle probudilo hosty z letargie, vrhli všechny síly do útoku a odměnou jim byly dvě rychlé branky Petra Poláška, na víc se však již Sehradice nezmohly. Domácí si tak připsali poměrně překvapivou výhru nad vedoucím týmem tabulky a připravili mu teprvou druhou letošní porážku.



Ohlasy k zápasu


TJ Roštění
Michal Nevřala, brankář: Utkání ovlivnila velká absence na obou stranách již od začátku. Hosté byli v úvodu jasně lepší na míči a měli i své šance , které naštěstí pro nás nedokázali proměnit. Po bezbrankovém poločase jsme si dokázali vytvořit ve druhé půli několik šancí, které jsme pak dokázali přetavit v třígólové vedení a zdálo se že je rozhodnuto, ale hosté nám to ještě hodně zdramatizovali. Jsme rádi za tyto tři body a určitě se nám s nimi bude přes zimu dýchat lépe.

TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, sekretář: Prohra nás mrzí, jsme ale rádi, že už je konec sezóny, neboť těch absencí už bylo opravdu hodně. Ale i tak u nás panuje velká spokojenost s podzimem....



Sestavy


TJ Roštění
M. Nevřala [-] - T. Hejníček [-] , J. Vlkolenzski [-] , O. Jirsa [-] , P. Jenáček [-] - R. Zapletal [-] , S. Škrabana [-] , T. Petrskovský [-] , V. Jurásek [-] (89. J. Číhal [-] ) - F. Vybíral [-] , L. Zakopal [-]

TJ Sokol Sehradice
P. Kupka [-] - J. Žebráček [-] , L. Krejčiřík [-] , V. Žáček [-] , J. Maňas [-] - M. Kraváček [-] , M. Blažek [-] , K. Zavadil [-] , P. Polášek [-] - R. Sochora [-] , D. Mikel [-]

ŽK: 65. O. Jirsa , 67. F. Vybíral , 71. T. Hejníček - 13. M. Blažek .
Hráči zápasu: R. Zapletal - P. Polášek .
Místo: Roštění. Počet diváků: 45.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku