2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:0
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

21.05.2016 16:30

22.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Derby ovládla Jablůnka


Branky


0

Valašské derby mezi Jablůnkou a Ratiboří nakonec lépe vyznělo pro domácí, kteří nenechali hosty skórovat a zvítězili 2:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horák bleskově otevřel skóre

V sobotu se hrál jediný zápas 22. kola 1.B třídy. A ne ledajaký. Ve valašském derby na sebe narazila předposlední Jablůnka a desátá Ratiboř. Domácí hráči vstoupili do utkání nejlépe, jak mohli a hned ve 3. minutě šli do vedení. Na centr z pravé strany si naběhl útočník Lubomír Horák, jenž chladnokrevně překonal hostujícího gólmana Galetu – 1:0. Ratiboř se však nenechala brzkou inkasovanou brankou rozladit a téměř okamžitě si vypracovala velký tlak. Domácí gólman Sedláček si však před utkáním zřejmě výrazně promluvil se svými tyčemi, které ho několikrát zachránily od inkasované branky. Hlavním spalovačem šancí byl hostující útočník Josef Mikula, jenž v první půli dvakrát nastřelil břevno a jednou tyč. V dalších šancích se objevil Kutěj, ale i jeho pokusy ztroskotaly na dobře postavených tyčích domácí branky. Jablůnka po neproměněných šancích Ratiboře mohla jít do dvoubrankového vedení, ale podobně jako její soupeř mířila pouze do břevna. Při domácích stáli všichni svatí, a tak šli do šaten ve spokojenější náladě.

Vítězství pojistil Hajný

Druhý poločas nenabídl tak atraktivní podívanou, jako ten první. Tempo zápasu výrazně kleslo. Oba celky si vypracovaly určité náznaky šancí, ale brankáři nemuseli zasahovat. I přes ně příliš závratné tempo byl zápas hodně vyhecovaný díky několika sporným rozhodnutím hlavního rozhodčího Zubka zejména ve prospěch domácího mužstva. Ratiboř se snažila, ale přesto inkasovala druhou branku. V 73. minutě si hostující obrana nepohlídala centr na bližší tyč, kde se nacházel úplně volný Lukáš Hajný, jenž hlavou zvýšil na 2:0. Do konce utkání se nic dalšího nestalo, z derby tak vzešla vítězně Jablůnka.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Ratiboř
Patrik Galeta - brankář: "Domácí hráči byli na náš tým dobře připravení, i když měli v prvním poločase obrovské štěstí. Bohužel jsme jim nedokázali vstřelit gól a prohráli jsme."

Sestavy


FK Jablůnka
P. Sedláček [-] - P. Brodek [-] , P. Sehnal [-] - V. Suchockij [-] (83. M. Václavík [-] ) , J. Machala [-] (87. D. Bartoň [-] ) , J. Orság [-] , J. Smílek [-] , V. Orság [-] , L. Hajný [-] - L. Horák [-] , R. Biel [-] (80. P. Nikodem [-] )

TJ Sokol Ratiboř
P. Galeta [-] - R. Kutěj [-] (64. P. Nguyen [-] ) - J. Ostřanský [-] , T. Adámek [-] (20. M. Uhrin [-] ) , J. Mikula [-] , M. Bogar [-] (46. J. Burdík [-] ) , Z. Blizňák [-] , M. Ostřanský [-] , R. Bernát [-] , F. Zubík [-] , A. Machálek [-]

ŽK: 26. J. Smílek , 40. L. Horák , 60. V. Suchockij - 24. F. Zubík , 37. M. Uhrin , 40. Z. Blizňák .
Hráči zápasu: P. Sedláček .
Místo: Jablůnka. Počet diváků: 250. Rozhodčí: ZUBEK Radim - DOLEŽAL Radim, SÝKORA Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.