2:3p.
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 13:30

14.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Francova Lhota tentokrát na penalty zvítězila


Branky


0

Vizovičtí fotbalisté přivítali v jarní předehrávce tým z Francovy Lhoty. Hosté nemají takovou formu jako z úvodních kol, prohráli tři zápasy v řadě a postupně klesají tabulkou. Domácí naopak v minulém zápase předvedli fantastický výkon, kdy v Lidečku otočili nepříznivé skóre 3:0 a nakonec zápas dovedli do vítězného konce díky gólu Fuksy z penalty. Vizovice i v tomto utkání dokázaly bodovat, nakonec však po penaltovém rozstřelu putuje bod k dobru do Francovy Lhoty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili nepříznivé skóre

Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří se hned v 18. minutě dostali do vedení, Marek Kindl se ocitl v dobré příležitosti a střelou k tyči otevřel skóre – 0:1. Francova Lhota po úvodní brance přestala hrát a nechala Vizovice tvořit hru. Zlepšená hra domácích nakonec přinesla ovoce, ve 36. minutě se po hrubce jednoho z obránců prosadil domácí Ondřej Hruzík – 1:1. Vizovice i v tomto zápase předvedly výborný obrat, o pět minut později se ve vápně po rohovém kopu nejlépe zorientoval Ondřej Polách a bylo to 2:1 pro domácí. 

Chmela vyrovnal střelou z dálky

Druhý poločas nenabídl příliš atraktivní podívanou, ani na jedné straně nebyly k vidění gólové šance, a tak se na další branku čekalo až do 77. minuty. Z dobrých třiceti metrů napřáhl k dalekonosné ráně hostující záložník Radek Chmela a bylo opět srovnáno – 2:2. Více gólů už do konečného hvizdu nepadlo, a tak zápas dospěl až k pokutovým kopům.

Druhý bod si připíše Francova Lhota

V penaltách prokázali větší zkušenost hostující hráči, kteří brankáře Hrachového překonali čtyřikrát, hostující gólman Boško inkasoval jen dvakrát, a tak si bod navíc odvezli hosté z Francovy Lhoty. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Francova Lhota
Martin Trchalík, představitel klubu: "Hráli jsme dobře, ale po gólu Kindla na 1:0 jsme úplně odešli a domácí ještě do poločasu otočili. V druhém poločase jsme se dočkali vyrovnání Chmelou z třiceti metrů. Celý zápas nás bohužel zařezával rozhodčí, ale nakonec jsme naštěstí vyhráli na penalty."



Sestavy


SK Vizovice
M. Hrachový [-] - R. Punčochář [-] , J. Suchomel [-] (83. D. Jurygáček [-] ) , O. Polách [-] , V. Kulhánek [-] , O. Hruzík [-] - T. Světlík [-] , P. Kolařík [-] , R. Mikeska [-] , J. Kunovský [-] (80. M. Pšenčík [-] ) - J. Fuksa [-]

TJ Sokol Francova Lhota
R. Boško [-] - O. Mikulín [-] , P. Pukýš [-] , L. Filák [-] - M. Kindl [-] , R. Zimek [-] (71. S. Machač [-] ) , Z. Kindl [-] , R. Chmela [-] - M. Mňačko [-] , O. Filák [-] , O. Zimek [-] (75. J. Kořenek [-] )

ŽK: 23. P. Kolařík , 48. R. Punčochář , 79. J. Kunovský - 21. Z. Kindl , 38. O. Zimek , 54. R. Boško , 62. M. Kindl .
Hráči zápasu: O. Polách - R. Chmela .
Místo: Vizovice. Počet diváků: 15. Rozhodčí: Kýr František - Chromík, Matucha.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.