1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

19.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bystřici branka nepadla


Branky


0

Diváci se branky v zápase mezi Valašskou Bystřicí a Napajedly nedočkali. Na penalty byli lepší domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záchranářský duel se odehrál ve Valašské Bystřici, kam zavítal tým Napajedel. Oba týmy se nacházejí ve spodní části tabulky a potřebují proto body jako sůl. První poločas bojovného zápasu byl vyrovnaný. Domácí si vytvořili několik příležitostí, ale střelu Krajcara brankář vyrazil, Zapletal i Dluhoš stříleli těsně nad bránu. Hostující Ouroda v šanci vystřelil těsně vedle a i několik rohových kopů hráči Napajedel nevyužili. Ve 37. minutě měli Bystřičtí největší gólovou šanci, ale Dluhoš na přihrávku Zámorského těsně před brankou nedosáhl.

 

Do druhého poločasu nastoupili aktivněji domácí, soupeře přehrávali a vytvořili si několik příležitostí. Již ve 47. minutě vyrazili hosté hlavou z prázdné brány střelu Ondrouška, vzápětí znovu Ondroušek z úhlu netrefil svatyni. V 59. minutě byla střela Krajcara z blízka sražena na roh a po následné standardní situaci hlavičkoval Krajcar jen do břevna. V 67. minutě střelu Napajedel zblízka srazil na roh Krajcar, následně hlavička Drgy šla těsně vedle. Ke konci zápasu se hra vyrovnala, ale branka už žádná nepadla. V penaltovém rozstřelu byli šťastnější Bystřičtí, kteří si připsali do tabulky dva body a momentálně se nacházejí na 11. místě tabulky. Napajedla se s odstupem dvou bodů nacházejí na 12. místě.



Ohlasy k zápasu



TJ Fatra Slavia Napajedla
Stanislav Vávra (trenér): Ze zápasu průměrné úrovně, s minimem šancí na obou stranách jsme si přivezli zasloužený bod. Je to další malý krok k záchraně. Kluci dobře bránili, hráli obětavě a důrazně. Ze hry jsme měli asi o něco víc, soupeř zahrozil pár nebezpečnými rohy. V penaltách byl šťastnější domácí tým.



Sestavy


FK Bystřice pod Hostýnem
L. Sedlák [-] (87. T. Vinklárek [-] ) - T. Kašpar [-] , Š. Dluhoš [-] , D. Krajcar [-] , T. Zetek [-] , M. Kušík [-] , D. Ondroušek [-] , D. Zapletal [-] , D. Konečný [-] , M. Tureček [-] , S. Zámorský [-] (71. R. Hradil [-] )

TJ Fatra Slavia Napajedla
R. Vitásek [-] - M. Zapletal [-] , M. Škrabal [-] (74. J. Leitner [-] ) , M. Drga [-] , O. Žáček [-] , P. Koutník [-] , F. Ouroda [-] , K. Havránek [-] , M. Bejtkovský [-] , Z. Zimčík [-] (90. O. Haša [-] ) , T. Hejda [-] (85. P. Ratiborský [-] )

ŽK: 34. D. Konečný , 44. D. Ondroušek , 64. T. Zetek - 42. F. Ouroda , 85. J. Leitner .
Hráči zápasu: D. Ondroušek .
Místo: Bystřice pH. Počet diváků: 100. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - MIČKAL Karel, ZUBEK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.