Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

18.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice se v posledním utkání sezóny trochu trápila, ale z Oloví nakonec veze všechny body


Branky


0

Stejně, jako Krásno a Staré Sedlo, měl v posledním kole sezóny problémy i třetí z favoritů. Lomnice nastoupila k utkání v Oloví a musela se svým posledním zápasem také protrápit. V Oloví sice měla navrch, ale nedařilo se jí v produktivitě, a tak musela o své vítězstí dlouho bojovat. Vlastně až do poslední chvíle, protože při vedení 3:2 stále nic jisté neměla. Nakonec už jej ale udržela a tak může slavit nakonec tři body. V tabucle tak odskakuje Starému Sedlu na rozdíl pěti bodů a na druhé místě už se bude na začátku jara moci soustředit pouze na dohánění Krásna. To Oloví bude mít na jaře velké problémy, pokud bude chtít ještě na první polovinu tabulky zaútočit. Ztrácí totiž už hodně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oloví začalo skvěle a od druhé minuty vedlo

Lomnice se nestačila na hřišti ještě ani pořádně zformovat a rozkoukat a Oloví už její nepřipravenosti skvěle využilo. V dobré šanci po chybě Lomnice zakončoval přesně Miroslav Kapuš, který tak poslal Oloví už ve druhé minutě do vedení. Lomnici to ale moc nezaskočilo a zkrátka si jen bezstarostně hrála dál své utkání. Měla více ze hry a vytvářela si mnoho šancí, ale v koncovce se jí vůbec nedařilo a zahodlia hned několik velmi slibných šancí. Nakonec ale dokázala vyrovnat, když se trefil po rohu z otočky Tomáš Dlesk. Ve zbytku svých šancí už ale do konce poločasu Lomnice zaváhala a žádné už nevyužila. Oloví tak při odchodu o kabin stále živilo naději na body.

Rychlá odpověď po chybě domácích vrátila Oloví opět do hry

Také zkraje druhé půlě byla Lomnice lepší a aktivnější a Oloví se jí dokázalo držet jen díky disciplinované obraně. Nakoenc ale přeci jen kapitulovalo, když po skrumáží ve vápně dorážel střelou pod gólmana Robert Schrehart. Lomnice konečně vedla, ale dlouho se v této pozci neohřála, protože Oloví bleskurychle vyrovnalo. Při samostatné akci po levé straně si jen narazil se spoluhráčem Daniel Ďásek, který se tak dostal za obranu a přesnou střelou dokázal vyrovnat. Jenže Lomnice měla stále více ze hry a stále více tlačila na pilu. Opět mnoho šancí nevyužila, ale nakoenc se při protiútoku trefil Jan Veselý, který si zpracoval dlouhý balón, naznačil střelu, obešel oba obráce a šel sám na branku. A v této pozici už se hvězda Lomnice často nemýlí. Na tuto branku už ale Oloví zareagovat nestačilo a i přes velkou snahu se snížení nedočkalo. Tři body tak zaslouženě odváží z posledního utkání podzimu Lomnice.



Ohlasy k zápasu


SK Oloví
Daniel Bock (Sport Klub Oloví): My jsme se snažili Lomnici trochu vzdorovat, ale nakonec jsme stejně padli, protože jsem opět nedokázali podržet vepředu balón a Lomnice měla více ze hry a zaslouženě vyhrála. My jsme do utkání šli s tím, že si zkusíme zahrát a důstojně se rozloučit se sezónou. Já myslím, že se to celkem i povedlo, sahali jsme po bodu, ale nakonec to nevyšlo. My jsme do toho ale dali vše.

TJ Lomnice B
Petr Zindl (OSS Lomnice): Do Oloví jsme odjížděli s celkem nejistou sestavu, která byla dost ovlivněná velkou marodkou a navíc jsme nemohli ani posílit, protože všichni hráli ve stejný termín, jako my. S utkání jsme ale spokojený, měli jsme více ze hry a zdramatizovali jsme si to jen tím, že jsme nedávali vyložené šance, které jsme špatně řešili. Měli jsem ale více ze hry a zaslouženě jsem vyhráli. Oloví mělo snad dvě šance a obou využilo. Myslím, že výsledek je spravedlivý a my jsme spokojeni. Určitě jsme byli lepší.



Sestavy


SK Oloví
P. Lupták [-] - - T. Havlíček [-] - J. Hofman [-] (90. M. Končil [-] ) - D. Ďásek [-] , M. Erps [-] , M. Kapuš [-] (80. L. Doboš [-] ) , R. Hofman [-] (70. L. Svitič [-] ) , D. Hilko [-] , R. Štětina [-] , D. Bock [-] , T. Peleška [-] (46. P. Trávníček [-] )

TJ Lomnice B
F. Habr [-] - J. Veselý [-] , R. Bureš [-] , R. Knaf [-] , T. Dlesk [-] , J. Suchý [-] , R. Macek [-] (70. V. Němeček [-] ) , R. Schrehart [-] , M. Zach [-] , F. Obešlo [-] , M. Matoušek [-]

ŽK: 27. D. Bock , 29. M. Kapuš , 31. T. Peleška , 33. D. Hilko , 33. R. Štětina - 42. R. Knaf .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.