V. Jílek 73. (p.)
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Královské Poříčí přejelo Svatavu


Branky


73. V. Jílek (p.) - 42. V. Friml , 63. T. Reitmeier , 84. T. Reitmeier , 90. T. Reitmeier
0

Královské Poříčí už má krizi ze začátku sezóny úspěšně za sebou a nyní se jen soustředí na to, jak se, co nejrychleji, dotáhnout na nejlepší týmy soutěže. Porazit v devátém kole Svatavu pro něj tedy nebyl až takový problém a zisk tří bodů ta výhru 4:1 a byl samozřejmstí. Kráslovskému Poříčí momentálně patří v tabulce čtvrtá příčka, jenže Baník má odehráno o jedno utkání méně, než všichni jeho soupeři před ním, což znamená, že pokud budeme kalkulovat s jeho výhrou v dohrávce, je nyní na druhém, až třetím místě s Lomnicí a na první Krásno ztrácí rovných šest bodů. To Svatava má daleko i k osmé příčce a v podstatě ji nyní může jít pouze o to, aby si udržela svou předposlední příčku před Rychnovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel až závěr první půle

Královské Poříčí mělo od začátku mírně navrch, minimálně tedy, pokud mluvíme o počtu a velikosti šancí, protože jinak byla hra absolutně vyrovnaná. Příčí mělo během první půle totiž hned několik velkých brnkových příližitostí, zatímco Svatava měla samé drbnější a měla jich méně. Jenže koncovka svírala v první půli oba celky, a proto se na první branku velmi dlouho čekalo. Dokonce už to vypadalo, že se diváci žádné v prvním poločase nedočkají, ale ve dvaačtyřicáté minutě nakonec gólem do kabin otevřel skóre Viktor Friml, kterému jen přistrčil spoluhráč při nepřímém kopu balón a on ho nasměroval krásnou trefou přímo do šibenice. Poříčí tak před druhou půlí o gól vedlo, ale stále to až tak moc neznamenalo.

Poříčí nechalo utkání ještě zdramatizovat, ale nakonec uspělo

Ve druhém poločase se obraz hry dlouho neměnil a stále se s z pohledu diváka bylo, nač koukat. Hra se přelévala a oba týmy měly nějaké šance se prosadit. Jako prvnímu se to ale podařilo až ve třiašedesáté minutě Tomáši Reitmeierovi, který se trefil v závěru velmi rychlého protiútoku po křídle, kdy už jen po centru doklépával míč do sítě. Zdálo se, že je rozhodnuto a potvrdit to mohl svým druhým gólem Reitmeier, který kopal nařízený pokutový kop, ale promarnil jej. Navíc poté faulovali zbytečně ve vápně také hosté a kopalo se i na druhé straně, jenže s tím rozdílem, že Václav Jílek své šance využil. A utkání opět začalo nabírat na obrátách. Zdálo se, že závěr bude dramatický, ale Poříčí v něm nakonec žádné pochyby nepřipustilo. Ve čtyřiaosmdesáté se hostům vydařil další protiútok, na jehož konci stál opět Tomáš Reitmeier. Bylo rozhodnuto, už se asi nemohlo nic stát. Tím spíše, když v devadesáté minutě zkompletoval Tomáš Reitmeier hattrick a upravil tak na konečných 1:4. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Svatava
Radim Reismüller (Baník Svatava): Bylo to vyrovnané utkání, ve kterém jsme neproměnili mnoho šancí. Rád bych ještě upozornil na špatný výkon sudího, který podle mě, utkání neovlivnil, ale dělal chyby na obou stranách.

Baník Královské Poříčí B
Vladimír Gregor (Královské Poříčí B): Byl to těžký a podmáčený terén, ale byl to jednoznačný zápas. My už jsme měli rozhodnout v první půli a už v sedmnácté minuté mohlo být rozhodnuto. Sami jsme si to ale trochu zkomplikovali a bylo z toho menší drama. Nakonec jsme to ale ukočírovali a došli jsme si dalšími zásahy pro zasloužené tři body. Myslím, že pro oko diváka to byl velmi pěkný zápas.



Sestavy


TJ Baník Svatava
F. Kusík [-] - P. Popovič [-] (46. T. Pippenbacher [-] ) , D. Trojan [-] , R. Holub [-] , V. Jílek [-] , D. Juhár [-] , R. Vokáč [-] , M. Kasl [-] , V. Proft [-] , R. Reismüller [-] , Z. Štípek [-]

Baník Královské Poříčí B
J. Reissmüller [-] - V. Wagner [-] , P. Thiele [-] , T. Reitmeier [-] (80. M. Kočí [-] ) , M. Mikyska [-] , M. Kováč [-] (57. V. Číž [-] ) , T. Tesař [-] , J. Malášek [-] , V. Friml [-] (71. M. Krček [-] ) , Š. Dubaj [-] , S. Benešovský [-]

ŽK: 19. P. Popovič , 23. D. Trojan , 54. R. Holub - 5. T. Tesař , 9. M. Mikyska , 59. Š. Dubaj , 83. M. Kočí .
Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.