Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 14:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec pálil šance, přesto vyhrál 3:2


Branky


0

Hradečtí si po prohře z minulého kola spravili chuť na Neurazech. Konečné skóre sice vypadá těsně, ale zejména v první půli bylo na hřišti jen jedno mužstvo, a to domácí. Ti tak zaslouženě brali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ach, to zakončení...

Hosté byli hlavami nejspíš ještě na cestě a Hradec už vedl. Po rohovém kopu ze 3. minuty otevřel hlavou skóre stoper Bohumil Andrle. O pár sekund později mohlo být pro domácí ještě veseleji, ale kombinace mezi Fisherem a Janečkem měla být zakončena střelou mezi tři tyče, ne mimo ně. Neurazy plánovaly myslet hlavně na obranu, což paradoxně zapříčinilo její problémy. Hradečtí se díky slabému napadání snadno dostávali do šancí, důkazem je samostatný únik Lihma ze 14. minuty, ale ani on nemířil vedení nenavýšil. Další solidní Janečkovo šancí byla hlavička z malého vápna, ale opět - mimo. A když netrefili prázdnou bránu Výrut ani Kaplan, musel si trenér Kodera trhat vlasy. Co ho mohlo těšit, že Neurazy toho v první půli, nepočítám-li rohové kopy a občasné protiútoky, nepředvedly zhola nic.

 

Hradci pomohly dvě penalty

Jestliže byly Neurazy v první půli neškodné, na začátku té druhé zasadily svému soupeři tvrdý direkt. Bouzkův centr z pravé strany totiž našel Mariana Vladaře, který nadvakrát překonal Posledního a bylo srovnáno. Tento stav však dlouho nevydržel. V 55. minutě zahrál nešťastně ve vápně rukou hostující hráč a Ota Kiss penaltu proměnil, i když brankář Marian uhádl stranu. Hostující gólman si napravil sebevědomí, když předvedl parádní reflex v minutě 75. proti střele Lihma. Zřejmě rozhodujícím momentem byl skvělý zákrok hradeckého Tomáše Posledního z 80. minuty, který včasným výběhem zneškodnil samostatný únik hostů, který se zrodil po domácím! rohovém kopu. Místo stavu 2:2 totiž zanedlouho svítilo na tabuli 3:1. Po další penaltě, které předcházel jasný faul, prokázal pevné nervy Jan Šmejkal. Tečku za utkáním udělal v 90. minutě po krásné individuální akci novic Václav Brožík. Konečný stav 3:2.

 



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946 B
Tomáš Kodera, trenér Hradce: "Výsledek vůbec neodpovídá průběhu hry, po poločase jsme mohli vést o pět gólů a bylo by po zápase, ale to je fotbal. Chtěli jsme napravit zaváhání z minulého zápasu a to se nám naštěstí povedlo."

TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík, hráč Neuraz: "K utkáno v Hradci jsme opět nastoupili pouze v jedenácti hráčích. Bohužel jsme v počáteční lehkovážnosti obdrželi branku hned z první akce, kdy se prosadil po rohu domácí hráč hlavou. Protože jsme chtěli na půdě soupeře spíše vycházet z obrany, nechali jsme i díky obdržené brance soupeře snadno rozehrávat a často se dostávali pod tlak. Ve druhém poločase jsme začali být více aktivní a byli jsme odměněni vyrovnávací brankou Bohužel jsme zanedlouho obdrželi branku z penalty. Poté jsme neproměnili obrovskou šanci a krásná branka Brožíka v závěru jen korigovala.



Sestavy


SK Hradec 1946 B
T. Poslední [-] - J. Toman [-] , B. Andrle [-] , T. Dufek [-] , J. Šmejkal [-] - J. Kaplan [-] , O. Lihm [-] , O. Kiss [-] , K. Výrut [-] - R. Fisher [-] , J. Janeček [-]

TJ Tatran Neurazy
V. Marian [-] - V. Brožík [-] , J. Hanzlík [-] , J. Bouzek [-] , P. Tříska [-] , M. Vladař [-] , J. Krýsman [-] , L. Brabec [-] , J. Bureš [-] , P. Hanzlík [-] , V. Tříska [-]

ŽK: 27. K. Výrut , 48. T. Dufek - 12. L. Brabec , 20. M. Vladař , 88. J. Hanzlík .
Hráči zápasu: J. Šmejkal - J. Krýsman .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Legát Zdeněk - KAŠE Jiří (N), VLADAŘ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.