Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšiná se trápí dál, Smolivec konečně vyhrál


Branky


0

Velice nelichotivé skóre 3:18 má po čtyřech kolech Líšiná. Velkou měrou za to může utkání na půdě Starého Smolivce B, kde dokázali domácí zvítězit 5:1. Hvězdou utkání se stal František Trhlík, který z pozice záložníka zaznamenal v první půli čistý hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trhlík na hrad!

Přitom to všechno začalo pro Líšinou tak krásně... Již v 5. minutě nacentroval útočník Pivoňka do vápna, kde si míč našel Radek Zahoř a svou střelou načapal Romana Karlíka na hruškách. Tomu totiž tento nijak prudký pokus propadl mezi nohami, čisté jesle. Pak si ovšem vzal slovo domácí kapitán František Trhlík, který v rozmezí 7. a 37. minuty nasázel hattrick a naprosto tak otočil stav utkání. První branku vstřelil po standartní situaci hlavou, tu druhou po střele z velkého vápna a třetí z penalty. Hosté nehráli zas tak špatně, vytvořili si slibné šance, trenér Reidl měl pro své svěřence dokonce slova chvály, ale bohužel přišla v 41. minutě červená karta pro Jana Černého, což byl zřejmě poslední hřebíček do rakve.

 

Utkání se spíše dohrávalo

Ve druhé půli si domácí počínali zkušeně a oslabeného soupeře do většího tlaku nepustili. Naopak to byli oni, kteří ještě dvakrát rozvlnili síť za gólmanem Žikmundem. V 55. minutě to byl Pavel Tomášek, jehož centr si obrana Líšiné srazila do vlastní branky a v minutě 63. i Pavel Nachtman, kterému se konečně podařila střela, o kterou se celý zápas snažil. Smolivec si tak připsal první výhru a může se těšit na utkání v Neurazech. Líšiná přivítá v sobotu od 13:30 Mantov, střetnou se tak dva týmy, kterým se zatím nedaří. Kdo se odpíchne k lepším zítřkům? Již brzy, na fotbalunas.cz! 

 



Ohlasy k zápasu


SK Starý Smolivec B
Jiří Šíma, hráč Starého Smolivce: "Konečně výhra. Myslím si, že zasloužená a že nás nakopne k lepším výkonům, na které máme. A hlavně jsme si dokázali, že to umíme. Myslím si, že to byl i pro diváka atraktivní zápas."

TJ Sokol Líšina
Libor Reidl, trenér Líšiné: "Z naší strany dobrý zápas, i když byl soupeř lepší. Mrzí mě, že tento zápas byl hratelný, ale po dvou obdržených brankách jsme na to už zkrátka neměli. Naším nejlepším hráčem byl jednoznačně útočník Pivoňka."



Sestavy


SK Starý Smolivec B
R. Karlík [-] - P. Nachtman [-] , F. Trhlík [-] , P. Tomášek [-] (69. M. Krejčí [-] ) , T. Houlík [-] (74. M. Tatar [-] ) , P. Pechr [-] , V. Spour [-] , P. Panýrek [-] (46. D. Štutika [-] ) , J. Šíma [-] , K. Dražan [-] (63. V. Nachtman [-] ) , J. Beneš [-]

TJ Sokol Líšina
J. Zikmund [-] - R. Zahoř [-] (58. J. Jarošík [-] ) , M. Pivoňka [-] (63. M. Skala [-] ) , O. Friedrich [-] (46. M. Klich [-] ) , M. Loritz [-] , J. Černý [-] , J. Schejbal [-] , Z. Větrovský [-] , V. Kříž [-] , K. Lhoták [-] , T. Benda [-]

ŽK: 26. K. Dražan - 77. M. Skala . ČK: 41. J. Černý .
Hráči zápasu: F. Trhlík - M. Pivoňka .
Místo: Tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - BOUŠE Karel (N), BERKA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.