J. Calta 16. (p.)
M. Krajník 23.
P. Filip 35.
P. Filip 94. (p.)
4:3
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody mezi Sečí a Hradcem


Branky


16. J. Calta (p.) , 23. M. Krajník , 35. P. Filip , 94. P. Filip (p.) - 50. J. Janeček , 78. J. Hrdina st. (p.) , 87. J. Hrdina st.
0

Sice s malým zpožděním, ale přece, vám přinášíme report z utkání mezi dvěma celky z popředí tabulky. Strhující zápas, který přinesl hned 7 branek nabídl všechno - emoce, vypjaté situace, prohospodařený náskok i strhující stíhací jízdu. Štastnější byli nakonec domácí, kteří si připisují další tři body. Hradec může litovat špatné první půle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Válec jménem TJ Seč

Po oťukávací desetiminutovce převzala otěže zápasu Seč. Ta na hřišti naprosto dominovala a výsledkem bylo pohodlné vedení. V 16. minutě chybovali hradečtí na půli hřiště a následný centr po rychlém kontru trefil do ruky stopera Vargu - jasná penalta. Tu pohodlně proměnil uzdravený Jan Calta, mimochodem nejlepší hráč 7. kola. Další trefa přišla ve 23. minutě. Nedůrazu Hradce využil k pohlednému sólu Plojhar, jehož střelu ještě Poslední vyrazil, ale na dorážku Martina Krajníka dosáhnout nemohl - 2:0. O chvíli později zastavili hosté aktivního Plojhara pouze za cenu faulu a kopal se přímý kop. Toho se na výbornou zhostil Petr Filip a mladý brankář hradecké rezervy na střelu do pravého růžku nedosáhl. Poločasový výsledek 3:0 byl pro hostující celek, kterému chyběla bojovnost, nasazení a nedostal se k jedinému ohrožení soupeře, ještě příznivý.

Když oni dali tři, my můžeme taky!

O poločasové přestávce to v obou šatnách vypadalo naprosto odlišně. Zatímco domácí trenér Plojhar výjimečně své hráče nekritizoval, to lodivod Hradce Kodera musel hodně zvýšit hlas a se slovy "když oni dali tři, my můžeme taky," poslal své svěřence zpět na plac. Důrazná domluva pomohla a na hřišti bylo rázem úplně jiné mužstvo. Již v 50. minutě propadl Krausovi centr z nulového úhlu a k míči se dostal osamocený kapitán Jaroslav Janeček, který dal svému týmu naději. Hradec svého soka zatlačil a vypracovával si jednu šanci za druhou, avšak výborně hrající Hrdina trefil po rohovém kopu jen brankáře, po skvělém průniku Tomana neuspěl ani Lihm a v 66. minutě se gólman Kraus opět předvedl, když zneškodnil střelu Janečka. Domácím selhala zejména záloha, která se často zapomínala na soupeřově polovině. Na rozdíl jediné branky snížil po Perglově faulu z penalty Jiří Hrdina, záložník, který se v průběhu utkání vysunul na hrot. Neskutečné se stalo realitou, když v 82. minutě Hradec opět zásluhou Jiřího Hrdiny srovnal na 3:3. Tentokrát se trefil hlavou po centru Kaplana. Domácí trenér nevěřil svým očím a křičel, že s týmem, který prohospodaří náskok 3:0, nechce mít nic společného. Vlnu emocí přinesla 85. minuta, kdy došlo ke srážce mezi útočníkem Seče Martinem Plojharem a hradeckým gólmanem Tomášem Posledním. Každá strana viděla situaci trochu jinak, ale ať už se jednalo o nezaviněnou srážku, nebo o sprostý "šlapák", výsledkem byla žlutá karta pro útočníka a nucené střídání pro brankáře. Mezi tyče se tak musel postavit zkušený Janeček, ale čisté konto neudržel. V 94. minutě musel hasit únik Plojhara Dufek pouze za cenu faulu a nařízenou penaltu " po panenkovsku" proměnil Petr Filip. Strhující podívaná, která mohla dopadnout jakkoliv, nakonec přinesla vítězství Seče 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Seč
Bohuslav Plojhar, trenér Seče: "V infarktovém závěru se k nám přiklonilo štěstí. Chybou možná bylo, že jsem o půli hráče nekritizoval a byl s jejich výkonem spokojený."

SK Hradec 1946 B
Tomáš Kodera, trenér Hradce 1946: "První poločas jsme byli, slušně řečeno, trapní! Na hřišti byli jen domácí a zaslouženě vedli. Po bouři v kabině se hra v druhé půli úplně obrátila, měli jsme plno šancí, podařilo se nám i vyrovnat a ač nemám ve zvyku hledat vinu jinde, tentokrát nebýt pana rozhodčího, mohli jsme i vyhrát. Za zákrok v 85. minutě měl jít domácí hráč do kabin. Nevím, za co jiného už by se měli dávat červené karty?! Jinak smekám před naším „dědkem“ Hrdinou!"



Sestavy


TJ Seč
V. Kraus [-] - R. Vlk [-] , M. Krajník [-] , M. Plojhar [-] , V. Bouda [-] (63. T. Hvížďala [-] ) , J. Bradáč [-] , V. Kurakh [-] , V. Pergl [-] , J. Calta [-] , I. Salcop [-] , P. Filip [-]

SK Hradec 1946 B
T. Poslední [-] (85. R. Švarc [-] ) - J. Toman [-] , L. Varga [-] , L. Kadera [-] , J. Šmejkal [-] , T. Dufek [-] - J. Kaplan [-] , O. Lihm [-] , J. Hrdina st. [-] - S. Calpak [-] , J. Janeček [-]

ŽK: 85. M. Plojhar , 87. P. Filip - 94. T. Dufek .
Hráči zápasu: J. Calta - J. Hrdina st. .
Místo: Tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: LUKÁŠ Kamil - HRANIČKA Václav (N), KAŠE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.