1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice zvítězila i v Bezvěrově a je stále stoprocentní!


Branky


0

Hosté ještě neztratili v novém ročníku ani bod, po dvou domácích zápasech uspěli i v prvním duelu venku. Domácí naopak po vítězné premiéře již podruhé nebodovali. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Úvod duelu byl poměrně divoký a fanoušci, kteří si našli cestu přímo na stadion, viděli rychlou branku hostů. Než se totiž stačili uvelebit na svých místech, otevřel již ve třetí minutě zápasu střelecký zápis hostující Michal Greif. Kasl jej vyslal do úniku přihrávkou mezi obránce a zakončení pod nohou brankáře znamenalo vedení Blatnice. Jenže Bezvěrov se nezalekl  a poměrně brzy srovnal. Po kombinační akci stál na konci všeho Tomáš Petrů a začínalo se opět od nuly. Tedy od jedné. A jak hosté dokázali udeřit v úvodu prvního poločasu, tak udeřili i v jeho závěru. David Tětek, který byl na hřišti teprve osm minut, dorážel do branky centr Kojnoka ze strany, který Nekvapil neudržel. Pro domácí to bylo vůbec poprvé v novém ročníku, co o poločase prohrávali, ve dvou předešlých případech vždy remizovali, hosté zase ještě neztráceli a podruhé vedli.

 

Druhý poločas byl po většinu času soubojem domácí obrany s hostující brankářem Filipem. Ten však všechny zapeklité situace vyřešil na výbornou a Bezvěrovu se tak již pošilhávání alespoň po bodu nevydařilo. Navíc v třiaosmdesáté minutě vlétl Josef Kovač se dvěma spoluhráči do otevřené obrany soupeře, od Kasla přijal blatnický stoper přihrávku a zakončil křižnou střelou k tyči. Hosté jsou tak i nadále stoprocentní, naopak Bezvěrov se drží ve druhé polovině tabulky.  

    



Ohlasy k zápasu


TJ Sázavan Bezvěrov
Sýkorová Eva (Sázavan Bezvěrov): „Když nedáme gól, nemůžeme vyhrát. Šance jsme si sice vypracovali, ovšem neproměnili.“

TJ Slovan Blatnice
Štýs Roman (Slovan Blatnice): „Řekl bych, že to bylo tvrdé utkání, kdy jsme v prvním poločase střídali dva hráče. Druhou půli jsme odehráli ve větším klidu a podržel nás brankář. Zároveň byl důležitý gól do šatny.“



Sestavy


TJ Sázavan Bezvěrov
J. Nekvapil [-] - P. Bubník [-] , V. Hlavatý [-] , M. Mareš [-] , J. Kubínek [-] , J. Šulc [-] , T. Petrů [-] , P. Královec [-] , J. Petrů [-] , J. Voith [-] , M. Metlický [-]

TJ Slovan Blatnice
P. Filip [-] - Z. Kasl [-] , J. Mestl [-] (69. M. König [-] ) , M. Greif [-] , J. Hošťálek [-] , M. Stehlík [-] (85. P. Maresch [-] ) , J. Rolník [-] (40. P. Polívka [-] ) , J. Kovač [-] , D. Kojnok [-] , D. Čech [-] , J. Fišer [-] (35. D. Tětek [-] )

ŽK: 5. J. Petrů - 66. J. Hošťálek , 77. Z. Kasl , 90. D. Kojnok .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - REŠL Tomáš (N), KARBAN Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.