3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kožlany o krok předčily Bezvěrov!


Branky


18. J. Hromada , 47. J. Šnajdr , 68. D. Denk - 42. M. Kanát , 83. P. Šulc
0

Domácí těsně porazili svého soupeře, se kterým měli po úvodních třech kolech shodně bodů. Kožlany se tak posunují do poloviny startovného pole, Bezvěrov je předposlední. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Do utkání lépe vstoupili domácí a také se poměrně rychle ujali vedení. Po zhruba čtvrt hodině hry si za obranu soupeře na pas Vlčka naběhl Jan Hromada a střelou pod břevno nedal Nekvapilovi příliš šancí. Ovšem protože se jednalo o duel dvou týmů, které na tom byly v tabulce shodně, byl co do výsledku shodný i první poločas. Bezvěrov totiž v závěru první půle udeřil z volného přímého kopu. K tomu se postavil Martin Kanát, který bezchybným provedením zařídil, že o přestávce měli oba soupeři k vítězství stejně daleko.  

  

Do druhého poločasu museli domácí vystřídat brankáře, mezi tři tyče šel záložník Štrunc, protože Švamberg nemohl pokračovat po kontaktu na hlavu s protihráčem i spoluhráčem ze závěru prvního dějství. Nicméně neuběhlo ani sto dvacet vteřin a veseleji opět bylo na domácí straně. Jiří Šnajdr totiž vystihl hostující rozehrávku, u míče byl dříve než gólman a znovu strhl vedení na svou stranu. Bezvěrov mohl vyrovnat po zhruba hodině hry, ovšem náhradník Štrunc nařízený pokutový kop lapil. A tak přišel trest. Po přetaženém centru se do míče opřel Dominik Denk a zavěsil nechytatelně pod břevno. Pohodlný náskok nakonec jeho týmu nevydržel, vedení ale ano. V závěru zápasu totiž ještě duel zdramatizoval Pavel Šulc, jenž stál na konci pohledné kombinace. Více se ale již v tomto střetnutí, ve kterém padlo osm žlutých karet, i přes šestiminutové nastavení nestalo a Kožlany tak zapisují do tabulky další tři body.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Kožlany
Švamberg Jiří (Olympie Kožlany): „Jako obvykle bylo utkání vyhrocené. Zápas byl tvrdý až zákeřný, rozhodčí to moc nezvládal. Vyhráli jsme zaslouženě, těžký duel i co do udržení nervů a psychiky.“

TJ Sázavan Bezvěrov
Sýkorová Eva (Sázavan Bezvěrov): „Já to nebudu komentovat, opravdu ne. Rozhodčí na obě strany hrozný. Raději už k tomu nic neřeknu.“



Sestavy


TJ Olympie Kožlany
J. Švamberg [-] (46. L. Štrunc [-] ) - M. Beneš [-] (79. Z. Polcar [-] ) , J. Švamberg [-] , J. Koura [-] , J. Vlček [-] (54. J. Herynk [-] ) - J. Hromada [-] , T. Kříž [-] , D. Denk [-] - J. Šnajdr [-] , M. Šofranko [-] , V. Švamberg [-] (93. J. Špaček [-] )

TJ Sázavan Bezvěrov
J. Nekvapil [-] - T. Petrů [-] , V. Hlavatý [-] , M. Novák [-] , M. Kanát [-] , J. Šulc [-] , P. Šulc [-] , J. Petrů [-] , M. Mareš [-] (54. P. Bubník [-] ) , J. Voith [-] , M. Metlický [-]

ŽK: 39. V. Švamberg , 57. J. Šnajdr - 12. J. Šulc , 22. J. Petrů , 37. T. Petrů , 53. J. Voith , 68. V. Hlavatý , 93. P. Bubník .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KLIK Karel - FIALA Václav (N), PYTÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.