Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdemyslice si poradily s Blovicemi


Branky


0

Derby rivalů se odehrávalo před zaplněným Zdemyslickym stánkem, kde je vidět, že fotbal opravdu táhne. S zápasem se nakonec dovedli lépe vypořádat domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení

Už od úvodního hvizdu bylo jasné, že toto utkání bude velice vyhrocené. Hned z první šance utkání v 3. minutě se po krásné střele Petra Česala domácí ujali vedení 1:0. Po chybě domácího gólmana Ondřeje Kropíka a následném rohu hosté v 19. minutě zásluhou Petra Hodiny vyrovnali. V 19. minutě obdržel žlutou kartu hostující obránce Roman Komorus. Další gólová šance v zápase přišla o neco déle a Petr Česal se v 35. minutě opět prosadil, když hlavou uklidil míč do sítě hostů. Tím vrátil domácímu týmu vedení a stav zápasu byl 2:1. Do konce poločasu se skóre neměnilo.

Tlak hostů

Druhý poločas začali hosté aktivněji, nicméně k ohrožení domácí svatyně nedošlo. V 58. minutě žlutou kartu viděli domácí kapitán Aleš Polívka a hostující Radek Větrovec. Po brejkové akci a sólovém nájezdu domácího Aleše Polívky v 64. minutě zvýšili domácí na rozdíl dvou branek. 77. minuta utkání přinesla žlutou kartu pro domácího Petra Česala. V závěru přišlo drama kdy hosté dokázali v 78. minutě snížit. Trefil se Martin Štětina a Blovice ztrácely jednu branku. Svou minelu z prvního poločasu dokázal gólman Ondřej Kropík skvěle napravit při hlavičce z bezprostřední blízkosti, kdy podržel svůj tým a nenechal Blovice vyrovnat. V nastavení na konečných 4:2 zvýšil Jan Kroc gólem z 90. minuty.



Ohlasy k zápasu


TJ Zdemyslice
Ondřej Kropík: Pro nás zcela zasloužené vítězství, které však mohlo dopadnout vyšším gólovým rozdílem.




Sestavy


TJ Zdemyslice
O. Kropík [-] - O. Rous [-] (76. J. Kotora [-] ) , M. Šamšula [-] , P. Česal [-] , V. Hejl [-] (73. J. Kroc [-] ) , J. Fiala [-] , A. Polívka [-] , M. Kysela [-] , T. Lang [-] , I. Průcha [-] , T. Šilhánek [-]

TJ Sokol Blovice B
J. Benedikt [-] - M. Agapkin [-] , R. Komorous [-] , M. Komorous [-] (73. K. Červenka [-] ) , M. Jílek [-] - P. Hodina [-] , R. Větrovec [-] , T. Feja [-] , P. Kozák [-] (46. M. Štětina [-] ) - M. Balvín [-] , T. Matoušek [-] (58. J. Průcha [-] )

ŽK: 58. A. Polívka , 77. P. Česal - 19. R. Komorous , 58. R. Větrovec .
Místo: Tráva. Rozhodčí: Orlík Vladimír - MÁDR Filip, DOMANICKÝ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.