Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 14:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střížovice si poradily se Záhořím


Branky


0

Záhoří hostilo Střížovice. Střížovičští, kteří se prezentují rychlou a důraznou hrou, měli vítězné ambice a těch se jim povedlo dosáhnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté jdou do vedení

Po vyrovnaném úvodu šli domácí do vedení. Po rohu domácích hlavičkoval Jan Prokopius a vyražený míč dorazil Jan Majorzský. Hosté přidali na aktivitě a měli mírnou převahu. Vyrovnat mohli Střížovice z pokutového kopu ve 20. minutě, ale Marek Zekucia střelu kapitána hostí vyrazil na roh. Hrálo se zejména mezi šestnáctkami, bez větších šancí. Hosté se snažili zejména individuálními průniky a střelbou z dálky. Domácí hrozili z rychlých protiútoků a také střelbou z dálky. Ve 34. minutě se zranil nejlepší střelec domácích Jan Majorszký a vystřídal jej Michal Gaži. Do poločasu stojí za zmínku pěkný trestný kop Střížovic, který domácí gólman Marek Zekucia vyrazil na roh. Na druhé straně dal po centru domácí Martin Šlouf branku, která nebyla pro sporný ofsajd uznána.

V závěru hosté otáčejí

Prakticky celou druhou půli byli ze všech sil vzdorující domácí pod tlakem. Pozorně bránili a vyráželi do brejků. Z brejků měla dvojice Michal Gaži - Martin Šlouf tři gólové šance, ale neproměnila je, navíc po rohovém kopu domácí Martin Šlouf trefil pouze břevno. Hosté byli čím dál nebezpečnější a obrana hasila výpady hostí na poslední chvíli. Platilo opět pravidlo nedáš dostaneš. Po rychle rozehraném přímém kopu v 81. minutě prošel na levé straně hostující Václav Houdek a nadvakrát se štěstím vyrovnal. Získat zpátky vedení se snažil Radek Jiránek, ale jeho dalekonosný pokus vyrazil brankář hostí Ondřej Pelikán na roh. V 84. minutě dostali domácí druhý gól. Trestný kop zpoza vápna Marek Zekucia jen vyrazil a hostující Jiří Šilhánek dobíhal osamocen. Domácí po rozehrávce zkusili první útok, a po ztrátě míče z brejku soupeř pečetil výsledek v 90. minutě zásluhou Martina Houdka na konečných 1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Záhoří
Jan Kovář: V bojovném utkání měl soupeř více ze hry, ovšem my jsme měli jasné šance zápas rozhodnout. Opět jsme doplatili na neproměňování šancí a opět dostali laciné góly.

TJ Sokol Střížovice
Jiří Nováček: Byli jsme lepší. Díky bohu za ty branky v závěru. Domácí na nás nestačili fyzicky. Musím pochválit náš tým za týmovou hru.



Sestavy


TJ Záhoří
M. Zekucia [-] - J. Kovář [-] , V. Kovář [-] , P. Cihelna [-] (85. L. Zekucia [-] ) , M. Šlouf [-] , J. Majorszký [-] (34. M. Gaži [-] ) , M. Zekucia [-] , R. Jiránek [-] , P. Veselý [-] , P. Milota [-] , J. Prokopius [-]

TJ Sokol Střížovice
O. Pelikán [-] - V. Průcha [-] , J. Šilhánek [-] , J. Volf [-] , R. Klíma [-] (46. V. Hrubý ml. [-] ) - V. Houdek [-] , M. Valeš [-] , M. Houdek [-] , V. Běhálek [-] - J. Nováček [-] , M. Valeš [-] -

ŽK: 11. P. Veselý , 63. P. Milota , 87. L. Zekucia - 25. J. Nováček , 41. V. Houdek , 55. V. Hrubý ml. .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Křen Jiří - MAJORSZKÝ Jan (N), NOVÁČEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.