2:3
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezbavětice doma podlehly Losiné


Branky


0

Nezbavětice hostily favority z Losiné. Pro své hosty si připravili několik fotbalových překvapení a nechybělo mnoho k remíze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

V úvodu utkání jsme mohli vidět aktivní fotbal. Již v 7. minutě jdou hosté do vedení. Z levé strany centrující Pavel Tančouz výborně našel svého bratra Petra Tančouze a úvodní branka zápasu byla na světě. Po chybě obránců Losiné v 10. minutě se odražený míč dostává k domácímu Milanu Gavorovi, který postupuje sám na gólmana. Vysílá přízemní střelu a utkání je vyrovnané. Ve 14. minutě se téměř přes celé hřiště dostává domácí Radek Čimera, jehož střelu vyrazil hostující brankář Jaroslav Gubiš na rohový kop. Po kobinaci útočníků Losiné se dostává ke střele Oldřich Fremr, jehož střelu domácí gólman bezpečně chytá. Ve 23. minutě rozehrává šlais z levé strany velkého vápna přímý kop a jen těsně míjí levou spojnici branky. Po nedorozumění domácího brankáře Libora Sedláka a obránce se chopí přiležitosti hostující Tomáš Hrach a zakončuje do prázdné branky. V 27. minutě je stav utkání 1:2. V 28. minutě polocentr-polostřela domácího Miroslava Česala z pravé strany jen o centimetry míjí levou tyč hostů. V 34. minutě vyslal skákavou střelu kapitán Nezbavětic Jan Dinebier z levé strany a vyrovnává stav zápasu na 2:2. Do konce poločasu mají více ze hry hosté. Domácí spoléhají na pevnou obranou a na protiůtoky, se kterými si dovedou hosté poradit. Poločas končí nerozhodně 2:2.

Rozhodnutí hostů

Hosté v úvodu druhé půle střídají. Úvodní minuty patřily hostům, kteří zatlačili domácí před pokutové území. Bohužel pro hosty si nedovedli proměnit žádnou z šancí. Ve 48. minutě kopou domácí roh. Domácí Jakub Sladký nebezpečně hlavičkuje, ale gólmana Jaroslava Gubiše zastihl připraveného na správném místě. V 55. minutě se hostující Filip Mádr napřáhl k nebezpečné střele z 30- ti metrů, kterou domácí gólman s obtížemi vyráží. Po chybách hráčů z Losiné se v 63. minutě dostává opět před hostujícího gólmana Jaroslava Gubiše domácí Milan Gavora. Gubiš pohotově zasahuje a míč vyráží na roh. V 65. minutě končí míč po přímém kopu domácích jen těsně vedle branky hostů. V 86. minutě se dovedl uvolnit hostující Oldřich Fremr, po ukázkové kličce obešel domácího obránce a střelou mířenou přesně k tyči nedal domácímu brankáři šanci. Stav utkání je na konci zápasu 2:3 a Losiná si odváží vybojované 3 body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Losiná B
František Karl: Zaslouženě jsme vyhráli. Musím pochválit Oldřicha Fremra. Pracuje pro tým jak jen může a hraje moc hezky. Jsem rád že se právě jemu podařilo vstřelit vítěznou branku.



Sestavy


SK Nezbavětice
L. Sedlák [-] , J. Sladký [-] , V. Fajfrlík [-] , M. Česal [-] (87. O. Kail [-] ) , R. Čimera [-] , M. Gavora [-] , J. Koubek [-] (57. V. Šebek [-] ) , A. Hofrajtr [-] , T. Hofrajtr [-] , J. Bureš [-] , J. Dinebier [-]

TJ Sokol Losiná B
J. Gubiš [-] - V. Šlais [-] , P. Tančouz [-] , J. Albl [-] , M. Drahoňovský [-] , J. Honzík [-] (46. F. Mádr [-] ) , T. Mádr [-] , T. Hrach [-] (46. L. Jánský [-] ) , O. Fremr [-] , D. Matulka [-] (46. T. Albl [-] ) , P. Tančouz [-] (79. M. Lepší [-] )

ŽK: 50. M. Gavora , 76. A. Hofrajtr , 90. O. Kail - 70. P. Tančouz , 77. P. Tančouz , 90. V. Šlais .
Místo: Tráva. Počet diváků: 115. Rozhodčí: Křen Jiří - BEŠŤÁK Václav (N), KARL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.